Daisycon: Wat is het en hoe kun je er geld mee verdienen?

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
daisycon

Daisycon is een naam die je waarschijnlijk vaak bent tegen gekomen als je in de wereld van affiliate marketing zit.

Daisycon is namelijk een bekend affiliate marketing netwerk, wat vooral actief is in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Maar wat doet Daisycon nou eigenlijk? En – wellicht nog belangrijker – hoe kun je er nou als affiliate marketeer geld mee verdienen?

Op deze pagina vertel ik je alles wat je moet weten over Daisycon.

Heb je nog geen Daisycon account? Meld je dan eerst hier gratis aan voordat je verder leest.

Wat is Daisycon?

Zoals ik in de inleiding al aangaf is Daisycon een affiliate netwerk.

Dit houdt in dat je er producten en diensten op kan vinden, om te promoten.

Adverteerders bieden hun producten aan, die jij dus kunt gaan promoten aan de hand van affiliate marketing.

Daisycon zorgt voor jouw unieke affiliate link, zodat jij die op je website kunt plaatsen. Wanneer er vervolgens een bezoeker op je website komt, die vervolgens op jouw affiliate link klikt en daarna het product wat je promoot koopt, krijg jij een bepaald bedrag commissie.

Deze commissie wordt dan op jouw Daisycon account bijgeschreven en ook door Daisycon aan jou uitbetaald.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Hoe werkt Daisycon?

Je kunt je als affiliate gratis aanmelden bij Daisycon.

Wanneer je dat gedaan hebt, vraagt Daisycon eerst om je ‘media’ door te geven, dit is kort gezegd je website waarop je producten wilt gaan promoten.

Hierna kun je in het dashboard op zoek gaan naar producten, bedrijven en diensten die je wilt gaan promoten. Hiervoor ga je naar Campagnes, zoekt de ‘campagne’ op die je wilt promoten, en meld je hiervoor aan voor je media.

Let wel op dat je dus voor elke site die je hebt, een zogenaamde ‘Media’ moet doorgeven, en dus ook elk media apart moet aanmelden voor een campagne.

Check de onderstaande video waarin ik dit uitleg:

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Hoe kun je geld verdienen met Daisycon?

Het is natuurlijk de bedoeling dat je geld gaat verdienen door campagnes die op Daisycon staan te promoten met jouw affiliate link.

Wanneer iemand op jouw affiliate link klikt (die je van Daisycon krijgt), en vervolgens tot een koop of registratie over gaat, krijg jij een commissie bedrag op je Daisycon account.

Het is niet per sé nodig dat wanneer iemand op je affiliate link klikt, direct tot een koop of registratie moet overgaan, maar dat in de meeste gevallen de klik 100 dagen geldig blijft.

Dus wanneer iemand binnen 100 dagen alsnog tot een koop of registratie over gaat, en diegene heeft op jouw affiliate link geklikt, krijg jij alsnog je commissie.

Hieronder een aantal Daisycon tips:

  • Promoot alleen campagnes die al bewezen zijn; ga voor campagnes met een hoge score. Moeite en tijd stoppen in campagnes die niet converteren, is natuurlijk zonde.
  • Hou je statistieken goed bij. Hoeveel mensen klikken er op je affiliate link, en hoeveel clicks converteren er?
  • Ga niet direct aan de slag met 10 campagnes. Begin met 1 campagne en focus je daarop.

Meld je nu gratis aan:

Je weet nu wat Daisycon is, en je weet hoe je er geld mee kunt verdienen.

Geloof van mij dat er geen beter gevoel is, dan te zien dat je een commissie verkoop hebt gehad – dat je geld verdiend op het internet!

Hoe langer je wacht, hoe meer geld je misloopt.

Registreer je daarom gratis bij Daisycon.

Meld je HIER gratis aan bij Daisycon >> 

Daisycon
Review door Jacko Meijaard op 2017-07-23
Beoordeling: 5
Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Één reactie op “Daisycon: Wat is het en hoe kun je er geld mee verdienen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *