Waarom het zo belangrijk is om advies aan de JUISTE personen te vragen

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Advies vragen doen we allemaal. Voordat we iets (groots) doen, vragen we vaak wat onze ouders, familie en vrienden er van vinden, of hoe zij dit zouden aanpakken.

Alhoewel dit heel logisch is, is dit naar mijn idee een super onhandige manier om advies te vragen.

In de onderstaande video vertel ik je hoe veel mensen dit onderschatten, waarom het zo belangrijk is om advies te vragen aan de JUISTE mensen en hoe je dit kunt doen.

Lifehack: Advies vragen van mensen die er verstand van hebben

Stel dus dat je een eigen business wilt gaan beginnen.

Je bent nog een beetje onzeker, en je vraagt advies aan je ouders.

Je ouders hebben hun hele leven in loondienst gewerkt, en hebben een beetje een ‘hekel’ gekregen aan ondernemers. Hun ‘belief’ is dat (te veel) geld slecht is.

Zij gaan jou sowieso het advies geven om geen ondernemer te worden. Om misschien eerst je studie af te maken en voor zekerheid te kiezen.

Dat is namelijk hoe zij hun leven hebben geleefd – en daar is natuurlijk ook niets mis mee, maar zij hebben geen ondernemersvisie.

Zou je namelijk een jonge of ervaren + succesvolle ondernemer om advies vragen vragen, dan zou je compleet ander advies krijgen. Je krijgt dan advies van iemand die al ondernemer is.

Dit klinkt zo zwart-wit heel erg logisch, maar vaak doen we in de praktijk precies wat ik hierboven beschrijf. We vragen om advies aan mensen die geen goed advies kunnen geven.

De bovenstaande situatie is in principe precies hetzelfde als dat ik iemand met overgewicht, advies zou vragen hoe ik super fit en gespierd kan worden.

Je kunt beter om advies vragen aan iemand die al deze resultaten heeft gehad, en dus alles er over weet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Laat je niet bang maken

Hopelijk zie je in dat het echt mega belangrijk is aan wie je om advies vraagt.

Zou je je niet-ondernemende familie om advies vragen om ondernemer te worden, dan is de kans groot dat je bang zou worden gemaakt – en raden ze je af om het te doen (want, te veel risico, bedrijven die falen etc.).

Zij zouden je kunnen weerhouden om je dromen achterna te gaan.

Begrijp me niet verkeerd, ik ga graag om met mijn familie en hou super veel van ze, maar ik moet er niet zijn om ondernemersadvies te krijgen. Dat kan ik beter krijgen van like-minded mensen, die al verder zijn en daadwerkelijk een business hebben opgebouwd.

Dit geldt voor alle vlakken in het leven.

Zoek mensen die daar al zijn waar jij wilt zijn.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *