Beweeg jij wel genoeg? Blijf gefocust!

Gemiddelde leestijd: 4 minuten
Een dikke man eet en drinkt veel

Als je een internet onderneming hebt is het nou eenmaal zo dat je veel achter de computer zit en eigenlijk niet veel beweging hebt.

Toen ik begon met internet ondernemen zat ik van s’ochtends tot s’avonds achter mijn computer en was ik helemaal niet bezig met sport, beweging of gezond leven.

Na een tijdje merkte ik dat ik toch niet zo lekker in mijn vel zat en dat ik toch wel beweging nodig had. Ik heb daarom besloten om actief te gaan sporten en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad!

De ochtendstond heeft goud in de mond

Ik zet nu iedere ochtend om 06:00 uur de wekker, ga eten en ga vervolgens hardlopen. Rond een uur of half 8 ben ik dan klaar, en ga aan het werk. Ik ben dan lekker fit en heb enorm veel energie om aan de slag te gaan.

Tijdens het hardlopen kan ik alvast lekker mijn gedachten laten gaan, en krijg ik veel ideeën voor mijn internet business.

Daarnaast ga ik elke maandag, woensdag en vrijdag naar de sportschool om hier aan krachttraining te doen. Ook hier krijg ik enorm veel energie van en het helpt mij om gefocust te blijven.

Als je gaat sporten zul je zien dat je veel lekkerder in je vel zit. Je voelt je beter en je hebt overal veel meer zin in.

En het is natuurlijk ook gewoon gezond voor je lichaam!

Als je een hele dag achter de computer zit is dat niet goed voor je lichaam en geest. Je moet af en toe eens lekker sporten, bezig zijn en het uiterste van je lichaam vergen. Dat geeft je weer energie en ideeën om verder te gaan.

Ik vind het zo belangrijk om s’ochtends vroeg in de ochtend actief bezig te zijn. Het geeft me zoveel energie zodat ik de hele dag door kan. Als ik zomaar de hele dag binnen zou zitten zou ik in een soort sleur terecht komen waardoor ik weinig inspiratie en energie zou hebben.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

“An apple a day, keeps the doctor away”

Ook raad ik je aan om écht gezond te eten. Voeding is zo ongelofelijk belangrijk voor je. Het maakt zo’n groot verschil op hoe je jezelf voelt. Sla de McDonalds over, eet geen junk food, eet op vaste tijden en eet vooral veel groente en fruit.

Door gezond te eten zul je jezelf veel beter voelen, veel meer energie hebben en overal veel meer zin in hebben.

Je staat er van versteld hoe belangrijk gezonde voeding voor je is. Je merkt vrij snel het verschil. Je bent fitter, zit beter in je vel en bent actiever.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Volhouden

Dit alles klinkt misschien makkelijker en eenvoudiger dan dat het écht is. In het begin moet je jezelf er echt toe zetten en is het is altijd makkelijker om het niet te doen. Hou écht vol en hou jezelf er aan om drie keer in de week te sporten én gezond te eten.

Als je gezond leeft zal dat zijn vruchten afwerpen op je online business.

Succes!

Sport jij regelmatig? En wat zijn daarvan jouw ervaringen en resultaten?

Ik ben erg benieuwd en hoor het graag van je in de reacties hieronder!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *