Waarom je altijd een affiliate pagina moet hebben

Veel mensen weten dit niet, maar het hebben van een affiliate pagina is super belangrijk en kan er voor zorgen dat je – via affiliates – veel meer omzet gaat draaien.

Een affiliate pagina is een pagina waarop je tips, banners, kant-en-klare tweets en Facebook berichten en email marketing templates klaarzet.

Zo hoeft de affiliate deze als het ware alleen nog maar te kopieëren en kan deze direct beginnen met het promoten van jouw product.

Hoe makkelijker je het de affiliate maakt, hoe meer affiliates jouw product gaan promoten.

Wanneer je bewezen adviezen, tips en tricks op je affiliate pagina zet – die affiliates kunnen gebruiken – gaat je omzet hierdoor natuurlijk ook omhoog.

Een andere reden waarom je absoluut een affiliate pagina moet hebben, is dat je deze kunt afschermen.

Zo kun je de pagina afschermen en alleen toegankelijk maken voor affiliates die hun naam en e-mailadres invullen. Hierdoor kun je de e-mailadressen verzamelen en een band opbouwen met je affiliates opbouwen door regelmatig conversie verhogen tips en tricks te sturen.

Daarnaast kun je – wanneer je een speciale actie hebt – deze direct naar je affiliates mailen, zodat ze deze actie kunnen promoten en direct op de hoogte zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *