Het is 16 mei en de teller staat deze maand al op 20.000+ euro

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Ik betrap mezelf er op dat ik het maar ‘normaal’ begin te vinden. Zoveel saldo op mijn PayPro account. In de afgelopen maanden heb ik echt enorme sprongen gemaakt, en zijn mijn inkomsten super hard gegaan.

In een Podcast van twee weken geleden had ik het er al over, maar in het eerste kwartaal van 2019 heb ik meer winst gedraaid dan in heel 2018.

Mocht je die Podcast nog niet hebben beluisterd, dan raad ik je aan om dit nu even hieronder te doen, voordat je verder gaat lezen.

In KW1 2019 meer winst dan in heel 2018 bij elkaar

Het is bizar om te zien hoe snel de spreekwoordelijke sneeuwbal kan gaan rollen als je momentum hebt. Alles lijkt tezamen te komen, en alles lijkt te kloppen.

Ik besef me ook maar al te goed dat dit niet voor altijd kan duren, en dat het zomaar anders kan gaan, maar daar ga ik  het nu niet over hebben. Ik ben enorm dankbaar dat het zo goed gaat. Dit had ik echt nooit durven dromen toen ik 18 jaar was en ik net met affiliate marketing begon.

Mijn ultieme doel was toen om zo’n 7500 euro per maand te verdienen, ofwel 250,- euro per dag. Ik dacht dat als ik dat zou verdienen, ik klaar zou zijn.

Ik wist alleen niet dat als ik het zou behalen, ik alleen maar meer zou willen, en het moeilijker is om van 0 naar 7500 euro te gaan, dan van 7500 naar 75.000 euro per maand.

Om je een beeld te geven; ik verdien nu soms 7500 euro per dag (!).

Dit is natuurlijk niet allemaal vanzelf gekomen, en hier zijn veel tranen, pijn en moeite aan vooraf gegaan.

Maar het is me gelukt en ik ben nog lang niet daar waar ik wil zijn.

Ik ga misschien wel traag, maar ik ga steady en ‘organisch’. Ik adverteer niet. Alles loopt passief door.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Je moet persoonlijk groeien

Misschien nog het allermooiste is de persoonlijke groei die ik de afgelopen jaren ben doorgegaan.

De Jacko van nu, is een compleet andere Jacko dan tien jaar geleden.

Ik ben gaan lezen, veel gaan lezen, ik kijk geen TV, ik heb enorm veel geduld, ik besteed geen aandacht aan negatieve mensen, ik doe wat ik denk dat goed voor me is, ik denk in alles mega lange termijn.

De mensen die me tien jaar geleden voor het laatst gesproken hebben, zouden me niet meer herkennen.

En dat is een goed iets. Ik denk dat het goed is om te groeien, om anders over dingen te gaan denken, om anders te gaan doen. Dat betekent dat je fouten hebt gemaakt, en dat je bereid bent om te leren van je fouten.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Meer dan 20.000+ euro in 16 dagen

Afijn, het is nu midden mei en de teller in PayPro staat op meer dan 20.000 euro. Let op, dit zijn inkomsten uit affiliate marketing van PayPro producten, en de verkopen van de Affiliate Marketing Revolutie.

Andere inkomsten, zoals affiliate inkomsten van Daisycon en Tradetracker, Marketheme en specifieke affiliate producten zijn hier niet bij inbegrepen. Ik denk dat we de maand dan ook gaan afsluiten op bijna 100K.

Let op, dit is pure winst, want ik adverteer niet en maak weinig kosten.

Hoe ik dit heb behaald? Simpelweg door dezelfde methode toe te passen die ik al sinds mijn 18e toepas.

Een niche opzoeken, een website opbouwen en daar een verdienmodel opzetten.

En vooral geduld hebben ;-). Iets wat de meeste mensen niet hebben.

Het is wel grappig. Deze week mailde een vrouw me en die zei “dat drie maanden wel erg lang is voordat je geld gaat verdienen met affiliate marketing”.

Absoluut, zei ik, maar denk altijd lange termijn.

Denk in plaats van drie maanden eens in drie jaar. Dan kun je makkelijk een inkomen van 5K voor jezelf hebben opgebouwd. Ik deed dat wel in ieder geval.

En nu we dus weer 7 jaar verder zijn, zijn we nog een stukje verder.

Focus op jezelf

Wat ik vaak zie is dat mensen zich alleen maar focussen op het negatieve. Op hetgeen waar ze geen invloed op hebben.

Geloof me als ik zeg dat ik ook elke dag weer lastige keuzes heb, dat ik ook dilemma’s en problemen heb. Ik blijf alleen doorgaan en doe de dingen waarvan ik weet dat ze voor mij werken.

Dat is ook gelijk één van de belangrijkste adviezen die ik je kan geven: doe datgene waar jij in gelooft, en waarvan jij denkt dat het goed voor je is.

Toen ik met affiliate marketing begon, zei iedereen dat ik beter school af kon maken.

Toen ik met Internet Succes Gids.nl begon, zei iedereen dat ik beter in een andere niche kon beginnen, of al helemaal niet moest beginnen met een eigen product.

Toen ik video’s ging maken, lachte iedereen me uit.

Toen ik een nieuwe auto kocht, zei iedereen tegen me dat het veel te duur was.

Toen ik webinars ging geven, lachte weer iedereen me uit.

Toen ik een huis kocht, zei iedereen dat het veel te duur en veel te groot was.

Toen ik weer een nieuwe auto kocht, zei weer iedereen dat het veel te duur en te groot was.

Toen ik een Podcast ging beginnen, zei iedereen dat het het ‘raar’ was.

Toen ik weer een nieuw, vrijstaand huis kocht, zei iedereen dat het veel te groot was.

Zie je wat ik bedoel? Mensen zullen altijd iets te zeggen hebben, zullen je altijd afraden om te veranderen, nieuwe dingen te doen. Maar ik weet wat goed voor me is. Alle stappen hebben me tot dit punt gebracht.

Neem alleen advies aan van mensen die daadwerkelijk weten waar ze het over hebben, en/of daar al zijn waar je wilt zijn.

Weet wie je echte vrienden zijn. Ik denk dat dit heel belangrijk is.

Daarom hou ik mijn cirkel zo klein mogelijk en hou ik andere mensen op afstand.

Doe hetgeen wat je denkt dat goed voor je is.

Heb een visie. Sta ergens voor. Doe iets en doe dat elke dag opnieuw.

Ik geloof echt dat succes consistentie is.

Constant iets doen en niet opgeven.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

2 reacties op “Het is 16 mei en de teller staat deze maand al op 20.000+ euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *