Bitcoin Brokers? Dit zijn de beste, snelste en veiligste crypto brokers!

bitcoin broker

Met Bitcoin beginnen maar geen idee wat nou een goede Bitcoin broker is? Je bent niet alleen.

Ik investeer zelf al meerdere jaren in cryptocurrency, en heb dan ook al de nodige brokers uitgeprobeerd. Door de jaren heen ben ik er achter gekomen wat de goede, en minder goede (of gewoon slechte) Bitcoin brokers zijn. 

Op deze pagina zal ik je mijn overzicht van aan te raden Bitcoin brokers vertellen.

Wat is een Bitcoin broker?

Laat ik je eerst even vertellen wat een Bitcoin broker nou eigenlijk is. Een broker is eigenlijk een tussenpersoon – in dit geval een platform – waarop je kunt kopen en kunt verkopen.

Op een crypto broker kun je dus verschillende crypto inkopen, en verkopen. Zo is het natuurlijk dat je goedkoop inkoopt, en zo hoog verkoopt om winst te maken.

Coinbase

De meest gebruiksvriendelijke broker vind ik Coinbase. Op Coinbase kun je jezelf gratis aanmelden, en wanneer je via deze link voor 100,- euro of meer cryptocurrency koopt, krijg je 8,- euro gratis Bitcoin tegoed. 

Op Coinbase vind je naast Bitcoin ook Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash. 

Coinbase is ook direct een wallet, waarop je de coins kunt bewaren. Vanuit Coinbase kun je direct naar je bankrekening opnemen, wat Coinbase erg uniek en super gebruiksvriendelijk maakt.

Litebit.eu

Wil je meerdere cryptomunten kopen? Dan raad ik Litebit.eu aan. Wel moet ik eerlijk zeggen dat de prijzen van Litebit.eu wat hoger liggen dan bij andere brokers, en dat je dus wel iets meer betaald.

Daarbij is Litebit wel super gebruiksvriendelijk en kun je op Litebit ook een wallet aanmaken, om daar je coins op te bewaren.

Bitonic (alleen Bitcoin)

Ben je echt op zoek naar een broker waarop je alleen Bitcoin kunt kopen? Dan is Bitonic een aanrader.

Op Bitonic kun je alleen Bitcoin kopen – en geen andere cryptomunten. Ook is Bitonic geen wallet, waardoor je er dus geen munten kunt bewaren. 

Als je Bitcoin bij Bitonic koopt, moet je ze naar een adres buiten Bitonic sturen. De prijzen van Bitonic zijn wel wat gunstiger dan bij Litebit.

8,- euro gratis BTC tegoed!

Zoals ik je in dit artikel heb verteld krijg je 8,- euro BTC tegoed als je bij Coinbase een account aanmaakt, en daar voor vervolgens 100,- euro aan crypto koopt.

Je betaald dus 100,- euro, en krijgt direct 8,- euro aan Bitcoin tegoed. 

Via de onderstaande link kun je direct een gratis account aanmaken bij Coinbase!

Maak hier een gratis Coinbase account aan en ontvang 8,- euro gratis tegoed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *