Geïnterviewd voor AD.nl: Iedereen kan een passief inkomen realiseren!

Gemiddelde leestijd: 7 minuten

De mensen die mij en Internet Succes Gids.nl een beetje volgen, zullen ongetwijfeld gezien hebben dat er op AD.nl een interview met mij is verschenen.

In dit interview vertel ik over mijn “4 urige werkweek” en mijn business.

Het is echt ongelofelijk om te zien hoeveel (leuke) reacties ik op het interview krijg, hoeveel het interview al gelezen is en hoeveel connectie-verzoeken ik hierdoor gehad heb.

Bizar.

Voor het gemak heb ik er een video over opgenomen.

Trouwens, ik zie nu dat Michael Pilarczyk het interview ook geretweet heeft:

Vet!

Vertrouwen in een goede afloop

Toen ik pakweg zeven jaar geleden met affiliate marketing begon, was dit puur vanwege nieuwsgierigheid naar het hele “geld verdienen op internet wereldje”. Het leek me geweldig om een soort van passief inkomen op het internet te verdienen – en dus begon ik.

Aan de ene kant had ik wel genoeg vertrouwen dat het me zou lukken. Ik wist dat als andere mensen het ook konden, dat ik dit ook zou kunnen. Dat ik ook succes kon halen op het internet. Dat ik ook een passief inkomen met affiliate marketing kon realiseren.

Zoals je in het interview hebt kunnen lezen, duurde het me zo’n drie maanden voordat ik mijn eerste commissie verdiende – en daarna was het eigenlijk heel simpel.

Die eerste verkoop was het aller moeilijkst.

Als je begint heb je zoveel ongeloof. Zoveel mensen die je om de één of andere reden het succes niet gunnen, of je willen ‘behoeden’, dat het maar beter is om de veiligheid op te zoeken en om in loondienst te gaan.

Dat is immers het makkelijkste. Dan word er voor je gezorgd.

Het is ook hetgeen wat ik nou juist niet (meer) wilde. Ik wilde eigen baas zijn, en ik wist dat als ik door zou blijven gaan, het me zou lukken.

En zodoende.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Topje van de ijsberg

Als je eenmaal die eerste verkoop/commissie binnen hebt, is het super simpel. Je weet dat het kan. Je weet hoe het moet (of misschien was het geluk, maar dan alsnog heb je iets wat blijkbaar werkt), en het is dan slechts een kwestie van door blijven gaan en opschalen. Misschien dat het lijkt dat dit allemaal van de één op de andere dag is gegaan, maar dat is natuurlijk niet zo.

In de eerste dagen/weken/maanden of zelfs jaren ben je als het ware constant “onder de grond” bezig. Niemand ziet wat je aan het doen bent. Je bent continu aan de ‘kelder’ aan het bouwen.

Kijk maar naar Internet Succes Gids.nl. Toen ik redelijk wat succes met affiliate marketing begon te hebben, besloot ik andere mensen hierover te vertellen – om mijn kennis te delen.

Internet Succes Gids.nl bestaat nu sinds 2013 (het is nu 2018). Dat is nu dus vier/vijf jaar.

Eigenlijk is Internet Succes Gids.nl pas écht van de grond afgekomen in 2015. Dat is dus zo’n twee of drie jaar geleden. Dit betekent ook dat ik de eerste twee jaren hier weinig tot geen succes mee heb behaald.

Veel mensen zouden al stoppen na een paar weken, een paar maanden, een half jaar of een jaar.

Ik besloot door te gaan en door te zetten, en je ziet wat er is gebeurd.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Eén ondernemersregel die ik iedereen aanraad

Zoals ook in het AD.nl artikel vermeld heb ik één regel:

,,Ik heb één regel: elke dag moet ik iets voor m’n business doen.”

Elke dag bleef en blijf ik aan mijn business bouwen. Elke dag deed en doe ik wel iets voor Internet Succes Gids.nl, en dat zal ik blijven doen. Als je je eigen ondernemersregels niet respecteert, wie dan wel?

Als jij succes wilt hebben, op welk vlak dan ook: begin dan. Begin en geef niet op.

AD.nl heeft op hun Facebook pagina het artikel ook gedeeld, waar echt super veel reacties en likes op kwamen. Heel veel reacties zijn iets als “dit zou ik ook wel willen”, of “dit zou iets voor ons zijn”, gevolgd door een smiley.

Met “dit zou ik ook wel willen”, gebeurd er niks.

Jij moet het doen.

Jij moet actie ondernemen.

Iets “graag willen” zorgt er niet voor dat je datgene ook krijgt.

Je moet het zo graag willen dat je niets anders meer wilt.

Dat een passief inkomen realiseren het enige is wat jij nog wilt. Dat een passief inkomen realiseren het enige is waar jij nog aan kan denken. Dat je alleen nog maar daar mee bezig wilt zijn.

Ik hoop dat na het verschijnen van het AD.nl interview veel ogen open zullen gaan.

Je hoeft niet elke dag van 9 tot 5 te werken. Je hoeft niet voor een baas te werken. Tuurlijk, als jij tevreden bent met de situatie waarin je nu in zit: prima.

Maar als jij iets anders wilt, als jij meer vrijheid en meer inkomen wilt: we leven in een geweldige tijd waarin je gewoon achter je computer geld kunt verdienen.

En het is écht zo enorm simpel.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

2 reacties op “Geïnterviewd voor AD.nl: Iedereen kan een passief inkomen realiseren!

  1. Hé Jacko,

    Ik volg jouw AD succes op de voet en ben erg benieuwd naar het resultaat dat het uiteindelijk voor jou heeft opgeleverd. Zo begrijp dat ik dat je hier vast meer sales en connecties uit haalt? Zou je daar iets over kunnen uitlichten? Dus welk effect heeft dit AD artikel voor jou gehad uiteindelijk (of tot dusver)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *