Internet Succes Gids.nl is COMPLEET vernieuwd! (video)

Gemiddelde leestijd: één minuut

Sommigen van jullie zullen het ongetwijfeld wel opgemerkt hebben: Internet Succes Gids.nl is vernieuwd!

Ongeveer twee weken geleden stond het nieuwe thema van Internet Succes Gids.nl live, en sindsdien is er hard gewerkt om het thema helemaal naar wens te krijgen.

Zo zie je op de homepage nu een toffe afbeelding met call to action om aan de gratis videotraining affiliate marketing te beginnen.

Anyway, het leek me tof om een soort van (kleine) videorondleiding te geven waarin ik je laat zien wat er precies veranderd is, en welke kant ik met Internet Succes Gids.nl op wil.

Check ‘m hieronder:

Hou Internet Succes Gids.nl goed in de gaten voor nieuwe toffe content!

Ik zou het overigens tof vinden als je in de comments hieronder laat weten wat je van de nieuwe layout vind!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

9 reacties op “Internet Succes Gids.nl is COMPLEET vernieuwd! (video)

 1. Beste Jacko,

  Complimenten voor de website, dat ten eerste!
  Ik heb echter ook nog een vraag voor je.. Zelf ben ik ook bezig met het opzetten van een blog/website met WordPress. Heb jij nog een goede tip het thema? Het moet in ieder geval een mooi strak en clean thema zijn en natuurlijk makkelijk aan te passen. De stijl die jij hebt spreekt mij heel erg aan. Is er theme die ik zo kan downloaden die hier bij aansluit of moet ik dan al snel een theme kopen en/of laten maken. Ik hoor graag van je!

  1. Bedankt voor je complimenten Michiel!

   Wat betreft het thema, ik raad aan om goed rond te kijken op sites als ThemeForest.net. Daar vind je gigantisch veel thema’s die je kunt gebruiken. De meeste thema’s kosten iets van rond de 47 dollar, dus daar kun je het niet voor laten. Zeker niet als je weet dat de support voor de meeste thema’s enorm goed is (vaak binnen een uur al antwoord en super vriendelijk)!

   Je kunt natuurlijk ook voor een gratis thema gaan, maar bedenk dan wel dat je niet zoveel mogelijkheden hebt als bij een betaald thema – wat ook vaak weer net wat professioneler aanvoelt ;-).

   Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[index]
[index]