Opgeven? Geef nooit, maar dan ook nooit op!

Gemiddelde leestijd: 4 minuten
Opgeven of doorgaan?

Denk je aan opgeven? Wil je stoppen met waar je mee bezig bent? Heb je er veel tijd in geïnvesteerd maar zie je er geen rendement van?

In dit artikel (en video) zal ik je uitleggen waarom het zo enorm belangrijk is om nooit op te geven, en altijd door te gaan met wat je aan doen bent.

Ik weet dat het soms lastig kan zijn, en dat je misschien door de bomen het bos niet meer kunt zien, maar als je opgeeft zul je nooit weten wat de beloning geweest had kunnen zijn als je tóch doorgegaan zou zijn.

Waarom zou je opgeven?

Misschien probeer je al maanden of zo niet jaren succesvol te worden met internet marketing. Misschien probeer je al tijden om geld te verdienen op internet, maar heb je vooralsnog geen enkele euro verdiend.

Ik kan me voorstellen dat dat enorm demotiverend is, maar toch moet je door blijven gaan. Stel je voor dat je vandaag zou stoppen en dat je simpelweg nog maar één dag verwijderd zou zijn van die eerste euro die je verdiend op het internet.

Je bent dan zo dicht bij de ‘finish’, maar toch geef je nét iets te vroeg op.

Je weet nooit wanneer die eerste euro gaat komen. Je weet nooit wanneer je je goal gaat halen en veel mensen beseffen niet hoe dichtbij ze eigenlijk al waren.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

De onderstaande afbeelding illustreert goed wat ik bedoel.

Bijna bij je goal, maar te vroeg opgegeven.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

De beloning aan het eind van de rit

Stel je eens voor dat je je dromen hebt gerealiseerd. Hoe zou dat je doen voelen? Zou je jezelf dan beter voelen dan nu, of slechter?

Ik denk dat ik het antwoord wel weet ;).

De meeste mensen zullen hun dromen nooit waarmaken omdat ze bang zijn, of te vroeg opgeven. Ze weten dan wel dat de beloning groot zou zijn, en dat ze niets liever zouden doen dan hun dromen achterna te gaan, maar ze durven het niet. Ze zijn bang dat ze falen en spelen het dus liever op ‘safe’.

Hier heb ik pas een video over gemaakt, bekijk deze video hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=Kj-hUySJb0Q

Wat is er nou mooier dan je dromen achterna te gaan en werkelijkheid te laten worden? Het klinkt misschien een beetje cliché, maar je leeft maar één keer en haal er dan ook het beste uit. Blijf niet in je safe zonde zitten en ga er voor.

De beloning die je krijgt is zo enorm groot. Je hebt voldoening en je hebt het onderste uit de kast getrokken en er alles aan gedaan om je dromen uit te laten komen.

Het lijkt me toepasselijk om dit artikel af te sluiten met de volgende quote:

I’ve failed over and over and over again in my life and that is why I succeed. – Michael Jordan

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

4 reacties op “Opgeven? Geef nooit, maar dan ook nooit op!

 1. Dit is zo waar. Ik heb zelf nog niet de inkomsten verdiend die ik voor ogen had, maar mijn gevoel en verstand zegt dat ik gewoon door moet gaan. Het leuke is dat ik alles wat ik de afgelopen tijd geleerd heb nu eigenlijk een beetje samen komt.

  Opgeven is dus geen enkele opties.

  Groet,

  Q

 2. Goed artikel is dit Jacko.
  Dit zet weer even de juiste mindset op de rails.
  Vooral ook om een positieve uitkomst te blijven verwachten, vooral ook als het veel tegenzit.Het succes kan inderdaad zo dichtbij zijn.
  Bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *