Wat ik de afgelopen jaren anders heb gedaan dan de 99% en mij succesvol maakte

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
jacko meijaard

Nu ik deze blog ga schrijven besef ik me hoe dankbaar ik kan en mag zijn. Het is prachtig weer, ik zit lekker op het terras en heb een Desperado’tje naast mijn laptop staan.

Het is weer lente in Nederland en ik zit weer op mijn favoriete plek in Goes. De bediening kent me inmiddels al en weet ik wat bestel ;-).

Anyway! Ik schrijf deze blog niet als een soort dagboek, maar om een andere reden.

Ik wil je vertellen wat mij de afgelopen jaren succesvol heeft gemaakt, en waarom de andere 99% (van de internet marketeers) niet succesvol is geworden.

Inhoudsopgave

Laten we bij het begin beginnen.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Waardevol

Pakweg vier jaar geleden startte ik Internet Succes Gids.nl – toen nog DroomSucces.nl. Ik had het enkele jaren daarvoor voor elkaar gekregen om geld te verdienen met affiliate marketing, en besloot mijn kennis op het internet aan te bieden.

Ik was echter niet alleen.

Ik zal geen namen noemen, maar de echte internet marketing die-hards onder ons kunnen er vast wel een aantal opnoemen.

Ik weet nog dat ik enorm tegen hun opkeek. Ze deden de ene lancering na de andere, en verdienden daar (denk ik dan) bakken met geld mee. Ik was dan ook wel een beetje jaloers. Met mij ging het niet snel, maar traag.

Volgens mij was ik één van de enige gasten in mijn niche die daadwerkelijk een website had, en daar actief artikelen op plaatste, en ook video’s op YouTube publiceerde. Ik gaf ‘waarde’. Een woord waar de anderen graag grapjes over maakten.

Ik zal niet ontkennen dat ik af en toe jaloers op hun was. Hun leken daadwerkelijk de ‘get rich quick’ gasten te zijn, en verdienden dus in korte tijd veel geld.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Zakkenvullers

Wat mij echter al vanaf het begin af aan opviel, is dat ze hun klanten uitlachte, en eigenlijk alleen om eigen succes gaven. Dat klanten niet succesvol werden, maakte ze niet uit. Als ze zelf hun zakken maar vulde.

Niet voor niets verschenen er dus ook mega veel negatieve reviews, en regende het klachten. Zelfs ik kreeg soms een klachtenmail van een boze klant van hun, omdat ze dachten dat ik er ook bij hoorde.

Al snel kreeg ‘geld verdienen op het internet’ dan ook een negatieve naam en kwamen er negatieve associaties bij deze term.

Sleutel van succes: geef om je klanten

Vanaf het begin af aan gaf (en geef) ik om mijn ‘klanten’. Ik wil dat ze succesvol worden, en maak dus de best mogelijke informatie producten en support. Dit in tegenstelling tot de anderen, die zelfs niet eens support deden en hun mailbox nooit checkten.

Vanaf de eerste dag dat ik Internet Succes Gids.nl oprichtte, wist ik dat dit een lange termijn project zou zijn. Dit zou niet een site zijn die een jaartje online staat, nee, dit zou mijn ‘levenswerk’ worden waar ik allemaal toffe informatie over geld verdienen op internet, SEO, internet marketing etc. etc zou delen.

Het duurde lang voordat ik wat bezoekers begon te krijgen, ik deed er langer over om een degelijke mailinglijst op te zetten en ik deed er een stuk langer over dan de andere ‘gurus’ om geld te verdienen. Ik wist echter dat ‘slow but steady’ altijd wint.

Slow but steady wins the race

De meeste andere mensen zouden niet het geduld hebben als wat ik heb (gehad). Na ongeveer een jaar begon ik een beetje geld te verdienen op het internet. De eerste lancering die ik voor een product deed, mislukte, maar een paar weken later verdiende ik er zo’n 2000,- euro mee als ik het me goed herinner.

Jacko Meijaard met surfplank

Dat de eerste lancering me niet zoveel opbracht, maakte me eigenlijk helemaal niks uit. Ik wist dat het mogelijk was, en ik wist dat ik aan mijn doel aan het bouwen was: een bedrijf opzetten.

Dit is nou juist wat de anderen niet deden: een bedrijf bouwen. Een merk opzetten. De anderen hadden voor elk product een andere naam, en kwamen elke twee maanden met een nieuw product (eigenlijk het andere product in een nieuw jasje).

Fundering van succes

Ik besloot me te richten op de Affiliate Marketing Revolutie. Eén training, die continu zou worden bijgewerkt en worden voorzien van updates. Hierdoor hoefde ik niet telkens van voor af aan te beginnen, en kon ik door blijven bouwen op de afgelopen successen, en op hetgeen wat ik dus in de afgelopen jaren had opgebouwd.

Nu we bijna drie jaar verder zijn betekent dit dat ik elke dag verkopen voor dit product doe, zonder dat ik me daar zelf voor hoef in te spannen. Doordat ik de afgelopen jaren mega veel content heb gepubliceerd, en doordat affiliates elke dag veel traffic (dus bezoekers) naar mijn website sturen (omdat ze weten dat ik er in zit voor de LONG term), verkoopt dit product dus elke dag.

Successen stapelen zich op

Wanneer je eenmaal succes hebt, stapelen de successen zich op. In mij geval betekende dit dat ik telkens hoger in PayPro kwam, dit betekende weer dat ik door meer affiliates gepromoot werd, dat mijn bereik groter werd, dat ik meer op begon te vallen en dat ik ook gevraagd werd voor interviews en podcasts. Hierdoor werd mijn bereik wéér groter en kreeg ik vanzelf een expert-status.

Soms denken mensen dat ik van de één op de andere dag succesvol ben geworden, of dat ik geluk heb gehad, dat is absoluut niet zo. Ik heb genoeg dagen gehad dat ik wilde stoppen, of dat ik bijna was gevallen voor de ‘get rich quick’-methodes. Elke dag ben ik er nog dankbaar voor dat ik dit niet gedaan heb, en dat ik daar bleef waar ik in geloofde: in waarde bieden en een bedrijf opbouwen.

Vandaag (tot 17:02 uur) 37 verkopen via PayPro.
Vandaag (tot 15:02 uur) 37 verkopen via PayPro.

Hierdoor blijven mensen bij je komen en krijg je het telkens makkelijker. Je hebt al een reputatie; je bent een autoriteit, je geeft waarde en je bent er voor je ‘klanten’.

Wanneer jij dus een business op wilt bouwen, doe dit dan altijd met een lange termijn visie. Je bouwt een basis van succes op. Hier kun je elke dag op terugvallen en dit maakt het leven een stuk makkelijker en leuker. Ik weet namelijk dat ik niet elke maand opnieuw hoef te beginnen, maar bouw verder op de afgelopen maand. Ik bouw wat op; mijn ‘legacy’, en het wordt elke dag beter en groter.

Ga er voor. Bouw iets op waar je trots op bent en ga niet voor de ‘snelle’ successen. In de praktijk duren die vaak het langst.

Be GREAT!

– Jacko Meijaard

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Één reactie op “Wat ik de afgelopen jaren anders heb gedaan dan de 99% en mij succesvol maakte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *