Gratis Instragram volgers? Zo krijg jij vandaag nog gratis volgers!

gratis instagram volgers krijgen

Gratis Instagram volgers krijgen is iets waar per maand behoorlijk veel op gezocht word, en waar dus veel vraag naar is.

Het punt is alleen: hoe kom je nou aan goede, relevante gratis Instagram volgers? En hoe kun je je bereik zo vergroten dat je Instagram account dagelijks groeit?

Bedenk je eens hoe tof het zou zijn om een groot Instagram te hebben, waar je dagelijks nieuwe fans en volgers op krijgt.

Op deze pagina vertel ik je hoe je aan (veel) gratis Instagram volgers kunt komen, en hoe je je account dagelijks kunt laten groeien.

Inhoudsopgave

Het geheim van succesvolle Instagram accounts

Wanneer je succesvol wilt gaan worden met Instagram, is het belangrijk dat je hét ingrediënt van succesvolle Instagram accounts begrijpt.

Het nummer één ding wat alle succesvolle Instagram accounts in gemeen hebben is namelijk dat ze regelmatig nieuwe foto’s plaatsen – en dit veel doen.

Als jij dus een succesvol Instagram account wilt opbouwen, zul je bereid moeten zijn om vrijwel dagelijks nieuwe foto’s te plaatsen.

Hoe meer (mooie, toffe en relevante) foto’s jij post, hoe meer volgers je zult krijgen.

Knijp dus in je oren dat je veel foto’s moet gaan publiceren en dit moet blijven volhouden. Kijk maar eens naar de Instagram accounts van modellen als Sylvie Meis. Hier zie je vrijwel elke dag wel een nieuwe foto op verschijnen.

Kies je doelgroep en plaats relevante foto’s

Wanneer je een Instagram account op gaat zetten, is het belangrijk dat je eerst een doelgroep kiest.

Wie is de doelgroep van je account? Welke mensen zullen je foto’s liken? Waar zitten je ‘fans’ op te wachten?

Als jij een Instagram account opstart waar je vrouwen mode foto’s wilt laten zien, dan kun je begrijpen dat jongens van een jaar of 10 niet jouw doelgroep zijn.

Het heeft dan ook geen zin om dit soort foto’s met elkaar te wisselen, of om ‘iedereen’ als doelgroep te hebben.

Plaats foto’s van één onderwerp en hou je daaraan. Maak je doelgroep dus zo specifiek mogelijk.

Hashtags zijn belangrijk – kies de juiste

Het gebruiken van de juiste hashtags kan het verschil tussen dag en nacht maken.

Wanneer jij een foto op Instagram plaats, doe er dan verstandig aan en gebruik de juiste, relevante hashtags waar je doelgroep ook op zoekt.

Stel: je hebt een Ajax-fanaccount wat je wilt laten groeien en waar je veel (gratis) volgers op wilt krijgen. Een ideaal moment om een nieuwe foto te uploaden zou zijn tijdens een wedstrijd van Ajax. Stel dat Ajax tegen PSV speelt. Een goede hashtag zou dan zijn #ajapsv of #komopajax.

Grote kans dat je doelgroep op deze hashtag gaat zoeken, en zo jouw Instagram post te zien krijgt – en je dus ook gaat volgen.

Tags en plaatsen

Het hele punt van zoveel mogelijk Instagram volgers te krijgen, is dat jouw foto’s opvallen en door je doelgroep gezien worden.

Je bereik kun je eenvoudig te vergroten door bekende spelers in dezelfde markt te taggen in jouw foto’s (niet te veel) en door locaties te gebruiken.

Om verder in te gaan op het bovenstaande voorbeeld van Ajax-PSV, zou je bijvoorbeeld een foto kunnen plaatsen van Ziyech, hier de ArenA gebruiken als locatie, Ziyech te taggen en de juiste hashtags gebruiken.

Dit vergroot je bereik enorm en zorgt dus ook voor meer fans en volgers.

Reageren op andere (fan)accounts

De laatste manier die ik bespreek voor meer Instagram volgers te krijgen is om te reageren op foto’s van andere (fan) accounts.

Doe dit niet op de irritante manier door telkens te vragen om een like en follow, maar door leuk te reageren op een foto en een gesprek te starten.

Probeer in je reactie op te vallen ten opzichte van andere reacties, en probeer natuurlijk positief op te vallen, door goeie tekst te plaatsen. Nogmaals, ga niet spammen en smeken om likes of volgers.

Jouw doelgroep zal je reactie zien, en wellicht ook op je account kijken en je ook nog volgen als jouw account hun interesse wekt.

Door blijven gaan – de aanhouder wint

99% van de mensen die dit zal lezen zal nooit een succesvol Instagram account krijgen.

De nummer #1 reden hiervoor is dat ze na een paar weken/maanden stoppen.

Bekende Instagram accounts – en ook YouTubers – zijn organisch gegroeid, en hebben ook jaren met een minimum aan volgers ‘gewerkt’. Op den duur kom je op een punt dat al je harde werk beloond word, en dat het enorm zal groeien.

Tot die tijd moet je door blijven gaan, en constant nieuwe content toevoegen.

17 reacties op “Gratis Instragram volgers? Zo krijg jij vandaag nog gratis volgers!

  1. Ik wil ook de 1000 volgers eens hallen want ik ben al lang bezig met insta maar ik heb nog nooit de duizend gehaald 😔

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[index]
[index]