Cash Cow Academy review

Werkt de Youtube-geld methode van Jelline Brands nou echt zo goed?

Gemiddelde leestijd: 17 minuten

Tegenwoordig kun je op allerlei manieren online geld verdienen. Je kunt voor affiliate marketing kiezen, maar je kunt ook voor één van de social media kanalen kiezen.

Als we het over één van de meest veelbelovende kanalen hebben, hebben we het over YouTube. Veel mensen verdienen reeds hun geld door filmpjes op YouTube te plaatsen.

Heb jij een dergelijke wens ook? Dan is de Cash Cow Academy mogelijk een interessante cursus voor je.

Met deze cursus zou je in de toekomst in staat moeten zijn om veel geld te gaan verdienen. Via YouTube om precies te zijn. In déze Cash Cow Academy review vertellen wij je graag alles over deze cursus. Hierbij delen wij ook graag onze eigen ervaringen met je.

Direct je Cash Cow Academy korting claimen? Ga HIER naar de Geheime Kortingspagina >>

Inhoudsopgave

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Wat is de Cash Cow Academy precies?

Leer hoe je een YouTube kanaal kunt maken, hoe je dit kanaal laat groeien en hoe je inkomsten kunt genereren. Dit zijn de eerste woorden die je op de website van Cash Cow Academy leest. Spreken deze woorden je direct aan? Dan wordt het alleen maar mooier door de volgende toevoeging: ‘zonder ooit zelf een video op te nemen’.

Zoals deze omschrijving laat blijken, zou je dus op een passieve manier geld kunnen verdienen. Hóe je dat precies kunt doen, ga je leren met de Cash Cow Academy cursus.

Voordat je je voor deze cursus aan gaat melden, wijzen wij je graag op de gratis cursus. Door deze gratis cursus eventjes te volgen, krijg je een goede indruk van de Cash Cow Academy. Uit deze gratis cursus blijkt ook direct wat je precies kunt gaan leren.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Wie heeft de Cash Cow Academy ontwikkeld?

Geld met YouTube verdienen zonder een video op te nemen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar Jelline Brands laat zien dat dit werkelijkheid kan zijn. Zij is namelijk de ontwikkelaar c.q. oprichter van de Cash Cow Academy.

Enige tijd geleden kwam Jelline Brands in aanraking met een Amerikaans fenomeen. Een Amerikaans fenomeen met de naam ‘Cash Cow’. Vrij vertaald betekent dit ‘melkkoe’, oftewel iets waar je veel geld mee/aan kunt verdienen. Jelline Brands kwam er achter dat het via YouTube mogelijk is om een eigen Cash Cow te creëren. 

Hoe ze hier achter kwam? Ze volgde een Amerikaanse cursus waarin compleet uitgelegd werd hoe je met YouTube (veel) geld kan verdienen. Ze volgde deze cursus met veel plezier en had al snel door dat je met YouTube heel veel geld kunt verdienen.

In 2020 ging Jelline Brands met haar eigen YouTube kanaal aan de slag. Alle kennis die ze opgedaan had, verwerkte ze in dit kanaal. En al snel bleek dat ze goud in handen had. Ze verdiende al snel behoorlijk veel geld met haar YouTube kanaal, zonder dat ze zelf ooit een video opgenomen heeft.

Dat Jelline Brands haar Cash Cow gevonden had, zette haar tot denken. Zij wilde namelijk niet als enige van deze unieke mogelijkheid kunnen profiteren. Ze bedacht daarom de Cash Cow Academy. Een erg toepasselijke naam, waarmee ze in de afgelopen periode behoorlijk aan de weg aan het timmeren is.

Is Jelline Brands betrouwbaar?

Ja, we kunnen stellen dat Jelline Brands betrouwbaar is. Over haar bedrijf zijn bijvoorbeeld geen misstanden bekend bij de Kamer van Koophandel. Tevens zijn wij op internet veel positieve beoordelingen over Jelline Brands tegengekomen. Deze beoordelingen komen uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen.

Onze ervaringen met Jelline Brands

In de afgelopen periode hebben we meerdere keren met Jelline Brands contact gehad. Tijdens deze contactmomenten bleek dat ze precies weet waar ze het over heeft. Bovendien bleek dat ze een bepaalde visie heeft en veel andere mensen wil helpen. Dat laatste is volgens ons absoluut een nobel streven. Al met al zijn onze ervaringen met Jelline Brands erg populair.

Voor wie is de Cash Cow Academy geschikt?

Voldoe je aan onderstaande eisen? Dan is de Cash Cow Academy voor je geschikt:

 • Je wilt graag een passief inkomen opbouwen
 • Je hebt een bepaalde affiniteit met YouTube
 • Je wilt zelf geen tijd besteden aan het opnemen/monteren van video’s
 • Je bent bereid om het opnemen/monteren aan iemand anders uit te besteden
 • Je bent in staat om het nodige geduld te bewaren

Wat kun je met de Cash Cow Academy bereiken?

Nadat je de Cash Cow Academy gevolgd hebt, zou je je eigen Cash Cow Channel op kunnen zetten. Dit is een YouTube kanaal waar je filmpjes op plaatst die je zelf niet opgenomen hebt. Dit zijn bijvoorbeeld filmpjes als ‘De 10 lekkerste Nederlandse recepten’. Je schakelt iemand in – bijvoorbeeld uit het buitenland – om dit filmpje voor je te monteren. 

Deze persoon stuurt het filmpje naar je, jij zet het filmpje online en je kunt rustig achteroverleunen. Het algoritme van YouTube ontdekt dit filmpje snel genoeg en krijgt – als het goed is – een hoge ranking binnen de zoekmachine van YouTube. Op die manier kun je al snel de nodige views trekken.

Des te meer views je weet te trekken, des te meer geld je gaat verdienen. Je moet daarom je pijlen niet op één filmpje richten, maar bijvoorbeeld op 100 filmpjes. Voor, tijdens en na deze filmpjes worden advertenties getoond; met die advertenties ga jij geld verdienen. Zéker als je echt veel views scoort, lopen de totale verdiensten hard op.

Hoe is de Cash Cow Academy opgebouwd?

Spreekt deze interessante cursus je nu aan? Dat is goed voor te stellen. Toen wij voor het eerst met deze cursus in aanraking kwamen, werden wij ook enthousiast. Dat was aan Jelline Brands te danken, maar ook aan de totale opbouw van deze cursus. Om je hier een indruk van te geven, hebben wij alle modules even voor je op een rijtje gezet:

 • Module 1: Introductie
 • Module 2: Winstgevende nichemarkt kiezen
 • Module 3: YouTube-kanaal opzetten
 • Module 4: Basisprincipes voor het maken van content
 • Module 5: YouTube-video’s optimaliseren en publiceren
 • Module 6: YouTube Automatisatie
 • Module 7: Geld verdienen met YouTube
 • Module 8: De drie belangrijkste factoren van succesvolle YouTube-kanalen
 • Module 9: De magische formule voor een virale YouTube-video
 • Module 10: De geheimen om snel te groeien
 • Module 11: Gegevens analyseren
 • Module 12: Opschalen
 • Module 13: De grootste problemen voor Cash Cow Channels opgelost
 • Module 14: Langetermijnvisie

Zoals je kunt zien, is deze cursus logisch opgebouwd. Wat ons ook direct opviel, was de hoeveelheid modules. In totaal telt deze cursus 14 modules, waarin 55 lessen verwerkt zijn. Voordat je deze gehele cursus gevolgd hebt, ben je dus enige tijd verder. 

Het volgen van de cursus is wat ons betreft erg leuk. Dit komt onder meer doordat het een complete videocursus betreft. Alle kennis wordt via video’s aan je overgedragen, waardoor de cursus behoorlijk interactief is. Met dank aan enkele interessante bonussen wordt de cursus alleen maar interactiever.

Al met al zijn wij erg te spreken over de Cash Cow Academy cursus. De inhoud is volgens ons dik in orde, de opbouw is logisch en de cursus is leuk om te volgen.

Wat ga je precies leren met de Cash Cow Academy?

Je weet nu precies hoe deze cursus opgebouwd is. Een terechte volgende vraag is wel wat je nou precies met deze cursus gaat leren. Nou, heel veel:

 • Je gaat leren hoe je een YouTube kanaal op kunt bouwen
 • Je gaat leren hoe je de evergreen YouTube filmpjes kunt laten maken. Dit zijn filmpjes die nu relevant zijn, maar over 5 jaar nog steeds relevant zijn
 • Je gaat leren aan welke eisen een goed YouTube kanaal moet voldoen
 • Je gaat leren hoe je de YouTube video’s kunt uploaden en optimaliseren
 • Je gaat leren wat de magische formule van een YouTube video is die viraal gaat
 • Je gaat leren hoe je je YouTube business op kunt schalen
 • Je gaat leren hoe je op de lange termijn nóg meer geld met YouTube kunt verdienen.

Welke bonussen horen bij de Cash Cow Academy?

Bij het samenstellen van deze cursus is Jelline Brands behoorlijk scheutig geweest. Ze heeft niet alleen voor 55 lessen gezorgd, maar ook voor meerdere bonussen.

Zo krijg je bij deze cursus nog een tweede cursus aangereikt. Deze cursus is door Jelline Brands speciaal voor ervaren YouTubers ontwikkeld. Nadat je de eerste Cash Cow Academy cursus gevolgd hebt, kun je direct met deze cursus verder gaan.

Ook krijg je toegang tot een bonus waarmee je de perfecte thumbnails kunt maken. Een andere bonus richt zich weer op het promoten en laten groeien van je YouTube kanaal. Ook vind je een bonus over de financiële uitdagingen en over het maken van de juiste content.

De belangrijkste bonussen zijn in onze ogen de volgende:

 • Casestudie: Jelline Brands laat je van A tot Z zien hoe zij met één YouTube kanaal binnen 3 maanden tijd 10.000 euro per maand wist te verdienen. Je krijgt tot in detail te zien hoe ze dit heeft gedaan en waardoor ze het succes behaald heeft.
 • Groepscoaching: als cursist kun je ook deelnemen aan de groepscoaching. Dit is een digitale sessie waarbij je je vragen aan Jelline Brands kunt stellen. Het leuke is dat Jelline hierbij ook wel eens andere experts inschakelt. 
 • Discord community: Jelline Brands biedt je ook nog toegang tot een besloten Discord community. In deze community tref je andere cursisten, waarmee je een leuk contact op kunt bouwen. Ondertussen kun je aan hen ook je vragen stellen en kun je elkaar inspireren binnen deze community.
 • De sleutel tot succes: dit is één van de leukste bonussen van de Cash Cow Academy. In deze bonus legt Jelline Brands je namelijk uit hoe je je gewenste doelen kunt behalen. Nadat je realistische en ambitieuze doelen gesteld hebt, is de kans groot dat je deze doelen gaat behalen. Dat is althans de mening van Jelline Brands.

Wat vinden andere cursisten van de Cash Cow Academy?

Zoals we eerder in deze Cash Cow Academy review al aangegeven hebben, is dit een populaire cursus. Veel mensen zien de mogelijkheden van YouTube in, maar weten niet precies waar ze moeten beginnen. Met deze cursus krijgen zij alle handvatten toegereikt om alsnog geld te verdienen via YouTube.

Op internet zijn inmiddels de nodige beoordelingen over de Cash Cow Academy terug te vinden. Onder meer bij Trustpilot zijn veel reviews achtergelaten; 70 stuks op het moment van schrijven van deze Cash Cow Academy review. Van deze beoordelingen is de gemiddelde score een 4,8. Aangezien Trustpilot een schaal van 1 tot 5 hanteert, is dit een bizar hoge score. Enkele veelzeggende beoordelingen vind je op de TrustPilot van de Cash Cow Academy.

Wat kost de Cash Cow Academy?

Ben je voor de volle 100% overtuigd geraakt door deze Cash Cow Academy review? En wil je je graag voor deze cursus aan gaan melden? Dan adviseren wij je om eerst de gratis cursus te volgen. Aan de hand van deze cursus krijg je een nóg betere indruk van de Cash Cow Academy.

Als je je voor deze cursus aan wilt melden, moet je met een bedrag van 1500 euro op de proppen komen. Dat is althans het bedrag als je voor een eenmalige betaling kiest. Kies je voor een betaling in drie maandtermijnen? Dan betaal je 550 euro per termijn. Kies je voor een betaling in zes maandtermijnen? Dan betaal je een bedrag van 350 euro per termijn.

Let op: deze bedragen zijn allemaal exclusief BTW. 

Garantie

Binnen een periode van 7 dagen kun je je geld terugvragen. Hierbij wordt wel de voorwaarde gesteld dat je niet meer dan de eerste 10% van de content bekeken hebt. Als je meer dan 10% bekeken hebt, kun je je geld niet meer terug vragen.

Onze conclusie over de Cash Cow Academy

De Cash Cow Academy is verfrissend, is veelbelovend en is leuk om te volgen. Bovendien zien wij dat veel cursisten reeds prachtige resultaten met deze cursus behalen. Met dat gegeven in ons achterhoofd kunnen wij je maar één ding aanraden: meld je zo snel mogelijk voor deze cursus aan. De investering van ruim 1800 euro (inclusief BTW) heb je waarschijnlijk binnen de kortste keren weer terugverdiend!

Ga aan de slag!

Claim direct je korting op de Cash Cow Academy!

Korting claimen
Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *