Affiliate marketing uitbreiden, hoe kan ik dit het beste doen?

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Wanneer je een tijdje geleden bent begonnen met affiliate marketing, en je ziet dat je (eindelijk) een beetje inkomsten ermee verdiend, wil je natuurlijk gaan uitbreiden om meer inkomsten te verdienen.

Dit is ook zo het geval bij Peter, die me de volgende vraag stelde:

Hoi Jacko,

Ik heb nu een website aan de hand van jouw Affiliate Marketing Revolutie (wat ik overigens echt een super training vind!) en ik heb hier ook wat inkomsten mee.

Nu wil ik gaan uitbreiden met nog meer sites.
Wat raad jij aan om te doen?

Ik haal nu mijn bezoekers uit Google… zal ik hier gewoon mee doorgaan of mezelf richten op betaald verkeer (zoals modules 6 en 7 in de AMR)?

Alvast bedankt!

Hieronder zie je mijn antwoord en advies aan hem in video-vorm.

Kortom:

Breid uit en bouw nog een affiliate website erbij.

Je weet hoe je op deze manier geld kunt verdienen, en het meest logische is dan om dit ’trucje’ nog een keer te herhalen.

Als je nog een affiliate website hebt, en je verdiend hier op den duur hetzelfde mee (of meer) als je eerste affiliate website, zijn het dus dubbel de inkomsten, en kun je daarna weer gaan uitbreiden.

Blijf doen waar je goed in bent, en experimenteer in de tussentijd een beetje met andere verkeersbronnen.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Geld verdienen met affiliate marketing

Lees je de bovenstaande vraag van Peter en vraag je jezelf af hoe hij het voor elkaar heeft gekregen om geld te verdienen met affiliate marketing?

Peter is aan de slag gegaan met mijn Affiliate Marketing Revolutie en heeft deze informatie toegepast en verdiend nu dus daadwerkelijk geld op het internet.

Klik hier om dat ook te doen.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *