De Online Marketing Tornado

Afgelopen donderdag ontving ik het boek De Online Marketing Tornado van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren.

Alhoewel ik nog niet echt ben begonnen aan het lezen van het boek, heb ik er natuurlijk wel even snel doorheen gebladerd, en wat me opviel is dat het écht een enorm boek over internet marketing en ondernemen is.

Op deze pagina zal ik later mijn bevindingen met je delen, maar voor nu kan ik je alvast wel aanraden om het boek aan te schaffen. Met zo’n 300 bladzijdes aan content, zal dit boek je tijdens deze corona-crisis zeker wel bezig houden en niet vervelen.

Online Marketing Tornado direct in huis?

Bestel het nieuwe IMU-boek direct via deze link.

Ontvang het boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *