Welke crypto gaat stijgen?

Deze 4 coins moet je zeker in de gaten houden!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Welke crypto gaat stijgen? Deze vraag is in de afgelopen jaren steeds vaker gesteld. Meer en meer mensen krijgen namelijk door dat er in de wereld van cryptocurrency onwijs veel geld te verdienen is. Als je de juiste trades weet te plaatsen, kun je binnen no time miljonair worden.

Is dat overdreven? Nee, dat is echt niet overdreven. Het is een feit dat de cryptocurrencies aan flinke koersschommelingen onderhevig zijn, waardoor je veel echt veel geld kunt gaan verdienen. Heel veel geld zelfs.

Wel moet je rekening houden met het volgende: je kunt ook verkeerde trades plaatsen. Als je meerdere trades achter elkaar verkeerd weet te plaatsen, merk je dit direct aan jouw vermogen terug. Het advies is daarom ook om alleen te investeren met geld dat je écht kunt missen.

In dit artikel komen we graag terug op de vraag ‘Welke crypto gaat stijgen?’. We kijken met een kritische blik naar enkele coins, we bespreken hoe je de juiste coins uit kunt kiezen en we geven je nog enkele andere tips. In onze ogen is cryptocurrency hoe dan ook een zeer interessant verdienmodel geworden. Als je succesvol met affiliate marketing én met cryptocurrency bent, stroomt het geld bij je binnen. Voordat het zover is, moet je uiteraard wel eerst nog de juiste keuzes zien te maken!

Inhoudsopgave

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Van welke cryptocoins verwachtten wij veel?

In de afgelopen jaren zijn onwijs veel cryptocoins ontwikkeld. Al deze coins, altcoins genaamd, zijn eigenlijk een variatie op de Bitcoin. De Bitcoin was namelijk de eerste digitale munteenheid die geïntroduceerd werd en is eigenlijk nog steeds de standaard in de wereld.

Onze verandering is dat de Bitcoin ook nog jarenlang de marktleider gaat blijven. Deze munt voldoet simpelweg aan de meeste verwachtingen én heeft ook de meest interessante koers. In onze ogen is het voor de hand liggend dat deze koers alleen nog maar verder gaat stijgen.

Als je echt een klapper wilt gaan maken, is het dus interessant om te investeren in de Bitcoin. Wel moet je hierbij rekening houden met het feit dat je voor één Bitcoin al een flink startkapitaal nodig hebt. Gelukkig kun je ook een halve Bitcoin of een nog kleiner deel van een Bitcoin kopen.

Daarnaast verwachten wij ook veel van enkele altcoins. Deze altcoins zijn dus variaties op de Bitcoin en hebben vaak een bepaald doel. Zo willen sommige altcoins bepaalde problemen in de wereld oplossen en zijn andere altcoins ontwikkeld om geld te verdienen. Over de meest veelbelovende cryptocoins willen wij je in dit artikel graag meer vertellen.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Disclaimer

Let wel op: wij hebben veel verstand van affiliate marketing en online verdienmodellen, maar wij zijn geen helderzienden. De kans bestaat dan ook dat onderstaande cryptocoins het in de komende periode juist slecht gaan doen. Net zoals bij affiliate marketing raden wij je echter aan om de pijlen altijd op de lange termijn te richten. Een cryptocoin kan in de komende weken dalen, maar kan in de komende jaren juist een ongekende stijging naar boven laten zien. Uiteindelijk draait het alléén maar om deze lange termijn!

Je kunt onderstaande tips dan ook als een inspiratiebron zien. Het is niet direct een investeringsadvies, aangezien de markt van cryptocoins vrij volatiel is. Dit betekent dat de koersen door slechts een enkele gebeurtenis al de lucht in kunnen schieten of juist drastisch kunnen dalen. Houd daar ook goed rekening mee als je in cryptocurrency gaat beleggen.

Tip 1: Bitcoin

Ja, we trappen toch echt af met de cryptocurrency der tijden. De Bitcoin is in onze ogen nog steeds de meest interessante cryptocoin van dit moment. Deze cryptocoin heeft een gigantische achterban, heeft al een flinke groei doorgemaakt en heeft nog onwijs veel potentie.

Het is eigenlijk wachten op het moment dat meer en meer mensen geld gaan investeren in Bitcoin. Als die sneeuwbal eenmaal begint te rollen, gaat de sneeuwbal alleen maar groter en groter worden. Het zou ons daarbij niks verbazen als de koers van de Bitcoin daadwerkelijk boven de 100.000 dollar uit gaat komen.

Houd er wel rekening mee dat de koers van de Bitcoin ook flink kan dalen. Percentueel gezien kan de koers moeiteloos 10%, 20% of 30% dalen. Als je dit afzet naar relatieve getallen, krijg je echt met flinke bedragen te maken. Ook dit is een belangrijke reden waarom je niet al jouw geld in Bitcoins moet investeren. Je loopt namelijk altijd een risico.

Tip 2: IOTA

Persoonlijk zijn wij ook fan van IOTA. Deze altcoin doet het allemaal op een nét iets andere manier en heeft daardoor een hoop potentie. In tegenstelling tot de Bitcoin richt IOTA zich voornamelijk op The Internet Of Things. Voor The Internet of Things biedt IOTA een alternatieve oplossing aan.

Aangezien The Internet of Things in de komende jaren waarschijnlijk alleen maar populairder gaat worden, lijkt IOTA goud in handen te hebben. Mocht The Internet of Things wereldwijd écht aanslaan, ga je dat ook heel snel merken aan de koers van IOTA. Je kunt momenteel nog tegen een relatief lage koers instappen, dus pak die kans!

Tip 3: Cardano

Cardano is een relatief kleine altcoin met een relatief lage koers, maar daar gaat hoogstwaarschijnlijk snel verandering in komen. Waarom? Omdat men met name in Azië én Amerika min of meer in de ban van deze cryptocoin is.

Daarnaast heeft Cardano ook een grote update aangekondigd. Dankzij die update wordt de cryptocoin waarschijnlijk nóg interessanter, waardoor de koers waarschijnlijk in de nabije toekomst flink gaat stijgen. Aangezien de koers van de Cardano nog relatief laag ligt – onder de euro – kun je met een klein bedrag al flink wat cryptocoins in huis halen. Mocht de koers van Cardano in de komende jaren over de kop gaan, geniet je daardoor al snel van een immense winst.

Ook hierbij geldt weer dat je rekening met de risico’s moet halen. Wat als de update van Cardano er nooit gaat komen? Ja, dan zit je met de gebakken peren. Het is hoe dan ook verstandig om altijd te investeren met geld dat je écht kunt missen. Dat is het geval als je in Bitcoin gaat investeren, maar ook als je in IOTA, Cardano of één van de vele andere altcoins gaat investeren.

Tip 4: Ethereum

Ethereum is op moment van schrijven de tweede grootste coin op de Coinmarketcap en is zonder twijfel veelbelovend project met een eigen blockchaim.

Zelf zit ik ook aardig in Ethereum en heb ik hoge verwachtingen van dit project – gezien er telkens meer apps op de Etereum blockchain gebouwd worden, en de techniek telkens beter word.

Zeker een coin om in de gaten te houden!

Hoe kun je de beste cryptocurrencies selecteren?

Zo, in dit artikel heb je al met drie veelbelovende cryptocoins kennis kunnen maken. Deze coins zijn om verschillende redenen interessant te noemen, maar dat geldt ook voor honderden andere coins. Doordat alle coins eigenlijk op papier veelbelovend zijn, kan het lastig zijn om de beste cryptocoins te selecteren.

Om je hier een handje bij te helpen, hebben wij enkele tips voor je opgesteld. Als je deze tips structureel en consequent op weet te volgen, is de kans op succes een stuk groter.

  • Laat je nooit leiden door emoties. Heb je trades geplaatst die verkeerd uitgepakt zijn? Kan gebeuren! Op zo’n moment is het allesbehalve wenselijk dat jouw emoties de overhand gaan krijgen, aangezien je daardoor alleen maar meer geld gaat verliezen. Blijf dus altijd rationeel denken en blijf geduld houden. Het uitkiezen van de beste cryptocoins kost nu eenmaal tijd en geld.
  • Volg niet zomaar alle tips op het internet. Op veel websites én op veel fora (Reddit bijvoorbeeld) vind je onwijs veel tips over cryptocoins terug. Aangezien iedereen op het internet zijn/haar tips kan geven, zijn deze tips absoluut niet van het gewenste niveau. De tips zijn goedbedoeld, maar zijn eigenlijk op niks gebaseerd. Als je alleen de beste cryptocoins wilt selecteren, is het dus aan te raden om deze tips links te laten liggen.
  • Volg alleen de tips van experts. In het verlengde van bovenstaande tips is ons advies ook om alleen maar experts te volgen. Via onder meer YouTube kun je de adviezen van ware experts vinden; over het algemeen zijn deze experts wél in staat om de juiste cryptocoins te selecteren. Met dank aan deze experts kun jij de juiste cryptocoins aanschaffen, waardoor de kans groot is dat je snel veel geld gaat verdienen.
  • Doe zelf onderzoek. Wil je in specifieke aandelen investeren? Dan doe je hoogstwaarschijnlijk eerst onderzoek naar het bedrijf en naar de hoogte van de actuele koers. Ons advies is om dit niet alleen bij aandelen te doen, maar ook bij de cryptocurrencies. Je moet een goed gevoel krijgen bij de cryptocoin, je moet begrijpen wát de meerwaarde van de cryptocoin precies is en je moet de actuele koers goed analyseren. Alleen door echt serieus zelf op onderzoek te gaan, kun je voor jezelf de juiste keuze gaan maken. Pakt de investering toch niet al te goed uit? Dan weet je in ieder geval dat er meerdere redenen waren dat je die investering hebt gedaan.

Met bovenstaande tips zou je in staat moeten zijn om succesvol te beleggen in cryptocurrencies. Blijf echter ook rekening houden met het feit dat je jouw totale inleg (of een deel hiervan) binnen de kortste keren kwijt kan raken. De markt van cryptocoins is simpelweg nog niet volwassen genoeg om van bepaalde zekerheden uit te kunnen gaan.

Géén zekerheden

Ben je benieuwd welke cryptocoins gaan stijgen? Dan ben je zeker niet de enige die hier nieuwsgierig naar is. Feit is dat ook niemand de toekomst kan voorspellen. Niemand weet dus welke cryptocoins gaan stijgen en welke cryptocoins gaan dalen.

Wij willen dit artikel graag met een algehele tip afsluiten: je hebt in het leven geen zekerheden. Dit heb je niet als je met affiliate marketing aan de slag gaat, dit heb je niet als je in aandelen gaat investeren en dit heb je ook niet als je in cryptocurrency gaat investeren. 

Door de overige tips uit dit artikel op te volgen, kun je de kans op succes in ieder geval zo groot mogelijk maken. Desondanks moet je rekening houden met het feit dat je jouw inleg kwijt kunt raken. Ga daarom niet jouw laatste 1000 euro in cryptocoins investeren. Nee, koop alleen cryptocoins als je geld hebt dat je écht kunt missen. 

Verder is het zaak om jouw hoofd koel te houden. In de komende jaren gaat er onwijs veel gebeuren in de wereld van cryptocurrency. Behoud daarom je geduld, houd je hoofd koel en laat je nooit leiden door emoties. Succes met het geld verdienen met cryptocurrency!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Één reactie op “Welke crypto gaat stijgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *