Besparen op de onderkant is eindig, opschalen naar boven niet

Gemiddelde leestijd: 7 minuten

In deze blog wil ik het met je hebben over een fout die ik veel mensen zie maken. Ze beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie en hebben dus als doel om (meer) geld te gaan verdienen.

Na een paar weken komen ze er achter dat ze de 47,- euro die ze hadden betaald voor de AMR toch wel echt nodig hebben, en vragen dus hun geld terug.

Uiteraard is dat geen probleem, maar dit is wel een hele verkeerde gedachtengang.

Laat ik het even opsommen.

  • Deze mensen zijn met de AMR begonnen om meer geld te gaan verdienen
  • Deze mensen krijgen dus voor 47,- euro de kennis die ze nodig hebben om een serieus inkomen op het internet op te bouwen
  • Ze komen er achter dat ze de 47,- euro liever terug hebben, omdat ze (snel) geld nodig hebben
  • Ze stoppen, ze hebben het geprobeerd

Hierdoor zijn ze dus weer terug bij af.

Je kunt niet oneindig besparen

Ik vind het altijd erg interessant om te zien hoe deze mensen denken.

Ze denken alleen maar in “hoe kan ik zo min mogelijk verliezen”, in plaats van “hoe kan ik zo veel mogelijk winnen”.

In plaats van dat ze de kennis gaan gebruiken om op langere termijn (veel) meer geld te gaan verdienen, kiezen ze eieren voor hun geld, en kiezen ze voor korte termijn ‘satisfaction’, hun geld terug, en dus geen geld verloren.

Dat ze hierdoor in dezelfde cirkel blijven, maakt hun op dat moment niet zoveel uit. Ze hebben niet verloren.

Erg interessant om te zien is ook hoe mensen met weinig geld vaak denken.

Ze proberen vaak alleen maar te besparen op de onderkant. Ze willen zo goedkoop mogelijk leven.

Begrijp me niet verkeerd, tuurlijk is het goed om op de kleintjes te letten, en niet met geld te strooien, maar besef goed dat er een limiet zit op het besparen aan de onderkant.

Op den duur kun je niet meer besparen.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Meer geld verdienen is oneindig

Wat je wel oneindig kunt doen, is opschalen naar boven. Er zit geen limiet op geld. Er zijn mensen die zoveel geld hebben dat ze het nooit in hun leven op kunnen maken.

Dit zijn niet de mensen die gaan kijken naar “hoe kan ik zo min mogelijk geld uitgeven”, maar de mensen die denken “hoe kan ik zoveel mogelijk geld verdienen”.

Het is als het ware een ‘arme’ mindset om in schaarste te denken.

Zeker als ik kijk naar de mensen die de Affiliate Marketing Revolutie hebben aangeschaft. Zij hebben zich aangemeld met de reden om meer geld te gaan verdienen, maar stoppen na een paar dagen/weken omdat ze “geen geld” of “geen tijd” hebben.

Juist als mensen in die situatie zitten zou het zoveel beter zijn om door te zetten.

Ze stoppen met juist dat, wat hun probleem kan oplossen.

Ze krijgen alle kennis, maar willen er niet mee doen.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Hoe graag wil je het?

Een quote waaraan ik moet denken is:

A strong man cannot help a weaker unless the weaker is willing to be helped, and even then the weak man must become strong of himself; he must, by his own efforts, develop the strength which he admires in another. None but himself can alter his condition

James Allen

“A strong man cannot help a weaker unless the weaker is willing to be helped, and even then the weak man must become strong of himself; he must, by his own efforts, develop the strength which he admires in another. None but himself can alter his condition.”

Deze quote komt uit As A Man Thinketh van James Allen en slaat de spijker op zijn kop.

Je moet zelf willen. Je moet zelf inzien dat de huidige manier van denken niet de juiste manier is, en je niet verder zal helpen.

Toen ik met ondernemen begon, wilde ik niets liever dan succes. Ik wist dat als ik zou investeren in goede tools, ik sneller en meer resultaat zou krijgen.

Kijk niet naar hoe veel je kunt besparen, maar hoeveel het je kan opleveren

Ik ging niet kijken naar hoe ik zo min mogelijk kon uitgeven, maar juist naar hoe ik zo snel mogelijk resultaat zou krijgen.

Een bekend voorbeeld hiervan is LeadPages. Toen ik hiermee begon, is mijn business echt naar het volgende level gegaan. Ik kon door te investeren in goede software in tien minuten prachtige opt-in pagina’s maken, zonder technisch gedoe of dagenlang geklooi.

Daarnaast waren de resultaten (= conversies) ook een stuk hoger.

Door te investeren kreeg ik dus betere resultaten.

Ik ging niet kijken naar hoe ik zo goedkoop mogelijk alles kon doen. Helaas zie ik dat zoveel, mensen die stoppen met goede software, omdat ze alles zo goedkoop mogelijk zelf willen doen.

Uiteindelijk halen ze daarmee geen of weinig resultaten, en stoppen ze hierdoor (ze hebben gefaald).

Wat ik je dus écht mee wil geven in deze blog is om goed te beseffen dat besparen op de onderkant een slechte gedachtengang en instelling is. Er zit een limiet op, en goedkoop is vaak duurkoop.

Denk andersom. Denk zoals winnaars denken: hoe kan ik juist zoveel mogelijk geld verdienen.

Want, zoals gezegd, besparen op de onderkant heeft een limiet. Meer geld verdienen niet.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *