Hoe kun je Facebook berichten insluiten op je website?

Gemiddelde leestijd: 4 minuten
Facebook berichten insluiten op je website?

Regelmatig vragen mensen mij hoe ze Facebook berichten moeten insluiten op hun eigen (WordPress) website.

Omdat veel mensen met deze vraag zitten, heb ik besloten om een artikel er over te maken waarin ik alles stap voor stap uitleg én voordoe.

Het insluiten van Facebook berichten op je website is heel erg makkelijk, maar zoals bij alles geldt: je moet maar net even weten hoe!

Waarom Facebook berichten insluiten?

Voordat ik ga uitleggen hoe je Facebook berichten kunt insluiten, zal ik eerst even even bespreken waarom je dat zou willen doen. Waarom zou je berichten die op Facebook staan op je eigen website zetten?

Eén van de redenen kan zijn dat je een bericht op je Facebook pagina hebt gezet, en dat je deze wilt uitlichten op je website. Denk bijvoorbeeld aan een winactie. Door deze op je website in te sluiten zullen meer mensen je bericht zien en heb je dus ook meer kans dat mensen mee gaan doen met bijvoorbeeld je winactie.

Daarnaast is het insluiten van een Facebook bericht goed voor de sociale authoriteit van je website. Mensen zien dat je actief bent op social media en zullen je sneller ‘vertrouwen’. Vooral als veel mensen je bericht geliked en gedeeld hebben straalt dat veel vertrouwen uit.

Het uitlichten van je Facebook bericht en het uitstralen van sociale authoriteit zijn dus de voornaamste redenen om je Facebook bericht in te sluiten op je website.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Hoe een Facebook bericht insluiten op je website?

Het insluiten van een Facebook bericht op je (WordPress) website is heel erg makkelijk en zo gedaan.

Let op: je kunt alleen Facebook berichten insluiten van pagina’s. Persoonlijke berichten kun je dus (nog) niet insluiten.

 1. Log in op Facebook
 2. Ga naar de Facebook pagina waar het bericht op staat wat je wilt insluiten op je website
 3. Zoek het bericht op wat je wilt insluiten
 4. Aan de rechterbovenkant van het bericht zie je een pijltje naar beneden staan, klik hier op
 5. Klik op ‘Embed Post’, of ‘Bericht insluiten’
 6. Er verschijnt nu een venster met een code die je kunt kopieëren. Kopieer deze code.
 7. Plaats deze code op je website (op de plaats waar je deze code wilt laten tonen)
 8. Klaar!

Let op: de code die je kopieert is HTML code. Als je met bijvoorbeeld WordPress werkt, moet je deze code dus als HTML plaatsen. Dit kun je doen door bij de editor (waar je berichten en pagina’s aanmaakt) rechtsboven op ‘Tekst’ te klikken en daar je code te plakken.

De Facebook embed code om een bericht in te sluiten.
Om een Facebook bericht in te sluiten moet je de embed code (zoals je hierboven ziet) op je eigen website plaatsen.

Als je dit goed hebt gedaan, zul je zien dat het Facebook bericht is ingesloten op je website.

Succes!

Heb je nog vragen? Of lukt het niet? Laat het me even weten in de reacties hieronder! Vond je dit artikel nuttig?

Ik zou het erg waarderen als je ‘m even zou delen op social media!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

9 reacties op “Hoe kun je Facebook berichten insluiten op je website?

 1. Hoi!

  Kan ik ook een bericht (van Facebook)insluiten op een andere Facebook pagina? Ik heb bijvoorbeeld een zakelijke pagina aangemaakt op Facebook en wil het bericht graag insluiten op mijn eigen persoonlijke Facebook pagina. Als ik het bericht deel, reageert iedereen telkens op mijn persoonlijke pagina en ik wil juist dat ze naar mijn zakelijke Facebook pagina gaan.

  Ik hoor het graag, ik kan dit nergens op internet vinden!

 2. Hi Jacko,

  Ik heb bovenstaande stappen gevolgd, alleen nu krijg ik in mijn editor (admin pagina) wél het bericht te zien maar als ik het dan op de site bekijk krijg ik alleen te zien ‘geplaatst door RobICT op 3 maart 2016’.
  Heb jij enig idee hoe dit kan? Of hoe ik het op kan lossen? 🙂

  1. Hoi Bo,

   Heb je misschien iets van een script blocker in je browser of misschien een WordPress plugin die het één en ander blokkeert?
   Wanneer het in je admin goed staat, zou het op je website ook goed moeten zijn, aangezien je wel een werkende code gebruikt.

   Succes!

 3. Waarom geen eigen Facebook maken waar je zelf alle beheer hebt wat wel kan en mag. Foto-albums maken, je eigen blog erin, spellen, forum erin, evenementen, Muziek, Tijdlijn erin , je eigen wall, je eigen profiel. Dat is veel beter, vrienden toevoegen, uitnodigingen en ga zo maar door: Kijk op socialbudgetmarkt.nl daar heb ik een voorbeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *