Commitment: Ik word actief op Instagram!

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Gister heb ik samen met Hugo Bakker besloten om actief te gaan worden op Instagram.

Hier zijn we beiden een commitment voor aangegaan – om elkaar accountable te nemen.

Begin 2018 deed ik iets soortgelijks. Ik besloot om elke dag een bericht te gaan plaatsen op LinkedIn en Facebook. Hier ik heb mezelf elke dag aan gehouden, en ik heb zien wat er kan gebeuren als je consistent ergens aan bouwt.

Sinds gister heb ik dus een soortgelijke commitment gemaakt, om Instagram actief in te gaan zetten als social media kanaal voor Internet Succes Gids.nl. Vooralsnog ga ik niet elke dag posten, maar moet ik voor mezelf minimaal elke week 1 bericht plaatsen.

https://www.instagram.com/p/BuDksAAFlt5/

Hoe ga ik het aanpakken en welke content ga ik delen?

Eerlijk gezegd weet ik dit nog niet.

Wat ik wel weet is dat ik minimaal één keer per week een bericht ga delen en that’s it.

Meer dan dat weet ik nog niet, en dat geeft ook niet. Dit was namelijk ook zo toen ik begon met het posten op Facebook en LinkedIn: ik had nog geen idee wat ik ging doen, behalve dan dat ik elke dag een bericht ging plaatsen.

Als ik kijk naar hoe mijn bereik op beide netwerken organisch is gegroeid, dan is dat gigantisch.

Dat is ook waar de kracht zit. De kracht van consistentie.

Dus!

Minimaal elke week één bericht op Instagram. Dat is een regel waar ik mezelf aan ga houden, en misschien dat het nog wel een stukje strenger gaat worden door elke dag minimaal één keer per dag te posten.

We gaan het zien.

Wil je weten hoe ik het aan ga pakken?

Volg me dan op Instagram.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Wat wil jij graag zien?

Mocht je ideeën hebben over welke content ik zou moeten plaatsen?

Wat jij graag wilt zien?

Laat het zeker even weten in de comments, of stuur een bericht op Instagram!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *