Infographic: Het internet in 2015, het jaar van online video?

Gemiddelde leestijd: 3 minuten
Wat brengt het internet ons in 2015?

Dat het internet groeit als kool, moge wel duidelijk zijn. Dagelijks komen er enorm veel huishoudens bij op het internet, en iedereen doet ook telkens meer op het internet.

Het is dan ook ‘safe’ om te zeggen dat we nog maar in de beginschoenen van het internet staan, en dat het nog een grote toekomst heeft.

Alhoewel we nog maar net aan 2014 begonnen zijn (op moment van schrijven is het eind januari), wilde ik deze interessante infographic niet aan jullie ontnemen. In de onderstaande infographic zien we namelijk “het internet in 2015”, en dan voornamelijk gericht op het aantal ‘zettabyte’ wat er in om gaat.

Bekijk de infographic hieronder.

infographic internet 2015 zettabyte video

Het is bijna niet voor te stellen hoe groot één zettabyte is. Zoals aan het einde van de infographic te lezen valt zou één zettabyte net zo groot zijn als de Chinese Muur, gemaakt van koffiebekers.

Als ik zo naar de infographic kijk, is het ongelofelijk om te zien hoe groot video in 2015 gaat worden. Video is nu al erg groot (dankzij onder andere YouTube, Vimeo en Netflix), maar dit gaat alleen nog maar groter worden. Het zou vijf jaar duren om één seconde aan geüploade video te bekijken.

Stel je eens voor hoeveel video er elke seconde wordt geüpload op het internet… onvoorstelbaar!

Doe jij nog niks met video? Dan raad ik zeker aan om er mee te beginnen. Door video’s straal je meer autoriteit uit, en Google vindt video’s (zeker als ze van YouTube komen) ook erg fijn.

En zoals je ziet wordt video alsmaar groter, en gaat het telkens een prominentere rol op het internet spelen.

We leven eigenlijk nog maar in de begintijd van het internet. Het wordt telkens groter en uitgebreider. Ben jij er klaar voor?

Meer infographics over het internet zien? Bekijk dan de categorie infographics.

Ik ben erg benieuwd wat jij van de bovenstaande infographic vind.

In de reacties hieronder kun je jouw mening achterlaten.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *