PayPro of Daisycon? Welk affiliate netwerk is beter?

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
paypro of daisycon

Dus jij twijfelt tussen PayPro of Daisycon?

PayPro en Daisycon zijn alle twee affiliate netwerken waarop je producten kunt promoten.

Promoot jij succesvol een product, dan krijg jij een bepaald bedrag commissie uitbetaald.

In dit artikel zal ik je de verschillen tussen deze twee affiliate netwerken uitleggen, en je vertellen welk affiliate netwerk je beter kunt kiezen.

Wat zijn de voor- en nadelen van PayPro?

PayPro richt zich voornamelijk op de verkoop van digitale producten.

Denk daarbij aan producten als e-books, videotrainingen en cursussen.

Dat brengt zowel voor- en nadelen met zich mee. Het voordeel is dat de commissie redelijk hoog is, omdat er geen verzendkosten en dergelijke aan de pas komen.

Als nadeel is dat er weinig variatie in producten is. Zo zijn er voornamelijk producten over afvallen, geld verdienen op het internet en relaties op PayPro te vinden.

Een ander voordeel van PayPro is dat je direct aan de slag kunt gaan met het promoten van producten. Je kunt – als je aangemeld bent – direct ieder product promoten, en je hoeft niet eerst goedgekeurd te worden door de eigenaar van het product.

Daarnaast vind ik de klantenservice van PayPro erg goed, en is het systeem ook duidelijk en overzichtelijk.

Uitbetalingen kunnen op elk moment aangevraagd worden, en PayPro betaald dat vaak binnen 1-2 werkdagen uit. Zo hoef je dus niet te wachten op een speciale dag van de maand.

Ook is het geld wat je als commissie verdient, direct bijgeschreven in je PayPro-account. Je hoeft dus niet eerst te wachten totdat de verkoop goed- of afgekeurd word.

Lees hier overigens 7 PayPro tips om meer geld te verdienen.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Wat zijn de voor- en nadelen van Daisycon?

Daisycon heeft een wat uitgebreider product aanbod dan PayPro, met name op fysieke producten zoals bijvoorbeeld telefoons en electronica.

Op Daisycon vind je producten van bekende bedrijven als de BankGiro Loterij en de Plasma-Discounter – het aanbod op Daisycon is totaal anders dan het aanbod op PayPro.

Dit is in mijn ogen het grootste voordeel van PayPro; het grote uitzoek en de grote variatie aan campagnes die je kunt promoten, en dat is ook wat het grote verschil is tussen PayPro en Daisycon.

Het systeem van Daisycon werkt iets ingewikkelder dan PayPro, je moet namelijk eerst je Media (je website) toevoegen, deze verifiëren en vervolgens voor de campagne die je wilt promoten goedgekeurd worden, voordat je een campagne kunt promoten.

Daarnaast moeten transacties eerst goedgekeurd worden voordat het saldo opneembaar is naar je bankrekening, en dit kan soms wel tot twee maanden duren.

Ook wordt er bij Daisycon maar één keer per maand uitbetaald, behalve als je meer transactiekosten betaald, dan kan het wel sneller.

Lees hier overigens mijn Daisycon ervaringen.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Dus, PayPro of Daisycon?

Het grote verschil tussen PayPro of Daisycon is het aanbod aan producten/campagnes wat je kunt promoten.

Op PayPro vind je meer informatieproducten, en op Daisycon vind je meer fysieke producten van (grote) bedrijven.

Zelf vind ik het irritant dat er zoveel tijd overheen gaat voordat een transactie is goed- of afgekeurd in Daisycon, en dat je dan nog een maand moet wachten op je geld. In totaal kan er dan wel drie maanden overheen gaan, terwijl je in PayPro je verdiende geld vrijwel direct kunt opnemen.

Dus, PayPro of Daisycon? Het ligt er een beetje aan welk soort producten je wilt promoten.

Maakt het je niet uit? Dan zou ik voor PayPro gaan. Wil je per sé meer fysieke producten promoten? Dan moet je voor Daisycon gaan.

Succes!

Geld verdienen met PayPro en Daisycon?

Wil je zelf (veel) geld verdienen met PayPro en Daisycon? Zelf doe ik het al jaren en heb ik een kant en klare videotraining gemaakt waarin ik alle kneepjes van het vak uitleg.

 • Geen technische kennis nodig
 • Geen (voor)opleiding nodig
 • Meer dan 40 HD video’s waarin ik je over mijn schouder mee laat kijken hoe ik dagelijks honderden euro’s aan affiliate commissies binnenhaal
 • Geen instapdrempel
 • Direct beginnen

Klik hier en ga direct naar de Affiliate Marketing Revolutie.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

2 reacties op “PayPro of Daisycon? Welk affiliate netwerk is beter?

 1. Dag Jacko,

  Interessant artikel! Er staat alleen een foutje in je artikel.
  “Op Daisycon vind je producten van bekende bedrijven als de BankGiro Loterij en de Plasma-Discounter – het aanbod op Daisycon is totaal anders dan het aanbod op Daisycon.”

  Moet denk ik zijn
  “Op Daisycon vind je producten van bekende bedrijven als de BankGiro Loterij en de Plasma-Discounter – het aanbod op Daisycon is totaal anders dan het aanbod op Paypro.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *