Video: Voorbeeld van een slechte affiliate website

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Gister heb ik een video opgenomen waarin ik je laat zien hoe een slechte affiliate website er uit ziet; een site die absoluut geen geld gaat verdienen.

Het ‘slechte voorbeeld’ dus ;-).

Anyway, check de video hieronder. Ik laat je ook zien hoe een goeie affiliate website er uit ziet, en waar je rekening mee moet houden als je geld wilt verdienen met je website.

Video

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Wetten van winnen met affiliate marketing

Zie je waar het fout gaat?

De site die ik als slecht voorbeeld aanhaal is – ten eerste – verkeerd opgezet en veel dingen werken niet zoals ze zouden moeten doen, maar de affiliate is de site met het verkeerde idee gestart, namelijk met het idee dat “eventjes” een site opstarten en affiliate links plaatsen genoeg zou zijn.

Uiteindelijk draait het er om dat je waarde geeft. Dat Google – en de bezoekers – je website gaan waarderen vanwege de goede content.

Wanneer je goede site plaatst, en mensen daadwerkelijk helpt met hun probleem (en dus de informatie geeft waar ze naar op zoek zijn), dan ga je winnen.

Ga dus aan de slag met het schrijven (of laten schrijven) van goede content, verwijs mensen hierna naar het product wat je promoot en je zult zien dat je hiermee op de lange termijn altijd gaat winnen.

Affiliate marketing in combinatie met SEO is een kwestie van geduld, maar wanneer je er, net als mij, in zit voor de lange termijn, ga je winnen.

Succes is geen sprint, maar een marathon.

Good luck!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *