Jaarafsluiting 2019

Het jaar dat ik X10 ben gegaan!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Zoals elk jaar eindig ik het jaar met een traditionele jaarafsluiting, en ook dit jaar is dat dus niet anders.

Het is vandaag maandag 23 december 2019, en het jaar zit er al weer bijna op. Het blijft elk jaar bizar om te zien hoe snel het jaar voorbij gaat, en wat er in een jaar tijd allemaal kan gebeuren.

In deze jaarafsluiting wil ik dan ook weer gaan terugblikken naar de mijlpalen en de lessen die ik in het afgelopen jaar heb behaald en geleerd.

Inhoudsopgave

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Het jaar dat ik X10 ben gegaan

2019 gaat voor mij in de boeken dat ik echt X10 ben gegaan.

Mijn business is enorm gegroeid, en 2019 was dan ook by far mijn beste jaar tot nu toe – waar ik eerlijk gezegd had gedacht dat 2018 niet te overtreffen was.

Bizar om te zien dat door een aantal aanpassingen te doen, je hele business op z’n kop kan staan en je dus letterlijk van 10K naar 100K per maand kan gaan.

Het is met name een kwestie van denken. Als jij denkt dat 10.000 euro per maand het limiet is, gaat dat het ook voor je zijn. Als je echter weet en gaat denken dat je ook 100.000 euro per maand kan verdienen, vind je een manier om dit te realiseren.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

As a Man Thinketh naar Nederlands vertaald

In 2019 heb ik iets gedaan wat ik al lange tijd wilde doen, namelijk het boek As A Man Thinketh van James Allen naar het Nederlands vertalen.

Dit kleine boekje betekend enorm veel voor mij, en ik heb er enorm veel wijsheden uitgehaald, en doe dit nog steeds.

Door het boek van Engels naar het Nederlands te vertalen, begrijp ik het boekje nog beter, en kunnen mensen die niet goed Engels kunnen, het ook lezen.

Ook heb ik de vertaling als luisterboek beschikbaar gemaakt. Deze is ook volledig gratis te downloaden.

Lancering van de 10K Club

Alhoewel ik heel lang heb gewacht om internet marketing coaching te gaan geven, was 2019 (eigenlijk heel onverwachts) het jaar dat ik dit toch ben gaan doen, en dat dus in de vorm van de 10K Club.

De 10K Club is een persoonlijk coaching programma, waarin ik mensen begeleid naar een inkomen van 10K per maand – meestal met affiliate marketing.

Omdat ik zeker niet iedereen wil coachen, en echt alleen maar mensen wil die hier volledig voor willen gaan, is het noodzakelijk om eerst een intake gesprek te houden. Op die manier kunnen we kijken of je wel serieus genoeg bent, of je écht wilt en of je de juiste mindset hebt.

De 10K Club is in korte tijd uitgegroeid tot een groep van meer dan 200 personen en elk kwartaal houden we een borrel. Check de video hieronder om te zien hoe de afgelopen borrel (van november) werd ontvangen.

Zoals je kunt zien was het een geslaagde avond ;-)!

Rustiger en volwassener geworden

Je business kan niet groeien als jij zelf niet gaat groeien.

Ik steek elk jaar behoorlijk wat tijd in persoonlijke ontwikkeling, en ook in 2019 voel ik dat ik enorm ben gegroeid. Ik vind het belangrijk om een bepaalde rust uit te stralen en mezelf rustig te voelen.

In 2019 ben ik dan ook voor mijn gevoel nog rustiger en volwassener geworden dan voorheen. Mijn business brengt me niet alleen enorm veel rust, maar ook veel creativiteit en is soms een uitlaatklep voor me.

Eén van mijn belangrijkste inzichten van het afgelopen jaar is dan ook dat het enorm belangrijk is om zowel je zakelijke leven op orde te hebben, als je relaties en je gezondheid.

Deze drie moeten met elkaar in harmonie zijn – als dat niet zo is, lijden ze er allemaal onder.

Marketheme 2.0 is er!

Iets waar we (Léon en ik) echt enorm trots en blij mee zijn, is de lancering van Marketheme 2.0.

Voorheen had ik nooit durven dromen dat Marketheme zo’n enorm succes zou worden den dat er zoveel (tevreden) gebruikers zouden komen.

Met Marketheme 2.0 hebben we enorm geluisterd naar alle feedback die we hebben gehad, en echt een super tof en gebruiksvriendelijk systeem gebouwd. Om je een idee te geven; deze website (Internet Succes Gids.nl) is hier ook op gebouwd.

Super tof om te zien dat we momenteel meer Marketheme 2.0 gebruikers hebben dan op het oude systeem draaien. Iedereen is super tevreden, en dit is nog maar het begin!

Een succesvolle (affiliate marketing) site bouwen was nog nooit zo makkelijk :-)!

Affiliate Marketing Revolutie 4.0 komt er aan!

De afgelopen weken ben ik super druk bezig geweest met opnemen van een compleet vernieuwde Affiliate Marketing Revolutie; versie 4.0 alweer.

Eigenlijk wel bizar om te zien dat er al gewoon drie versies van de Affiliate Marketing Revolutie zijn geweest en dat nu versie vier er alweer aan zit te komen.

Mensen die een aantal jaren geleden de eerste versie hadden gekocht, hebben nog steeds toegang en krijgen straks ook automatisch toegang tot de AMR 4.0.

De video’s zijn echt super vet en leerzaam geworden. Ik weet zeker dat hiermee iedereen nog veel makkelijker met affiliate marketing aan de slag kan gaan, en hier geld mee kan gaan verdienen!

Binnenkort komt de AMR 4.0 online!

Ook nu weer: onderschat nooit de kracht van consistentie

In elke jaarafsluiting zeg ik dit wel, en ook dit keer doe ik het: de kracht van consistentie is enorm.

Onderschat deze nooit.

Onderschat nooit wat er kan gebeuren als je ergens aan begint, en hier continu, elke dag, aan blijft bouwen. Ook al zijn het elke dag maar kleine beetjes. Zorg dat je elke dag iets beter word. Bouw elke dag, en blijf elke dag bouwen.

Op den duur worden die kleine steentjes die je elke dag draagt, een groot huis.

Voor mij was 2019 een bizar jaar en dit heb ik mede te danken doordat ik elke dag blijf bouwen – en dit ook blijf doen. Ookal heb ik er niet zoveel zin in, ben ik ziek, komt het niet goed uit; ik doe elke dag iets voor mijn business en op die manier blijft mijn business groeien.

Tuurlijk heb ik mindere dagen/weken/maanden of misschien zelfs jaren, maar door te blijven bouwen, door vol te blijven houden en niet van het ene naar het andere te springen, gebeuren er mooie dingen.

Andere dingen die zeker een vermelding waard zijn:

Hieronder een aantal dingen die in 2019 gebeurd zijn, maar niet groot genoeg zijn om er een hele alinea over te schrijven ;-).

 • De ISG Podcast is ook dit jaar lekker gegroeid. Dit jaar zitten we al aan de 33.919 plays. Vorig jaar was dit 30.648.
 • De ISG community groeit. We zitten op 6758 leden. Ook groeit het niveau en is er echt een super toffe toffe en gezellige sfeer ontstaan. Bedankt daarvoor!
 • Mijn aanwezigheid op LinkedIn groeit ook flink. Dit is een enorm waardevol medium en zou ik veel meer tijd en content op moeten delen.
 • Ik heb dit jaar 36.204 mails ontvangen. Dat is gemiddeld 98 per dag. Vorig jaar was dit 9% minder.
 • Ik heb dit jaar twee keer zelf bier gebrouwd…
 • … en ik heb wijn leren drinken!
 • Maar vooral ben ik 2019 speciaalbier gaan drinken; geen pils meer voor mij ;-)!

Wat gaat 2020 brengen?

2020 beloofd een spannend en mooi jaar te gaan worden.

In 2020 wil ik zakelijk gezien vooral veel toffe dingen gaan doen met het Marketheme, de AMR en de 10K Club.

Ik merk dat mensen die in de 10K Club zitten, over het algemeen veel sneller commissies behalen; ze worden stap voor stap door mij begeleid, en weten dus precies wat ze moeten gaan doen.

Later zal ik in het Leden-gedeelte nog een topic openen met mijn exacte doelen voor 2020, en wat ik hier allemaal van plan ben. Wel kan ik dus verklappen dat een groot deel van mijn focus in 2020 naar Internet Succes Gids.nl gaat, en dat hier hele mooie dingen gedaan gaan worden waar iedereen super blij van gaat worden.

Fijne Kerstdagen en een mooie, gezellige jaarwisseling toegewenst!

Ik ben super dankbaar en blij voor al het moois wat er in 2019 in mijn leven is gebeurd. Het leven is momenteel erg goed voor me, en ik besef dat dit niet altijd zo kan en moet zijn.

En alhoewel dit allemaal mooie successen zijn: ik besef maar al te goed dat je gezondheid het allerbelangrijkste is.

Ik ben dan ook super dankbaar dat ik dit nog in gezondheid mag schrijven en dat ik er überhaupt nog ben. Het kan zoveel anders lopen.

Rest mij nu om iedereen alvast hele fijne Kerstdagen en een mooie jaarwisseling toe te wensen.

Vergeet niet om van elkaar te genieten; zeker in deze tijd waar iedereen altijd maar online moet zijn. Zelf ga ik volledig offline in deze dagen, en geniet ik van de tijd met geliefden en dierbaren.

Vergeet ook niet dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om een fijne en gezellige Kerst te hebben, en dat we uiteindelijk al super gezegend mogen zijn dat we dit kunnen vieren. Hoeveel mensen kunnen dit niet?

Geniet van de mooie momenten. Besef dat het niet alleen om geld en succes draait. Doe mooie dingen, wees goed en dankbaar voor elkaar en voor wat je hebt, maar kijk ook uit naar meer.

Het is goed om terug te denken en te reflecteren op het afgelopen jaar, maar ook weer goed om vooruit te kijken.

Be GREAT!

– Jacko Meijaard

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

5 reacties op “Jaarafsluiting 2019

 1. Mooi om te lezen hoe jij en je bedrijf zich ook dit jaar hebben ontwikkeld: als persoon en als ondernemer!
  Mijn favoriete quote van Einstein is: “Imagination is more important than knowledge”.

 2. Hi Jacko,
  Op de eerste plaats een heel mooi verhaal met mooie mijlpalen en doelen die je behaald hebt. Erg inspirerend. Daarnaast ben ik erg blij met jou als coach en ben ik heel erg enthousiast over de 10k club! Ik merk dat ik met jouw stap voor stap begeleiding al enorm ben gegroeid. Mijn dank daarvoor! Verder wil ik jou en jouw dierbaren ook hele fijne dagen toewensen. Tot snel.
  Groetjes Miranda

 3. Hi Jacko,

  Super dat je zo open bent over je zakelijke en privé ontwikkelingen het afgelopen jaar. Heb voor 2020 ook mooie doelen opgesteld en hoop volgend jaar ook zo positief terug te kunnen kijken op het jaar wat eraan komt.

  Ga zo door! Je bent een inspiratie voor velen.

 4. Ha Jacko,

  Wat ben je toch lekker actief bezig. Leuk om te zien dat de club maar blijft groeien. Fijn dat we van elkaar en vooral van jou, als meester veel kunnen en mogen leren. Ook in 2020 blijven we “knallen met die ballen”. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

  Alvast de beste wensen voor alle aanwezige hier,

  Bart Verlaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *