Video: MUST-read boeken voor persoonlijke én zakelijke ontwikkeling

Gemiddelde leestijd: 3 minuten
foto-jacko

Een tijdje geleden schreef ik al een artikel over waarom het goed is om regelmatig boeken te lezen.

Mensen die mij dan ook goed kennen weten dat ik elke dag wel een hoofdstuk uit een boek lees, wat mij op persoonlijk of zakelijk niveau helpt te groeien.

En wanneer kun je nou beter een interessant boek lezen, op een zonnige zomerdag in de achtertuin ;-)?

Het leek me wel tof om ‘on the go‘ een video op te nemen waarin ik een aantal must-read boeken bespreek, die mij enorm veel geholpen hebben om zowel op persoonlijk als zakelijk niveau te groeien.

Het resultaat zie je hieronder.

Video:

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Directe links naar de boeken

Bovenstaande links zijn affiliate links. Dat betekent dat ik van Bol.com een klein commissie bedrag krijg als jij besluit één van deze boeken (of ze allemaal) via bovenstaande links te kopen.

Hier hoef ik het absoluut niet van te hebben, maar zo kan ik kijken hoeveel mensen er daadwerkelijk actie ondernemen.

Weet je niet wat ‘affiliate links’ zijn? Klik dan op het woord ‘affiliate links’ hierboven, en lees dan mijn artikel over affiliate marketing.

Hopelijk heb je wat aan de bovenstaande video, en doe je er wat mee.

Actie ondernemen is en blijft toch de belangrijkste stap voor het behalen van succes.

Have fun!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

2 reacties op “Video: MUST-read boeken voor persoonlijke én zakelijke ontwikkeling

 1. Hallo Jacko, wat een super gave waardevolle site heb je! Dank je wel voor het delen van deze info. Een jaar of twee geleden heb ik ook geprobeerd affiliate marketing op te zetten maar was daar door m’n depressie nog niet aan toe en is het natuurlijk ook weer even in de kast terecht gekomen. Het moeilijkste van affiliate marketing vind ik om je niche te vinden. Daardoor is jouw website interessant. Jij verkoopt wat je doet. Hoe ‘simpel’ kan het zijn! Ik ga je artikelen heel goed bestuderen en zal dan best antwoorden op mijn vragen vinden!
  Een klein vraagje wellicht dan toch…. Persoonlijk vind ik Bob Proctor echt geweldig. Jij noemt hem niet bij je boeken. Think and Grow Rich – Napoleon Hill is zo’n beetje de grondlegger van het internet marketing. Dat jij hem niet noemt, betekent dit dat er (uiteraard) andere gurus zijn die het eigenlijk toch nog duidelijk en beter uitleggen? (Ja, dat is persoonlijk maar ik zou graag jouw motivatie weten als je het niet erg vindt).

  Dank je wel voor je (eventuele) reactive en voor het delen van je informatie. Je bent een voorbeeld!

  Groeten,

  Liana

  1. Thanks voor je mooie reactie Liana!
   Hopelijk kun je op deze site vinden wat je zoekt ;-).

   Beide boeken/personen ken ik hoor; alleen ging dit artikel over deze boeken. Think and Grow Rich is sowieso een must-read, net als The 4 Hour Work Week van Timothy Ferriss!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *