Inkomen StukTV? Dit verdienen Giel, Thomas en Stefan!

StukTV inkomen

Benieuwd naar het inkomen van de mannen van StukTV? Vast wel! Anders was je tenslotte niet op deze pagina terecht gekomen.

En het is maar goed ook dat je op deze pagina terecht bent gekomen, want op deze pagina lees je alles over het inkomen van de mannen van StukTV, Thomas, Giel en Stefan!

Let wel op dat de inkomsten die op deze pagina genoemd worden een schatting zijn, en dat er niks officieels bekend is over het inkomen van het StukTV YouTube kanaal.

Inkomen StukTV: hoeveel verdienen ze?

Goed, daar gaan we.

Inmiddels heeft het StukTV YouTube-kanaal zo’n 1.3 miljoen abonnees en hebben de video’s al 374.201.188 weergaven gehad.

Volgens de YouTube-statistieken zou dit goed moeten zijn voor ongeveer 280.000 euro (per jaar) aan advertentie inkomsten van YouTube.

Maar dan ben je er natuurlijk nog niet.

De mannen van StukTV hebben namelijk ook nog een deal met RTL en verdienen ook geld voor het maken van product-video’s (sponsoring).

Hoeveel verdienen Giel, Thomas en Stefan dan?

Nogmaals, er is niks officieel, en de bedragen op deze pagina zijn schattingen, maar je kunt er van uit gaan dat het merk StukTV goed is voor pakweg 400.000 euro per jaar.

Naast de video’s hebben de heren van StukTV ook nog andere verdienmodellen, zoals kleding, boeken en sponsoring deals.

De advertentie inkomsten kun je schatten op 280.000 euro per jaar, en als je er dan nog de sponsoring deals en de andere verdienmodellen bij optelt, kun je makkelijk rond de 400.000 euro per jaar uitkomen.

Tel daarbij wel op dat de mannen het door z’n drieën moeten delen en dat er natuurlijk nog kosten gemaakt worden. Een video maken en alles wat er bij komt kijken, doe je natuurlijk niet zomaar, en daar heb je ook weer mensen (personeel en managers) voor nodig.

Van harte gegund!

StukTV maakt enorm toffe content en het is Giel, Thomas en Stefan dan ook van harte gegund om een mooi inkomen te verdienen.

De mannen werken er hard voor, en maken dagelijks honderdduizenden mensen blij met hun content.

Daar mag natuurlijk wel wat tegenover staan.

4 reacties op “Inkomen StukTV? Dit verdienen Giel, Thomas en Stefan!

  1. Ik wil graag ontmoeten Stuktv ik ben je feen van jou ik wil graag meer abonnees halen 20002 ik ben Denise van kranenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *