Waarom ik niet snel andere producten promoot (en dat ook niet ga doen)

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Ongeveer elke week krijg ik wel een aanvraag van een informatie product-eigenaar (is dat wel een woord?), met daarin de vraag of ik zijn of haar product wil promoten naar mijn mailinglijst.

Tot nu toe heb ik deze mensen echt altijd moeten teleurstellen, en heb ik dus nog nooit andere informatieproducten naar mijn mailinglijst gepromoot.

Dit tot afgunst van andere internet marketeers, want ik maak daar absoluut geen vriendjes mee.

In dit artikel wil ik toelichten waarom ik niet zo snel andermans producten promoot, en waarom ik ook niet van plan ben om dit te doen.

Lange termijn wint altijd

Laat ik vooropstellen dat ik het belangrijk vind om eerlijk en oprecht te zijn.

In mijn eigen marketing zal ik nooit beloven dat je binnen 1 dag bedragen als 250,- euro per dag kunt gaan verdienen. Zo simpel is het gewoon niet.

Ik vind het dan ook belangrijk dat mensen een eerlijk beeld krijgen met wat ze kunnen verwachten van mijn producten.

Geen snel rijk methode, maar een methode waarmee je op de lange termijn een stabiel, groeiend internet inkomen mee gaat realiseren.

Sowieso ben ik altijd van de lange termijn visie, en geloof ik dat dat de enige goede manier is om een business op te bouwen, maar dat terzijde.

Als ik zie hoeveel rotzooi er op de markt is, dan word ik daar echt niet blij van.

Zeker niet als ik reacties op forums lees van mensen die zijn opgelicht, doordat ze producten van andere (internet) marketeers hebben gekocht.

Ze krijgen niet wat ze werd beloofd, de ondersteuning is er niet, en het geld word niet teruggestort, ook al is er een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie.

En daar word ik zo moe van…

… mensen die niet geven wat er beloofd word.

Ik wil namelijk alleen producten promoten waar ik zelf 1000% achter sta.

Een product waar ik mezelf niet voor hoef te schamen als ik dit promoot.

Een product waarvan ik zeker weet dat mijn klanten en volgers wat aan gaan hebben.

En zo’n informatie product ben ik tot op heden nog niet tegengekomen.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Affiliate marketing done right

Het enige product wat ik naar mijn mailinglijst (tot nu toe) heb gepromoot was LeadPages, simpelweg omdat dit een product is wat ik zelf dagelijks gebruik, en waarvan ik zeker weet dat mensen er wat aan hebben.

Het resultaat was dan ook niet mis, door het versturen van 3 mails in 2 dagen kreeg ik ruim 1000,- euro binnen aan commissies.

Ik weet daarom dat ik geld misloop doordat ik geen andere informatie producten promoot, maar dat neem ik dan maar voor lief.

Ik vind het veel belangrijker dat mensen niet misleid worden en hun zuurverdiende geld niet besteden aan producten waar ze toch niks aan hebben.

Dat ik daardoor geld misloop en niet word toegelaten in ‘duistere’ internet marketing groepjes, is dan maar zo.

Ik weet zeker dat dit mij op de lange termijn veel meer gaat opleveren, zowel meer geld, blije klanten en een goede naam.

En dat is mij veel belangrijker.

Have fun!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Één reactie op “Waarom ik niet snel andere producten promoot (en dat ook niet ga doen)

  1. Helemaal mee eens en heel mooi beschreven Jacko!!

    ” Ik vind het dan ook belangrijk dat mensen een eerlijk beeld krijgen met wat ze kunnen verwachten van mijn producten.

    Geen snel rijk methode, maar een methode waarmee je op de lange termijn een stabiel, groeiend internet inkomen mee gaat realiseren.

    Sowieso ben ik altijd van de lange termijn visie, en geloof ik dat dat de enige goede manier is om een business op te bouwen, maar dat terzijde. “

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *