Contactformulier plugin voor je WordPress website?

Op zoek naar een fijn en handig contactformulier voor op je WordPress website?

Een super handige plugin is Contact Form 7. Dit is een gratis plugin, die je super simpel op je WordPress site kunt installeren en kunt gebruiken.

Contactformulier op je WordPress site plaatsen

Dit is hoe het werkt.

1. Log in op je WordPress site
  2. Ga naar Plugins
  3. Klik op Nieuwe toevoegen
  4. Zoek naar Contact Form 7
  5. Installeer deze plugin en activeer deze
  6. Ga nu naar de plugin instellingen van Contact Form 7
  7. Hier vind je een shortcode welke je op elke pagina kunt toevoegen

Als je de shortcode bijvoorbeeld op een Contact pagina plaatst, komt hier een contact formulier te staan.

Let er natuurlijk wel op dat je de instellingen van het contactformulier goed zet.