Bijna is het zover: Laws of Human Nature van Robert Greene!

Gemiddelde leestijd: 4 minuten
robert greene

Mensen die me al een tijdje volgen weten dat ik enorm fan ben van de boeken van Robert Greene.

Toen ik een paar jaar geleden in aanraking kwam met zijn boek de 48 Laws of Power kon ik niet stoppen met lezen – en ook al is het een enorme pil van een boek; in een paar weken had ik ‘m uit.

Ik vind de schrijfwijze van Robert Greene echt mega vet, en ben mega geïnteresseerd in zijn onderwerpen.

Zijn andere boeken – Mastery, Art of Seduction en the 50th Law – volgden dan ook al gauw, en regelmatig lees, of beluister, ik zijn boeken opnieuw. Het is dan ook niet voor niets dat zijn boeken op de ISG Boekenplank zijn vermeld.

Sowieso zijn dit aanraders voor iedereen.

Leven verandert door de 48 Laws of Power

Mijn leven en manier van denken zijn echt enorm veranderd na het lezen van deze boeken – in positieve zin.

Ik kan dan ook niet wachten op het nieuwe boek van Robert Greene, wat op 23 oktober 2018 zal verschijnen. Volgende week dus!

Geloof me dat ik er als één van de eerste bij was toen dit boek gereserveerd kon worden. Afgelopen week kwamen de eerste bonussen vrij, en deze heb ik dan natuurlijk ook al gelijk gedownload ;-).

The Laws of Human nature gaat over de wetten van de mens. Ofwel; hoe de mens in elkaar zit en waarom we doen wat we doen. Alhoewel er qua inhoud nog niet mega veel bekend is, is dit in ieder geval wat we uit de samenvatting kunnen opmaken:

“Now he turns to the most important subject of all – understanding people’s drives and motivations, even when they are unconscious of them themselves.”

Check het onderstaande interview om alvast een beter beeld te krijgen van de onderwerpen die in The Laws of Human Nature besproken worden.

Omdat ik het altijd mega interessant vind om te lezen over de werking van het menselijk brein, is dit een boek waar ik écht mega naar uitkijk.

Ik weet zeker dat dit boek me een hoop nieuwe inzichten en informatie cases op gaat leveren.

In de boeken van Robert Greene beschrijft Robert altijd een historisch figuur, en beschrijft hij een bepaalde situatie (tot in de detail). Hierna volgt een analyse en conclusie.

Over zijn vorige boek – de 48 Laws of Power – heb ik trouwens een keer een Podcast opgenomen. Deze kun je hieronder beluisteren.

Dus!

23 oktober 2018 valt The Laws of Human Nature op mijn deurmat. Iedereen die geïnteresseerd is in dit soort onderwerpen raad ik van harte aan om dit boek nu alvast te reserveren. Ik weet zeker dat je er mega veel aan gaat hebben, en het mega waardevol gaat vinden.

Reserveren kan gewoon bij Bol.com.

Zodra ik het boek gelezen heb, zal ik er uiteraard een Podcast over opnemen.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *