Zure reacties op mijn “9000,- euro in 2 dagen”-post op LinkedIn

Gemiddelde leestijd: 7 minuten

Gister plaatste ik een post op LinkedIn en Facebook, welke eigenlijk vrijwel direct ontplofte. De post kreeg gelijk mega veel reacties, zowel positief als negatief, en werd behoorlijk wat aantal keren leuk gevonden.

Het gaat namelijk om deze post:

Door deze post kreeg ik ook gelijk mega veel connectie verzoeken op LinkedIn. Ik denk dat er door deze post inmiddels al zo’n 30 mensen mij hebben toegevoegd op LinkedIn. En daarbij horen natuurlijk ook de bijkomende privé berichten en coaching verzoeken.

Wat een berichtje op LinkedIn al wel niet kan veroorzaken ;-).

Anyway, in dit bericht vertel ik dus dat ik in de eerste twee dagen van juli zo’n 9000,- euro heb verdiend. Alleen nog maar met PayPro.

Ik kan je niet genoeg vertellen hoe dankbaar ik hier voor ben. Als 18-jarig jochie had ik nooit verwacht dat me dit zou lukken. Mijn doel was om 7500,- euro per maand te verdienen, en in mijn ogen was dit het meest hoge bedrag wat ik ooit zou verdienen.

Als me dat zou lukken, zou ik ‘klaar’ zijn.

Zo zie je maar: je wilt als mens altijd meer.

Maar op zich draait het daar niet om, je ziet dat als je 7500,- euro per maand kan verdienen, je nog veel meer kan verdienen. Dat is wat er mogelijk is dankzij het internet.

De mogelijkheden zijn eindeloos, en er zit geen limiet op inkomsten.

Gister heb ik een video over dit principe opgenomen, en ik raad je aan om deze hieronder te bekijken.

Sowieso is 2019 nu al een geweldig jaar voor me. In de eerste vier maanden had ik al meer verdiend dan in heel 2018, en zit ik daar nu echt dik overheen.

Hoe dit komt? Doordat alle tijd en energie die ik in de afgelopen tien jaar in mijn business heb gestoken, als een sneeuwbal is gaan rollen.

Ik heb niks anders gedaan; er is gewoon een – nieuw – keerpunt in mijn business gekomen. Het hefboomeffect is er.

Want wat ik doe is echt niet zo moeilijk en iedereen kan het doen.

  1. Ik maak een affiliate site in een bepaalde niche
  2. Schrijf daar content over
  3. Promoot een relevant product
  4. Schaal dit op en optimaliseer
  5. Klaar

Helemaal niet zo speciaal, maar je moet het maar net doen, en het geduld hebben om er een succes van te maken.

Want als je me een beetje volgt, weet je dat het voor mij zo’n 3 maanden heeft geduurd voordat ik mijn eerste commissie had.

Wat je nu dus ziet – de 9000 euro in 2 dagen – is ook het resultaat van de werkzaamheden die ik tien jaar geleden, toen ik begon, heb uitgevoerd en wat ik toen allemaal heb geleerd.

Ga altijd voor de lange termijn als je ergens mee begint.

Kijk nooit naar de eerste maanden als definitief resultaat, maar denk minimaal in jaren. Mijn leven is compleet veranderd door de eerste commissie die ik verdiende toen ik 18 was, nu ik dit schrijf ben ik 28.

Natuurlijk zijn het niet alleen successen geweest, er zijn ook genoeg dalen geweest, en die zijn er nog steeds, maar op een ander niveau.

Blijf bezig, blijf leren, blijf doelen stellen en blijf groeien.

Kijk eens naar de reacties die ik krijg op de LinkedIn post; er zijn positieve als negatieve reacties:

Wie ben je liever? Een zuur iemand die niet open lijkt te staan voor nieuwe dingen, of iemand die wel wilt leren?

Wat me opvalt is dat succesvolle mensen vaak mensen zijn die positief denken, die overal kansen in zien en die willen leren. Onsuccesvolle mensen zijn mensen die vaak denken dat ze alles al weten en negatief denken – ze zien geen mogelijkheden, zitten vol met jaloezie en zijn ongelukkig.

Het lijkt wel dat hoe gelukkiger ik als mens word, hoe beter het met mijn business gaat.

De Jacko van 18 jaar kon dan ook nog niet dit soort successen hebben, omdat ik er zelf nog niet klaar voor was.

Het hele ondernemerschap is een reis van zelfontwikkeling en een grote leerschool.

Stay hungry, stay foolish

Steve Jobs

Zoals Steve Jobs ooit zei: “Stay hungry, stay foolish“.

Blijf bezig.

Succes!

– Jacko Meijaard

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

2 reacties op “Zure reacties op mijn “9000,- euro in 2 dagen”-post op LinkedIn

  1. Het is inderdaad erg zielig dat mensen zo reageren. Je ziet ook dat de meeste mensen die een negatieve reactie plaatsen onder hun naam hebben staan; ‘9 tot 5 rol’ bij ‘bedrijf’, dus daarom niet voor hunzelf werken. Het is pure jaloezie en dat uit zich in haat naar een jong persoon die zelf zijn werktijden kan bepalen en bij wijze van spreken elke dag vakantie kan vieren.

  2. Ja, echt bizar die resultaten. In principe kan je eigenlijk al gewoon met pensioen. Heel goed gedaan, maar zeker niet voor iedereen weggelegd. Sommigen krijgen het nog niet eens voor elkaar om 50 euro per dag te verdienen. En hebben ook geen eigen product. Jacko, kun/wil je prijsgeven in welke niches je nog meer actief bent, los van de ‘geld verdienen/internet marketing’ markt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[index]
[index]