Nieuwe cryptomunten in 2021?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

Ook in het jaar 2021 zijn de crypto munten weer bijzonder populair te noemen. Dit is eigenlijk een tendens die we in de afgelopen jaren voortdurend zien. Meer en meer mensen kiezen er namelijk voor om te handelen in cryptocurrencies.

Is dat verrassend te noemen? Nee, zeker niet. Is dat logisch te noemen? Ja, dat is zeker logisch te noemen. Meer en meer mensen komen er namelijk achter dat je op deze manier (veel) geld kunt verdienen. Als jij die droom ook hebt, is het voor jou mogelijk ook interessant om te gaan handelen in cryptocurrencies.

Maar, hoe doe je dat nou precies? En waar moet je rekening mee houden bij het handelen in cryptocurrencies? Op die vragen kun je via het internet tal van antwoorden vinden. In onze ogen is het met name van belang om op zoek te gaan naar de beste cryptocoins.

Wat in onze ogen de beste cryptocoins zijn? Nou, we willen je graag kennis laten maken met enkele nieuwe crypto munten 2021. Dit zijn niet munten die in 2021 ontwikkeld zijn, maar zijn wel munten die in 2021 veelbelovend zijn. Dit is dan eigenlijk ook een artikel over de veelbelovende cryptomunten van 2021.

Let wel op: de munten die wij in dit artikel bespreken, bieden geen garantie tot succes. Indien je onverhoopt de verkeerde trades plaatst, kan dit artikel daar dus ook niet schuldig aan zijn. Wij willen je met dit artikel eigenlijk alleen maar inspireren. Inspireren om ook in cryptomunten te handelen, zodat je op den duur een flink inkomen/vermogen op kunt bouwen. Daarvoor kun je uiteraard de handel in cryptocurrencies combineren met andere verdienmodellen, zoals affiliate marketing. Via het internet ligt de wereld in ieder geval aan jouw voeten!

Inhoudsopgave

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Tip 1: Bitcoin

Is de Bitcoin een nieuwe munt? Nee, dat is zeker niet het geval. In onze ogen is het echter wel één van de veelbelovende munten van 2021. Hoe dat komt? Nou, ondanks dat de Bitcoin op dit moment een vrij hoge koers heeft, zit er nog ongekend veel potentie in deze munt.

Deze potentie is onder meer te danken aan de indrukwekkende naamsbekendheid. Als je tegen mensen over de cryptocurrencies zou beginnen, zouden veel mensen direct over de Bitcoin beginnen. Dit is puur het gevolg van alle media-aandacht die deze cryptocoin in de afgelopen jaren gekregen heeft.

In onze ogen is de potentie van de Bitcoin ook nog lang niet in zicht. De koers schommelt in 2021 rond de 50.000 á 60.000 dollar, maar dat is volgens ons nog lang niet de All Time High koers. Als we meerdere experts mogen geloven, zou de koers van de Bitcoin zelfs kunnen stijgen tot maar liefst 400.000 dollar.

Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Eigenlijk niet. In de afgelopen jaren heeft de Bitcoin immers als vriend en vijand weten te verbazen. Wij durven dan ook wel te stellen dat deze munt in de komende jaren een indrukwekkende groei door gaat maken.

Heb je op dit moment een paar duizend euro waar je niks mee doet? Dan is het mogelijk interessant om dit in de Bitcoin te investeren. Je kunt hier geen volledige Bitcoin mee kopen, maar wel een deel van een Bitcoin. Als je een deel van een Bitcoin weet te kopen, kun je op termijn alsnog profiteren van een koersstijging.

Gaat deze koersstijging ook echt komen? Daar kan niemand je met zekerheid een antwoord op geven. De verwachtingen zien er in ieder geval wel super uit, aangezien de Bitcoin kan rekenen op ongekend veel aandacht. Ook het feit dat meerdere (grote) bedrijven iets met deze munt willen gaan doen, is veelzeggend.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Tip 2: Dogecoin

In het jaar 2013 werd voor de grap een nieuwe munt gelanceerd; de Dogecoin. Deze cryptocoin kon vanaf het begin vooral op ludieke reacties rekenen. Men zag namelijk niet de waarde van deze munt in. Nee, de munt was in principe ook bedoeld ‘voor de leuk’, zonder verder doel.

Toch kunnen we stellen dat Dogecoin in 2021 met een indrukwekkende groei bezig is. Deze munt lijkt steeds meer aanhangers te krijgen, waardoor koersverwachtingen in de nabije toekomst zeker niet uitgesloten kunnen worden. Sterker nog: persoonlijk verwachten wij ook behoorlijk veel van de Dogecoin – zeker omdat Elon Musk de coin heeft omarmd en er regelmatig over tweet.

Op dit moment is de totale waarde van deze cryptocoin maar liefst 50 miljard dollar. Ja, je leest het goed. Iets wat ooit als een ludieke grap bedoeld was, is uitgegroeid tot een ongekend waardevolle cryptomunt. Mocht jij ook van deze waarde willen profiteren, is ons advies om snel toe te slaan.

In onze ogen is de Dogecoin één van de veelbelovende munten van 2021. Ondanks het feit dat deze coin de schijn een beetje tegen heeft, verwachten wij in de nabije toekomst een (flinke) koersstijging. Schaf dus op tijd de nodige Dogecoins aan en wacht de koersstijging met veel plezier af. 

Tip 3: Zcash

Een cryptocoin die iets minder bekend is, is Zcash. Deze cryptocoin werd enige jaren geleden als een privacy munt gelanceerd. Dit betekent dat bij deze cryptocoin met name het begrip privacy centraal stond. Daarbij maakten de ontwikkelaars van deze munt logischerwijs gebruik van de blockchaintechnologie van de Bitcoin. Ook bij die technologie draait immers het meeste om privacy.

In het jaar 2020 vond de eerste block halving van Zcash plaats. Deze halving heeft ervoor gezorgd dat er continu minder coins van deze cryptomunt beschikbaar komen. Het gevolg hiervan? De coin begint schaarser te worden, waardoor de koers gaat stijgen.

Dat is dan ook iets wat in de afgelopen periode duidelijk terug te zien is. De koers van Zcash is door het dak gegaan. Ook in de komende periode verwachten wij nog een indrukwekkende stijging van deze cryptomunt. Deze verwachtingen zijn met name gebaseerd op alle positieve geluiden die we online tegenkomen. Behoorlijk veel mensen zijn daarbij te spreken over de privacy en de mogelijkheden van deze cryptocoin.

Wil jij ook in Zcash investeren? Wij raden je aan om dit zo snel mogelijk te doen. Ten tijde van het schrijven van dit artikel lag de koerswaarde rond de 200 euro. De verwachting is dat deze koersprijs binnen de kortste keren flink omhooggaat!

Tip 4: Ripple

Is Ripple een volledig nieuwe munt? Nee, het is wel één van de munten die in 2021 met een opmars bezig is. Deze opmars is met name te danken aan de media-aandacht die deze munt krijgt. De ervaring leert bovendien dat deze cryptocoin behoorlijk gevoelig is voor de nieuwsberichten.

In de afgelopen periode zijn veel positieve nieuwsberichten over Ripple verschenen. Deze positieve berichten hebben voor een indrukwekkende koersstijging gezorgd. Een koersstijging waar jij ook optimaal van kunt profiteren, aangezien de koerswaarde op dit moment rond de 1 euro ligt.

Doordat de koerswaarde relatief laag is, kun je probleemloos grote hoeveelheid Ripple inslaan. Indien de koers in de komende periode gaat stijgen, ben je in dat geval spekkoper. 

De verwachting is bovendien dat Ripple binnenkort nieuwe samenwerking aan gaan kondigen. Deze verwachting komt met name doordat het vanuit de ontwikkelaars al een tijdje stil is. Meerdere experts verwachten dat dit stilte voor de storm is; mogelijk explodeert de koers van Ripple binnenkort. Op een positieve wijze welteverstaan!

Tip 5: Tezos

Ook in 2021 komt er meer en meer vraag naar de zogeheten smart contracts. Dit zijn contracten die je online aan kunt maken, waarna beide partijen aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen. Welke voorwaarden dit precies zijn, is in het smart contract te vinden. Als beide partijen daadwerkelijk aan alle voorwaarden voldaan hebben, wordt de transactie door het smart contract uitgevoerd. Dankzij smart contracts ben je dus in staat om eerlijke afspraken te maken én ervoor te zorgen dat deze afspraken ook nagekomen worden.

Een cryptocoin die bij deze smart contract past, is Tezos. De technologie achter deze munt kun je eigenlijk zien als een volledig blockchain platform voor smart contracts. Als je een smart contract wilt maken, kun je hiervoor dus het platform van Tezos gebruiken. Hoe vervolgens de betaling gedaan wordt? Uiteraard met Tezos!

Dat is dan ook de reden waarom wij veel verwachten van deze cryptomunt in het komende jaar. De koers ligt op dit moment bovendien nog niet al te hoog, waardoor je direct grote hoeveelheden in kunt slaan. Daarbij zijn wij overtuigd van de meerwaarde van Tezos ten opzichte van bijvoorbeeld Ethereum. In onze ogen is Tezos een ideaal alternatief voor de veel bekendere Ethereum!

Hoe kun je de beste crypto munten van 2021 vinden?

Ben je ook voortdurend op zoek naar de beste crypto munten van 2021? Heb jij er eigenlijk een dagtaak van gemaakt om alle koersen van veelbelovende munten in de gaten te houden? En wil je graag profiteren van de vele mogelijkheden van de nieuwe crypto munten van 2021? Dan hebben wij enkele handige tips voor je op een rijtje gezet:

  • Volg niet lukraak alle informatie die je op het internet kunt vinden. Eigenlijk zou je voor de grap eens naar een cryptocurrency forum moeten gaan. Op die forum zie je al direct dat echt alle cryptocoins gepromoot worden. Wij willen je daarom aanraden om heel kritisch te kijken naar alle informatie die je online kunt vinden. Voordat je het weet, investeer je mogelijk in een cryptocoin die een scam is. Welke crypto gaat stijgen is nooit met 100% zekerheid te zeggen en niemand die het zeker weet.
  • Volg de tips van experts op. Wil jij graag op de hoogte blijven van de beste crypto munten van 2021? Dan is het interessant om verschillende experts te volgen. Deze experts delen hun bevindingen via het wereldwijde web, waardoor je mogelijk nog op tijd in kunt springen.
  • Volg het subforum op Reddit. Ook is het aan te raden om het Reddit forum te volgen. Op dit forum tref je onwijs veel tips aan, maar volg dus niet lukraak alle tips. Nee, doe zelf echt goed onderzoek naar de cryptocoins die op dit forum gepromoot worden. door dit forum goed in de gaten te houden, blijf je in ieder geval op de hoogte van nieuwe crypto munten. Mogelijk kun je via dit forum dan ook de nieuwste crypto munten van 2021 vinden!
  • Laat je nooit leiden door emoties. Ben je naarstig op zoek naar de beste crypto munten van 2021? Laat je dan nooit leiden door emoties. Als jouw emoties de overhand krijgen, ga je namelijk veel verkeerde trades plaatsen. Je moet allee beslissingen op rationele basis nemen en niet op emotionele basis.
  • Maak gebruik van een goede online broker. Ben je voortdurend op zoek naar de beste nieuwe crypto munten van 2021? Zorg er dan voor dat je een account bij de beste online brokers aanmaakt. Hierbij is het met name wenselijk dat de brokers een uitgebreid handelsaanbod aanbieden. 
  • Doe zelf heel goed onderzoek. De beste tip hebben we bewust tot het laatste bewaard: doe zelf heel goed onderzoek naar de cryptocoins. Neem de whitepapers van de coins door, lees je goed in en laat je dus nooit leiden door emoties. Pas nadat je jezelf goed ingelezen hebt, kun je een verstandige beslissing maken. Of deze beslissing uiteindelijk succesvol uitpakt, is dan minder van belang. Je weet in ieder geval dat je opdat moment de juiste keuze gemaakt hebt.

Is het moeilijk om de nieuwe crypto munten van 2021 te vinden? Ja, dit is behoorlijk lastig. Het lastige hieraan is namelijk dat je echt op tijd moet zijn. Als je net achter het net vist, heb je de meest indrukwekkende koersstijgingen al gemist. Ons advies is dan ook om hier serieus mee aan de slag te gaan. Doe goed onderzoek, schakel je emoties uit en schaf de beste crypto munten van 2021 aan. Mogelijk ga jij dankzij die cryptocoins jouw vermogen in 2021 flink opkrikken!

Snel, makkelijk en veilig crypto munten kopen? Daarvoor raad ik Bitvavo aan.

Een gratis account aanmaken doe je via de onderstaande link.

Maak DIRECT Jouw Gratis Account aan en Koop Veilig en Snel Crypto!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Één reactie op “Nieuwe cryptomunten in 2021?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *