Video: Geld verdienen op internet terwijl ik op vakantie ben in Turkije!

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Nu ik dit schrijf ben ik net een paar dagen terug van vakantie in Turkije; heerlijk tien dagen in de zon en relaxen aan het zwembad en strand!

Het was echt tien dagen prachtig weer (de laatste dag werd het zelfs 37+ graden!) en in deze dagen heb ik eens lekker mijn gedachten over mijn business laten gaan.

Soms is het heerlijk om even helemaal ‘vrij’ te zijn, en vanaf een afstand je business te ‘analyseren’.

Zonnen, relaxen en toch gewoon HARD geld verdienen!

Anyway, ik had mijn MacBook Air gewoon meegenomen, zodat ik af en toe gewoon een paar dingen kon doen, en alles een beetje in de gaten kon houden.

Voor sommige mensen zou het een straf zijn om tijdens vakantie met werk bezig te zijn, maar ik HOU van mijn ‘werk’, en vind het dan ook heerlijk om met mijn business bezig te zijn.

Ik denk dat wanneer je van je passie je ‘werk’ hebt gemaakt, je simpelweg nooit meer echt hoeft te werken; je hebt dan altijd weekend en altijd vakantie.

Hopelijk is dit ook herkenbaar voor jou, en als dat niet zo is, dan hoop ik dat je dit (binnenkort) gaat realiseren.

Goed, de reden dat ik dit schrijf is om je iets enorm VETS te laten zien.

Terwijl ik gewoon lekker op vakantie was en aan het zwembad of strand lag, bleef ik simpelweg geld verdienen.

Zonder dat ik daar op dat moment wat voor hoefde te doen.

Check even de onderstaande video die ik voor je heb gemaakt:

Je ziet dus dat de verkopen door blijven gaan, terwijl ik gewoon op vakantie in Turkije ben. (Overigens is dit één van de video’s die ik gemaakt heb, er komen er nog meer.)

Een paar jaar geleden was dit nog een droom van me, maar nu is het dus de keiharde realiteit geworden: op vakantie passief geld verdienen!

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Hard werken wordt HARD beloond

Natuurlijk heb ik hier de afgelopen jaren mega hard voor gewerkt, zoiets gebeurd niet vanzelf.

Wanneer je je keihard inzet om je dromen te realiseren, in jezelf gelooft en continu aan je dromen werkt, ga je ze waarmaken.

Het is mega belangrijk om hierin nooit op te geven. Laat je niet afschrikken door wat andere mensen over je zeggen of denken.

Ik kan me nog herinneren dat – wanneer ik net begon – genoeg vrienden, familie en kennissen me uitlachten en tegen me zeiden dat ik “beter mijn school kon afmaken” of “voor veiligheid kiezen en voor een baas gaan werken”.

Gelukkig ben ik in mezelf blijven geloven, en heb ik nooit opgeven.

Als jij aan jezelf een commitment maakt dat je al je dromen en doelen waar gaat maken, en hier ook écht mee aan de slag gaat, gaat je dit ook lukken.

Je moet er alleen wel zelf in geloven, nooit opgeven en focus houden.

Besef goed dat dit voor mij een paar jaar geleden ook nog een droom was; door in mezelf te blijven geloven en door aan mijn business te blijven werken, verdien ik passief (veel) geld terwijl ik op vakantie ben.

Hopelijk haal je inspiratie uit dit artikel en bovenstaande video, en ga je nu keihard aan je dromen en doelen werken.

Om je op weg te helpen, verwijs ik je naar deze artikelen:

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *