Hoe snel indexeert Google?

Wanneer je een nieuwe website of nieuwe pagina online hebt, wil je natuurlijk dat deze zo snel mogelijk in de Google zoekresultaten verschijnt.

Helaas werkt Google niet zo, en heb je zeker wel even geduld nodig voor Google je website helemaal heeft geïndexeerd. Dit kan soms wel weken duren, maar soms ook een paar dagen. Het verschilt heel erg, en er is niet altijd een pijl op te trekken.

Je website zal dus zeker niet direct in Google verschijnen, maar er zijn wel een aantal manieren om dit proces te versnellen.

De methode die ik altijd toepas om mijn website (en pagina’s) zo snel mogelijk – vaak direct – in Google geïndexeerd te hebben zal ik je in de video hieronder laten zien.

Website laten indexeren in Google

Wanneer je de stappen uit de bovenstaande video toepast, zal je website (of je pagina) binnen een paar minuten in Google geïndexeerd zijn.

Besef wel dat je website nog niet direct op de beste posities in Google zal staan op de termen waarop jij gevonden wilt worden, hiervoor is zoekmachine optimalisatie en veel geduld nodig.

Lees hier SEO tips om je website hoog in Google te krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[index]
[index]