Hoe maak ik een grote screenshot van mijn website?

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Pasgeleden kreeg ik van een cursist de vraag hoe – en óf het überhaupt mogelijk is – een grote screenshot van een website te maken.

Als je een standaard screenshot maakt, maak je alleen een screenshot van wat er op dat moment op je beeldscherm staat. Een website pagina is vaak langer, dus staat er niet alles op.

Gelukkig bestaan er een aantal handige tools om een volledige screenshot van je website – of een subpagina – te maken.

In dit artikel zal ik je vertellen hoe je dit eenvoudig kunt doen.

Waarom een grote website screenshot maken?

Voordat ik ga uitleggen hoe je een ‘grote website screenshot’ kunt maken, zal ik eerst vertellen waarvoor je dit kunt gebruiken; want wellicht kun je jezelf hier nog niks mee voorstellen.

Je kunt bijvoorbeeld een screenshot van een bepaalde pagina maken omdat hetgeen wat je wilt delen, niet in één ‘normale’ screenshot wilt passen. Denk bijvoorbeeld aan een conversatie tussen verschillende mensen, en dat je hier niet telkens losse screenshots van wilt maken.

In de onderstaande afbeelding wordt het principe duidelijk gemaakt, en snap je precies wat ik bedoel.

Volledige screenshot van je website maken

Hiervoor kun je dus een ‘grote’ screenshot maken, die de gehele pagina in één afbeelding zet. Dat bespaart een hoop tijd én moeite!

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Hoe kun je een ‘grote’ screenshot maken?

Zoals ik in de inleiding al aangaf zijn verschillende online tools om een ‘grote’ screenshot te maken. Ik zal er hieronder een aantal neerzetten:

Deze tools zijn enorm makkelijk te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is het webadres in te vullen, en de website doet de rest.

Je kunt vervolgens de afbeelding opslaan, of delen via social media.

Voor het gemak heb ik nog even een video gemaakt waarin ik exact voordoe hoe ik een ‘grote’ screenshot van een website/webpagina maak.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Bekijk de video hieronder.

Tip: Speel de video op full screen af, klik op het tandwieletje rechtsonder en selecteer 1440P kwaliteit.

Natuurlijk weet ik dat dit niet veel met internet marketing, zoekmachine optimalisatie of iets dergelijks te maken heeft, maar ik vond het wel waardevol om met je te delen. Misschien was je weleens naar zoiets op zoek geweest, en weet je nu dus hoe het moet.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

4 reacties op “Hoe maak ik een grote screenshot van mijn website?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *