PayPro alternatief? Dit zijn de beste alternatieven op een rij!

Ben jij op dit moment met affiliate marketing bezig? Of ben je van plan om op korte termijn met affiliate marketing te starten? In beide gevallen is het zaak om enkele belangrijke knopen door te gaan hakken. Wil je bijvoorbeeld fysieke producten gaan promoten? Of geef je de voorkeur aan digitale producten? Mocht jouw voorkeur naar digitale producten uit gaan, kom je al snel bij PayPro uit. Dit is voor digitale producten eigenlijk het allerbeste affiliate netwerk.

Althans; dat was langere tijd zo. In de afgelopen jaren hebben de ontwikkelingen echter niet stilgestaan. Nee, het promoten van de digitale producten is bijvoorbeeld steeds populairder geworden. Zoals wel vaker het geval is, springen bedrijven vervolgens in op deze populariteit. Dát heeft er dan ook voor gezorgd dat je tegenwoordig uit meerdere PayPro alternatieven kunt kiezen. Wat precies het beste alternatief voor PayPro is, ga je in dit artikel lezen. In dit artikel laten wij je namelijk kennis maken met de beste PayPro alternatieven van dit moment

Wat is PayPro?

PayPro is een Nederlands affiliate netwerk. Op PayPro vind je producten die je kunt promoten in ruil voor commissie. Ook kun je jezelf als verkoper aanmelden, zodat affiliates jouw product(en) gaan promoten.

In PayPro ligt de focus voornamelijk op digitale producten, zoals ebooks en videotrainingen.

Wat zijn de voordelen van PayPro?

Feit is dat PayPro in de afgelopen jaren een flinke naam opgebouwd heeft. Iets wat aan onder meer de volgende voordelen te danken is:

  • PayPro heeft haar zaakjes prima op orde. Het gehele systeem van PayPro werkt eigenlijk feilloos. Zo geniet je bijvoorbeeld van een automatische en directe uitbetaling.
  • Uitgebreid aanbod van producten. Tevens is het een groot voordeel dat PayPro een uitgebreid aanbod van producten hanteert. Juist doordat het aanbod zo uitgebreid is, ben je in staat om al tal van producten te promoten.
  • Hoge commissies. Bij PayPro geniet je ook van behoorlijk hoge commissies. De commissies kunnen oplopen tot wel 70% van de orderwaarde!

Wat zijn de nadelen van PayPro?

Is het dan een makkelijke optelsom om direct voor PayPro te kiezen? Nee, je moet namelijk ook goed met twee nadelen rekening houden:

  • Matige support. De support vanuit PayPro is niet wat je zou mogen verwachten. Als je bijvoorbeeld met een vraag of probleem zit, krijg je niet de gewenste service aangeboden. Althans; niet in alle gevallen.
  • Duur voor de adverteerders. Meer en meer adverteerders zien het niet meer zitten om hun digitale producten via PayPro aan te bieden. Dit heeft vooral met de hoge kosten te maken. Van elke 100 euro die via PayPro door adverteerders omgezet wordt, gaat ongeveer 30 euro naar PayPro toe. Een commissie van 30% is voor veel adverteerders behoorlijk prijzig.

Wat het gevolg van bovengenoemd nadeel is? Dat meer en meer adverteerders uitkijken naar een ander affiliate netwerk. Iets wat wij op zich goed kunnen begrijpen, aangezien de kosten echt flink zijn. Maar, voor welke PayPro alternatieven kiezen zij dan? Enkele van de PayPro alternatieven bespreken wij hieronder!

Wat zijn goede alternatieven?

Laat me je nu een aantal goede alternatieven vertellen.

Ik zal ze hieronder opsommen zodat je een handig overzicht hebt.

Mijn favoriete PayPro alternatief is zonder twijfel Daisycon. Dit goed affiliate marketing systeem. Let hier echter wel op dat je hier niet echt digitale producten zult vinden.

Clickbank is dan misschien wel het beste alternatief; gezien hier ook voornamelijk gefocust wordt op digitale producten. Dit zijn dan echter wel internationale producten.

Wat is het beste PayPro alternatief?

Ben je op dit moment niet meer tevreden over PayPro? Of wil je graag jouw horizon verbreden? In beide gevallen kan het interessant zijn om voor één van bovengenoemde PayPro alternatieven te kiezen. Wel moet je goed rekening houden met het volgende feit: dit zijn geen perfecte PayPro alternatieven. Je kunt prima van deze affiliate netwerken gebruik maken, maar ze zijn niet één op één met PayPro te vergelijken.

Wat wij je dan wel aan kunnen raden? Wij raden je vooral aan om bij meerdere affiliate netwerken een account aan te maken. Op die manier kun je je voor veel uiteenlopende campagnes aanmelden, waardoor je meer en meer producten kunt gaan promoten. Ongeacht of dit nou digitale producten of fysieke producten zijn, heb je te allen tijde voldoende keuze. Bovendien weet je hiermee jouw inkomsten op termijn alleen maar verder en verder uit te breiden! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *