Opnames Vraag en Antwoord Webinar Januari!

Gemiddelde leestijd: één minuut

Op woensdag 28 januari (vanmiddag!) om 14:00 uur organiseerde ik een LIVE Vraag en Antwoord Webinar.

In dit webinar kon je al je vragen omtrent onder andere internet marketing, zoekmachine optimalisatie en affiliate marketing aan mij stellen.

Omdat niet iedereen hier bij kon zijn, vind je hieronder de opname van het webinar.

Opname webinar:

Hopelijk heb je er veel waardevolle informatie uit opgedaan!

Check ook even de artikelen waarnaar ik in het webinar verwijs:

Veel plezier!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

31 reacties op “Opnames Vraag en Antwoord Webinar Januari!

 1. Hey Jacko!

  Super dat je dit doet!

  Ik heb een vraag:

  Ik ben bezig om een WordPress website op te zetten. Kun je me misschien vertellen welke plugins ik écht moet installeren?

  Alvast hartelijk bedankt!!

 2. Leuk Jacko!

  Nog even een vraagje omtrent je boekenactie van vorige week:

  Welke boeken raad jij nog meer aan om te lezen?
  Ben benieuwd naar je antwoord!

  1. Hoi Johan,

   Ik lees enorm veel boeken. Er zijn zeker 3 andere boeken die ik je kan aanraden:
   – Goals van Brain Tracy
   – No excuses van Brain Tracy
   – Het miljonairsbrein ontrafeld van T. Harv Eker

   Groeten, Corinne

 3. Dag Jacko,

  Ik ben een website aan het opzetten voor mijn professionele activiteiten.
  Denk nu aan 1 overkoepelende website en het vervolgens voor elk (deels nog te ontwikkelen) product een aparte – vrij platte – website voor de verkoop daarvan. Is dit de manier? Ik verkoop geen fysieke producten, maar expertise in de vorm van vragenlijsten, training, webinars (evt.) e.d..

  Dank vast voor je reactie en succes vanmiddag!

 4. Goedemorgen Jacko,

  Wat is volgens jou de beste manier om online geld te verdienen?
  Ik zie dat er zoveel verschillende manieren zijn, en soms zie ik door de bomen het bos niet meer…

  Wat kan ik het beste doen? Kun je me hier advies in geven?

 5. Hoi Jacko
  Kun je me eens goede tips geven om mijn website hoog in google te laten verschijnen?
  Ik ben hier nu al een poos mee bezig maar het lukt me niet!

  Bedankt

 6. Dag Jacko

  Kun je me hierover advies geven:

  Ik heb een opt-in pagina op mijn website. Alleen is de conversie hier vrij laag (8%). Hoe kan ik de conversie verhogen? Heb je tips?

  Alvast mijn dank!

 7. Hey jacko!
  Kun jij me vertellen of snipersites nog steeds interessant zijn als bron van inkomen of zijn tegenwoordig andere manieren beter zoals bijvoorbeeld ppv om maar wat te noemen.

 8. Beste Jacko,

  Als ik me bij paypro aanmeld, is de code die je dan ontvangt je DNA?
  m.a.w. is deze code je persoonlijke link voor alle producten die ik in de toekomst zou gaan promoten? Of krijg je iedere product een andere link?

  Dank voor je antwoord.

 9. Hey Jacko, leuk dat je dit doet. Gelukkig ben ik nu met vakantie anders had ik er niet bij kunnen zijn. Ik heb niet zozeer een vraag maar wel een suggestie. Zou het een goed idee zijn om met de groep van de master training een groepsproject op te zetten? Ieder in de groep heeft wel zijn of haar skills dus lijkt mij dat perfect mogelijk. Tevens zou het succes daarvan (wat er zeker moet zijn) een geweldig visitekaartje voor jou business zijn. Ik heb wel een idee maar ik wil eerst ieders mening weten over zo een project.
  Tot straks

 10. Hoi jacko,

  Nice dat je dit spontaan doet!
  Ik heb een vraag over de autoresponder, Ik gebruik nu AWeber maar die wordt steeds lastiger m.b.t. altijd een dubbele optin, geen info@ mailadressen mogen etc.

  Die dubbele optin is op zicht niet zo’n probleem, maar als je via WP emember of WishList een nieuwe cursist hebt dan krijgt deze een bevestigingsmail van het membershipsprogramma en van de autoresponder. Dat is heel verwarrend.

  Heb jij ervaring met autorespond, deze heeft ook een betaal mogelijkheid.
  Ik hoor het graag straks!

  1. Hoi Georgette,

   Ik loop hier ook tegenaan. Aweber wordt steeds moeilijker. Maar ja anderen zullen wel gaan volgen hoor. Mailchimp heeft hetzelfde, staat het nu nog enigszins toe. Ik zit erover te denken om GetResponse er naast te laten lopen. De vraag is…. hoelang blijft het daar nog werken totdat ook zij strenger worden in de regels.

   Groeten, Corinne

   1. Voor zover ik weet is dubbel opt-in toch verplicht om mails naar iemand te mogen sturen? Bovendien is het een controle dat iemand wel een echt email adres heeft opgegeven.

 11. Dag Jacko,

  In een van je vido’s vertel je hoe je Versio en Neostrada koppelt.
  Daar ben ik blijven steken. Leg alstublieft uit hoe ik dit moet doen.

  Vriendelijke groeten,

  Hasse

 12. Deze vraag gaat over het opbouwen van je mailinglist. Heb jij in een van je online projecten ervaring met het eerst leveren van waarde alvorens te vragen om een mailadres, of vraag je altijd eerst om een mailadres alvorens de waarde te leveren.

  Mijn gevoel zegt dat het eerst leveren van waarde de kwaliteit van je lijst zal vergroten en de kans vergroot dat je geen “freebee” zoekers op je mailing krijgt.

  Groet,

  Q

 13. Hallo Jacko,

  Super tof dat je dit zo spontaan doet! Had het bijna gemist…
  Ik heb een vraag over Vimeo. Ik heb gemerkt dat het ook mogelijk is dat Vimeo je account opheft als je video’s maakt over onder andere geld verdienen. Je bent dan al je video’s kwijt en je training ligt er dan uit. Wat doe jij hierin?

  Groeten, Corinne

 14. Wat is de beste manier om geld te verdienen als beginnen internetmarketeer? Ik vind bloggen heel erg moeilijk. Waarom? Het gaat vooral om schrijven van teksten.

 15. Thanks voor de info Jacko. Nog een vraag.

  Ik heb wel is gehoord dat tags en cetegorien voor duplicate content zorgen op je site. Is dit ook echt zo? Alle urls worden tegenwoordig geredirect zie ik maar alle aparte urls worden wel apart geindexeerd in Google. Is dit nou echt duplicate content of begrijpt Google deze wordpress structuur gewoon en wordt het juist gewaardeerd.

 16. Kun je nog 1 keer duidelijk aangeven waarom Enormail niet zo’n goede keus is. Met een kortingscode kan ik daar voor 27 euro per maand het mammoet pakket krijgen wat normaal 47 euro kost. Je kunt dan ongelimiteerd mailen en volgens mij is er ook geen limiet aan je subscribers. Bij Mailchimp betaal ik nu al tegen de 80 euro p/m. (12000 subscribers) Dit zou dus een interessante optie zijn maar ik moet wel zeker weten dat de mails goed aankomen en dat het systeem lekker werkt.

 17. Hi Jacko,

  Het was moeilijk om je webinar te vinden. Dank zei David met z’n link naar Attendee go to webinar is het me gelukt. AUB volgend keer dit vermelden.

  Groeten,

  Hasse

 18. Hi Jacko,

  Kan je wat zeggen over CDN (Content Delivery Network)?
  En over caching plug-ins voor WordPress?
  Misschien wat technisch: Apache vs NGINX ? Voorkeur control panel (welk) op hosting of direct command-line? Momenteel aan het experimenteren met VPS en Debian.
  Hosting provider in Nederland (Europa) versus US? Voor/nadelen ?

  Thanks!
  David

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *