Daisycon ervaringen? Lees hier wat ik van Daisycon vind!

daisycon ervaringen

Dus je bent op zoek naar Daisycon ervaringen?

Wellicht wil je jezelf aanmelden bij Daisycon maar twijfel je nog of je dit wel moet doen.

Je wilt eerst weten wat andere mensen van Daisycon vinden, en of het wel een betrouwbaar affiliate marketing netwerk is.

Op deze pagina zal ik mijn Daisycon ervaringen met jou delen.

Wat is Daisycon?

Daisycon is een affiliate netwerk wat in Europa operatief is.

Op Daisycon kun je als affiliate producten en/of diensten van andere bedrijven promoten, zodat jij commissie krijgt als er iemand via jouw affiliate link tot actie over gaat.

Daisycon zorgt er voor dat de affiliate kliks goed gemeten worden, en regelt dat de commissie op jouw bankrekening wordt uitbetaald.

Hoe werkt Daisycon?

Ik ben al een tijdje aangemeld als affiliate bij Daisycon. Sterker nog, het was het eerste affiliate netwerk waarvan ik lid werd.

Toen ik me aangemeld had was het me eigenlijk vrijwel direct duidelijk hoe de interface werkte.

Als eerste maak je een Media aan (bijvoorbeeld je website of je Facebook pagina), waarna deze gekeurd moet worden door Daisycon zelf.

Zodra deze is goedgekeurd ontvang je hiervan een mail.

Hierna kun je jezelf aanmelden bij Campagnes om te promoten.

Het mooie van Daisycon is dat er heel veel uitzoek is tussen de campagnes die je wilt gaan promoten. Zo is er een heel breed aanbod en zijn bedrijven als GSMWeb, de BankGiro Loterij en nog vele andere bedrijven aangesloten bij Daisycon om te promoten.

Je kunt je eenvoudig aanmelden bij deze campagnes, en wanneer je dat gedaan hebt en bent goedgekeurd, krijg je toegang tot banner-materiaal en je affiliate link, die je dus op je website kunt plaatsen.

Mijn Daisycon ervaringen?

Mijn Daisycon ervaringen zijn dat ik erg tevreden ben over dit affiliate netwerk.

De interface is helder en duidelijk, en ook de klantenservice is erg goed. Als je iets niet snapt, kun je een Ticket aanmaken, en dan word deze vaak binnen acht uur beantwoord.

Daarnaast is Daisycon snel met uitbetalen, en is er een uitbetaalregeling dat je binnen zeven het Daisycon saldo op jouw bankrekeningnummer gestort kunt krijgen.

Aanmelden bij Daisycon is gratis, dus je hebt niks te verliezen – alleen maar te verdienen.

Meld je hier gratis aan bij Daisycon >> 

Daisycon
Review door Jacko Meijaard op 2015-07-22
Beoordeling: 5

6 reacties op “Daisycon ervaringen? Lees hier wat ik van Daisycon vind!

 1. Zeer slechte ervaring met dit netwerk als affiliate! Voor het eerst in 5 jaar dat ik met een NL-netwerk werk en wat een verschrikkelijke ervaring. Wil iedere serieuze affiliate waarschuwen. Leads worden afgekeurd, zonder uitleg (bewijs), support erg slecht, waar ik bij andere netwerken bijna 24/7 Skype support had, moet je hier bijna smeken om feedback van een campagne.

  Heb iedere dag om feedback van een campagne gevraagd, deze werd echter niet gegeven, wel werd lead quota omhoog gezet voor het weekend, om vervolgens op maandag ochtend alles af te keuren zonder mee te denken etc.

  Het ging overigens niet om veel geld +- 250 euro, maar eerste test campagne met dit netwerk is een regelrechte ramp. Wil andere affiliates dan ook adviseren eerst bij andere internationale netwerken te gaan kijken, waar de support 100% beter is, uitbetaling wel een zekerheid is en je niet op het laatste zal horen dat bijna alles is afgekeurd.

  Jammer dat het eerste contact met een Nederlands affiliate netwerk zo’n slechte ervaring is geword

 2. Thx,

  Wederom sta je gelijk bovenaan bij Google als ik een bepaald onderwerp wil weten.
  Heel duidelijk en kort uitgelegd.

 3. Ik probeer mij aan te melden via daisycon met facebook en website waar ik affiliate marketing wil gaan doen, maar ik word telkens afgewezen. Ik weet niet echt wat ik moet doen om geaccepteerd te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *