Social media WordPress plugins? Deze moet je gebruiken!

Gemiddelde leestijd: 4 minuten
Social media WordPress plugins in een Facebook icoon

Op zoek naar goede social media WordPress plugins? Dan ben je hier aan het juiste adres!

In dit artikel vind je namelijk de beste social media plugins die je op je WordPress website kunt gebruiken.

Daarnaast heb ik een handige video gemaakt waarin ik alle social media plugins bespreek die ik voor mijn website gebruik.

Lees snel verder!

Wat zijn social media WordPress plugins?

Voordat ik ga bespreken welke social media plugins je voor je WordPress website kunt gebruiken, bespreek ik eerst wat social media WordPress plugins nou eigenlijk zijn.

Misschien ben je wel ‘per ongeluk’ op deze blogpost terecht gekomen, en wil je eerst wat meer informatie over dit onderwerp weten.

Door social media WordPress plugins op je website te gebruiken, kun je social media heel erg eenvoudig integreren in je WordPress website.

Bezoekers kunnen daarom makkelijk jouw social media kanalen (Facebook, Twitter, Google Plus) bekijken, en die kanalen gaan volgen. Daarnaast straalt het ook een enige vorm van autoriteit uit, en laat het aan de bezoeker zien dat hij/zij niet de enige bezoeker van de website is, en dat er dus een ‘fanbase’ achter de website zit.

Doe je nog niks met social media? Dan raad ik echt aan dit direct te doen. Begin een Facebook pagina, maak een Twitter account aan en vergeet zeker geen Google Plus pagina te maken!

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Welke social media plugins moet je gebruiken?

Om het wat overzichtelijker en duidelijker te houden heb ik een korte video opgenomen waarin ik de social media WordPress plugins gebruik die ik op mijn website gebruik.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Deze video is hieronder te bekijken.


Dit zijn de plugins die ik in de video benoem en op mijn website gebruik:

Weet je niet hoe je WordPress plugins moet installeren? Lees dan even mijn artikel: WordPress plugins installeren en bekijk de video.

Natuurlijk mag je zelf weten welke plugins je gebruikt, maar ik raad de bovenstaande aan. Ze zijn niet té opvallend en je website wordt er niet (veel) trager van.

Ga niet teveel social media plugins gebruiken, en hou het met de vier bovenstaande. Als je veel social media plugins gaat gebruiken zul je zien dat je website een warboel wordt, en dat je website trager wordt. En daar houden de zoekmachines (en natuurlijk de bezoekers) niet van.

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets niet duidelijk? Laat het even weten in de reacties hieronder! Of misschien heb je zelf wel een goede social media plugin die ik vergeten ben.

PS: Naast dit artikel over social media plugins, heb ik ook een uitgebreid artikel gelezen over WordPress SEO plugins.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *