Review: Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard + Ervaringen!

Gemiddelde leestijd: 18 minuten

 De Laptop Lifestyle is het gloednieuwe en eerste fysieke boek dat Jacko Meijaard uit heeft gebracht voor het grote publiek.

In deze de Laptop Lifestyle review neem ik, Corné Marchand, je mee door het blauwe pareltje van Jacko. Als ervaren affiliate marketeer kan ik je goed vertellen of het boek de moeite waard is of dat je beter op zoek kunt gaan naar een beter alternatief.

Klaar om te ontdekken of dit boek het begin van jouw online ondernemersavontuur is?

Let op: dit is dus een gastblog van Corné Marchand en is dus niet geschreven door Jacko Meijaard zelf.

Laten we beginnen!

Inhoudsopgave

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Voor wie is de Laptop Lifestyle geschikt?

De Laptop Lifestyle kun je zien als een gezonde mix van Jacko zijn volledige verhaal en een handleiding om jouw eigen affiliate marketing business op te zetten.

Voor als je nog niet weet wie Jacko Meijaard is: hij is een van de grootste affiliate marketeers van Nederland en zet maandelijks tienduizenden euro’s om.

Niet alleen met afffiliate marketing hoor, want hij heeft ook eigen producten zoals:

Maar een groot deel van zijn inkomsten komt absoluut via zijn affiliate projecten binnen. Hij deelt tenslotte dagelijks resultaten in zijn Instagram stories.

Maar voor wie is dit ‘blauwe pareltje’ nu eigenlijk geschikt? Goede kans dat je nog niet precies weet of het wat voor jou is. Het kan zo zijn dat je wil starten met ondernemen, maar nog niet zo goed weet met wat of wellicht ben je al ondernemer en wil je een extra inkomstenbron voor jezelf creëren.

Dit is overigens erg slim om te doen want de meeste miljonairs hebben gemiddeld 7 bronnen van inkomsten. Dit kan dus een stapje dichterbij jouw miljonairsstatus worden ;-)!

Ik acht de Laptop Lifestyle uitermate geschikt voor mensen die nog nooit in aanraking geweest zijn met affiliate marketing of wel weten wat het is, maar niet weten wat ze moeten verwachten.

Je leest namelijk het verhaal van Jacko Meijaard. Hoe is hij gestart? Hoe reageerde zijn omgeving hier op? Waar is hij tegen aangelopen? Welke fouten heeft hij gemaakt? Hoe heeft hij zijn business op kunnen schalen?

En nog veel en veel meer! En het is best grappig, want het beeld dat hij schetst van een affiliate marketeer en affiliate marketing in het algemeen is exact zoals het bij de meeste ondernemers gaat. Hierdoor zorgt hij er met dit boek voor dat je precies weet wat je te wachten staat als je gaat starten met affiliate marketing.

Ook als ervaren affiliate marketeer is het een genot om het boek te lezen. Ook al is het puur en alleen voor de herkenning. In principe zou je het begin en het midden over kunnen slaan, omdat dit vooral basis affiliate marketing is. Maar dan mis je wel het verhaal zelf. 

Het laatste deel is echter ook super interessant voor ervaren affiliate marketeers. Jacko vertelt hier meer over hoe hij alles uit zijn affiliate projecten haalt door middel van optimalisatie. Ook leer je meer over uitbesteden en ‘funnelen’.

Nu al enthousiast geworden? Voor minder dan een menu bij de Mc Donalds kan het boek al van jou zijn. Sla de Mc een keer over en je kunt de Laptop Lifestyle dus al aanschaffen. Daarnaast bespaart dit je een hoop troep voor je lichaam, maar dat is voor een ander artikel haha!

Bekijk onderstaande video voor mijn videoreview over de Laptop Lifestyle. Uiteraard adviseer ik je om ook het volledige artikel even af te lezen. Hier ga ik wat dieper in op de verschillende hoofdstukken en onderwerpen die aan bod komen in het boek.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Laptop Lifestyle review & ervaringen

Het boek bestaat uit maar liefst 223 pagina’s en is verdeeld over 19 hoofdstukken. Elk hoofdstuk met een ander onderwerp dat centraal staat. Wat overigens wel opviel is dat Jacko, door heel het boek eigenlijk, hamert op hoe belangrijk de juiste mindset is.

Zonder de juiste mindset had hij niet kunnen bereiken wat hij tot nu toe bereikt heeft en dan had er waarschijnlijk ook geen Laptop Lifestyle review geweest, omdat er dan geen boek zou zijn om een review over te schrijven!

Verder wil ik nog even opmerken dat ik vind dat er vrij weinig illustraties of ondersteunende beelden bij de verhalen zijn. Jacko behandeld namelijk een aantal casestudies in het boek. Wat natuurlijk ontzettend leuk en tof is om te lezen, maar het zou zijn verhaal veel meer kracht geven als hij hier ook wat afbeeldingen bij had geplaatst.

Denk bijvoorbeeld aan statistieken waaraan je kan zien wat bepaalde optimalisaties teweeg gebracht hebben. Nu moet je hem maar op zijn woord geloven en is het toch wat ‘saai’. Dit doet natuurlijk verder niet af van de kwaliteit van de informatie, wellicht een puntje voor de tweede druk @JackoMeijaard?!

Van student naar fulltime affiliate marketeer

Jacko begint het boek waar het bij hem ook begon. Hij heeft echt alle grote stappen besproken die hem gebracht hebben tot waar hij nu is. En dat begint met Jacko de student die eigenlijk niet wist wat hij wilde worden. 

Heel herkenbaar kan ik je vertellen. Sowieso herken ik veel van Jacko zijn verhaal en reis in mijn eigen verhaal. Ik vond het dus erg tof om te lezen hoe het bij hem gegaan is en om dan die gelijkenissen te vinden. Als je mijn verhaal leest na het lezen van het boek dan snap je wat ik bedoel.

Jacko begon, net als ik en vele andere mensen denk ik, met een zoekopdracht in Google: hoe kan ik geld verdienen met het internet? Zo kwam hij uit bij gasten die allemaal op zonnige eilanden zaten en met hun laptop geld verdienden via affiliate marketing.

Dit wilde hij ook wel. ‘’Als zij het kunnen dan kan ik het toch ook?’’ Dacht Jacko op dat moment. En zo begon Jacko met zijn eerste website over iPhones. 3 lange maanden zonder commissies gingen voorbij… hij dacht zelfs aan opgeven.

Totdat hij in de derde maand ineens een commissies van pakweg 20 of 30 euro verdienden. Toen zag hij direct de potentie; want als je 20 euro online kan verdienen dan kan 200, 2000 of 20.000 ook!

De reden achter Jacko zijn succes is zijn ijzersterke mindset en ook vooral consistentie. Elke dag een klein beetje aan je business doen en elke dag met 1% of meer groeien. Hierdoor maak je een enorme groei door in een jaar tijd. 365% om precies te zijn!

Starten met affiliate marketing

In het volgende deel ga je kennismaken met het businessmodel affiliate marketing. Wat houd dit businessmodel precies in en hoe kan jij dit inzetten om op de automatische piloot geld te verdienen?

Laat ik alvast even helder maken dat je niet gaat lezen hoe je stap-voor-stap een website moet maken. Hiervoor kun je de videotraining van Jacko volgen. Nee je gaat hier lezen welke stappen je precies moet zetten en wat hier allemaal bij komt kijken.

Denk aan het kiezen van een niche. Veel mensen lijken hier toch moeite mee te hebben terwijl dit juist een van de mooiste dingen aan je business is. Het is tenslotte je business! Zeker aan het begin als je maar 1 website hebt. Dit is jouw kans om van je hobby je werk te maken.

Hoezo? Simpel! Heb je een enorme liefde voor lekkere rode wijntjes? Maak hier dan een website omheen! Schrijf artikelen over nieuwe wijnen, reviews over wijnen die je geproefd hebt en doe bijvoorbeeld aanbevelingen. Vervolgens koppel je affiliate linkjes aan je website die linken naar de website waar de bezoekers deze wijnen kunnen kopen.

Doen zij dit, dan krijg jij hier commissie over uitgekeerd. Dit is de ‘beloning’ die jij als affiliate marketeer verdient voor het succesvol doorverwijzen van een bezoeker. Verder heb je helemaal geen werk aan affiliate marketing

  • Je hoeft geen klantenservice te doen
  • Geen eigen producten te hebben
  • Niks te verzenden
  • Geen pand te hebben
  • Je hebt eigenlijk geen enkele verantwoordelijkheid, op het delen van de juiste en correcte informatie na!

Je eerste affiliate website opzetten

Huh…? Jij zei toch net dat ik niet ga leren hoe ik mijn eerste website op moet zetten? Dat klopt! Je gaat dat ook niet stap-voor-stap leren. Hiervoor wijst Jacko je ook door naar de Affiliate Marketing Revolutie.

Wat hij echter wel doet, is vertellen waar je website aan moet voldoen en wat je vooral wel- en niet met je website moet doen. Denk bijvoorbeeld aan tips als ‘’geen kermisattractie van je website maken’’. Klinkt logisch, maar er zijn weinig mensen die zich hier ook aan houden. Deze tips zorgen ervoor dat je niet start op level 1, maar bij level 10.

Jacko heeft niks buiten het boek gelaten. Ook SEO (zoekmachine optimalisatie) komt aan bod. Dit is voor affiliate marketeers een cruciaal instrument. Jacko is namelijk en groot voorstander van organisch verkeer. Ik overigens ook.

Wat dit betekent is dat je gaat zorgen dat je pagina’s en je website zo goed geoptimaliseerd zijn dat ze hoog in Google komen te staan. Hierdoor komen er bezoekers op je website en deze bezoekers kun je omzetten in geld. Klinkt wellicht wat bot, maar het zijn wel de feiten. Uiteindelijk doe je het om geld te verdienen, toch?

Optimaliseren & opschalen van je business

Jacko gaat vervolgens in op de manier waarop hij zijn business heeft weten op te schalen. Het is dit gedeelte waarvan ik denk dat het voor iedere affiliate marketeer interessant is. Het komt namelijk neer op meer halen uit wat je nu hebt staan.

Ik vond het bijzonder tof om te lezen hoe Jacko dit aanpakt. Hier had ik verder echt nog geen weet van. Zo optimaliseert hij de losse pagina’s van zijn affiliate websites stuk-voor-stuk. Dit doet hij met verschillende (vaak gratis) tools. Een van die tools is Hotjar (niet gratis overigens).

Met deze tool kan je de ‘heat map’ van je website zien en het pad van je bezoekers volgen. Op het moment dat de bezoeker dan binnenkomt word haar beeld opgenomen. Zo kun je exact zien wat deze bezoeker doet.

Door hier inzicht in te krijgen ga je ook leren waar bezoekers tegen aanlopen en waardoor ze jouw website verlaten of wat bijvoorbeeld de reden is dat er zo veel bezoekers zijn, maar dat er zo weinig op jouw affiliate link klikken.

Door dit vervolgens te optimaliseren kun je veel meer omzet gaan draaien. Soms zijn het wat kleine aanpassingen, zoals de plaatsing van je affiliate link, die er al voor zorgen dat je aanzienlijk meer geld gaat verdienen. Zo vertelt Jacko over het hele proces dat hij doorloopt als hij gaat optimaliseren.

Slim funnelen voor meer commissies

Funnelen is een van de successtrategieën van Jacko als het aankomt op geld verdienen met het internet. Dat is ook de reden waarom e-mailmarketing een van de beste tools is op het gebied van online marketing. Ze zeggen tenslotte niet voor niks:

‘’The money is in the list’’

Of wat ervaren marketeers ook vaak zeggen:

‘’The money is in the relationship with the list’’

Hierbij refereren ze naar dat het geld in de relatie met de personen op jouw mailinglijst zit. Het is dus zaak om een mailinglijst op te bouwen en om ervoor te zorgen dat je een goede relatie op gaat bouwen met deze personen.

Dit proces kun je voor een groot deel automatiseren door middel van bijvoorbeeld autoresponders. Dit is onderdeel van het slim funnelen van Jacko. Hij neemt je mee in het proces van funnelen waarmee hij een groot deel van zijn omzet genereerd. Het is werkelijk een kijkje achter de schermen, alleen dan zonder visueel beeld (helaas).

Vervolgens leer je hoe hij een deel van zijn winst gebruikt om nog meer winst te maken. Het belang van herinvesteren in je business is ontzettend groot; dat maakt Jacko nog maar even heel goed duidelijk in het laatste deel van het boek.

Wat vind ik van de schrijfstijl van Jacko Meijaard in de Laptop Lifestyle?

Het eerste app je wat ik naar Jacko stuurde na het lezen van de eerste paar bladzijde was ‘’Is dit jouw schrijfstijl of heeft iemand dit nog nagekeken en hier en daar wat anders opgeschreven?’’.

Dit stuurde ik hem, omdat ik toch wel een beetje verbaasd was over hoe goed hij kon schrijven. Al die jaren intensief bloggen op zijn affiliate websites hebben hem dus goed gedaan en ondanks het uitbesteden van zijn volledige business heeft hij het niet verleerd ;-)!

Hierdoor heb ik het volledige 223 bladzijde tellende boek ook in een paar uur uitgelezen. Wat vrij bijzonder is voor mij, omdat ik doorgaans niet zo’n snelle lezer ben. 

Prijs, garantie & overige zaken omtrent het kopen van de Laptop Lifestyle

Het boek was toch gratis? Ja, naja, semi. Je betaalt alleen voor de kosten die gemaakt worden om het boek bij jou in de bus te krijgen. Dit komt neer op een totaal van €7,75 euro. Dit is natuurlijk een absolute no-brainer voor iedereen. 

Daarnaast kun je het boek risicovrij aanschaffen, want je krijgt een niet-goed-geld-terug garantie van maar liefst 14 dagen. Dus voor de prijs van een pakje sigaretten kun je een boek bestellen die potentieel de rest van jouw leven kan gaan veranderen.

Wat zeg je ervan? Bestellen maar!

Je kan overigens bij het bestellen ook kiezen om het e-book en het luisterboek mee te bestellen. Dit kost je €9,95 extra, maar dan kun je wel direct al beginnen met lezen/luisteren van het bestelde boek.

Als de fysieke variant dan binnen is; kun je daar verdergaan waar je gebleven was. Het is niet noodzakelijk, maar dan heb je wel alles!

Het fysieke boek is trouwens vaak al de volgende dag in huis als je het boek voor 17:00 bestelt hebt!

De Laptop Lifestyle review conclusie

De Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard heeft mij bijzonder positief verrast. En geloof me: ik ben kritisch geweest. Het feit dat je hier alleen niet zo veel van merkt is, omdat er ook weinig op te merken valt aan het boek.

Het enige is dat er wat meer ondersteunend materiaal in het boek had mogen staan. Verder denk ik dat het voor zowel de beginners als de gevorderde affiliate marketeer een heel tof boek is om te lezen.

Je krijgt als beginner een perfect beeld van affiliate marketing, waardoor je ook de juiste verwachtingen krijgt als je zelf start. Hierdoor zal je niet teleurgesteld worden en door blijven knallen om uiteindelijk succesvol affiliate marketeer te worden.

Als gevorderde kun je erg veel leren in het laatste gedeelte van het boek. Hierdoor kun je meer uit je huidige business gaan halen. Kortom: bestellen die hap!

Voor die paar euro kun je hem toch ook niet laten liggen?

Je hebt gelijk Corné! Ik wil dat blauwe pareltje direct bestellen!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *