Hoe kan ik opt-in pagina’s maken?

Opt-in pagina’s zijn misschien wel de belangrijkste pagina’s van je online business.

Naar mijn mening moet je echt continu bezig zijn met het verzamelen van e-mailadressen en het opbouwen van een mailinglijst.

Een goede mailinglijst kan je namelijk geld in het laatje brengen wanneer jij dit zou willen (lees: wanneer jij een mailing er uit doet).

Het is dan ook belangrijk dat je een goede opt-in pagina (of meerdere opt-in pagina’s) hebt, die dag en nacht voor jou werken en e-mailadressen verzamelen.

Software om opt-in pagina’s te maken

Je kunt een opt-in pagina maken met de volgende software:

Ikzelf gebruik LeadPages voor het maken van mijn opt-in pagina’s, en ben hier super tevreden over. LeadPages werkt namelijk enorm makkelijk, en je hoeft geen regel code aan te raken.

Daarnaast komen er telkens nieuwe templates bij, en kun je dus telkens blijven vernieuwen.

Focus je bij het maken van opt-in pagina’s dat het doel van de pagina direct duidelijk is, en dat er maar één ding op de pagina te doen is: dat is het achterlaten van naam en e-mailadres.

Naast opt-in pagina’s kun je ook sales pages maken. Lees in dit artikel hoe je dat moet doen en waar je op moet letten: Hoe kan ik sales pagina’s (verkoop pagina’s) maken?

Meer informatie over het maken van een opt-in pagina vind je op deze pagina: Opt-in pagina maken? Dit is waar je op moet letten (+video)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *