Landingspagina maken in GetResponse? Check deze video!

Gemiddelde leestijd: 3 minuten
getresponse landingpagina maken

Dus jij wilt een landingspagina maken in GetResponse, maar je weet wellicht niet hoe je dat moet doen, of je bent op zoek naar meer informatie hierover.

In de onderstaande video laat ik je precies zien hoe je super snel en simpel een landingspagina in GetResponse kunt maken, zonder dat je één regel code hoeft aan te passen of toe te voegen.

Zo zie je dat je in zo’n vijf minuten een landingspagina kunt maken, zonder dat je er technisch voor hoeft te zijn.

Landingspagina maken in GetResponse

Zoals je ziet is het super simpel om een landingspagina te maken in GetResponse.

Je hebt heel veel uitzoek tussen verschillende templates, die je ook weer eenvoudig kunt aanpassen, zonder dat je een regel code hoeft aan te raken.

Als je de pagina naar je zin hebt gemaakt, kun je kiezen op welke mailinglijst de contacten moeten komen te staan, en kun je de pagina eenvoudig publiceren.

Ik moet wel eerlijk zeggen dat LeadPages een betere (en gebruiksvriendelijkere) tool is om landingspagina’s te maken, maar als je niet al te veel budget hebt, is GetResponse een prima tool om mee te beginnen.

Als je via deze link aan de slag gaat met GetResponse, is de eerste maand gratis en krijg je de tweede maand 25,- euro gratis tegoed, zodat ook de tweede maand gratis is.

Succes!

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Geld verdienen met landingspagina’s?

Het is natuurlijk de bedoeling om (veel) geld te verdienen door bezoekers naar je landingspagina(s) te sturen.

In mijn complete stap-voor-stap videotraining leg ik uit hoe je dit eenvoudig kunt doen.

  • Geen technische kennis nodig
  • Geen (voor)opleiding nodig
  • Direct aan de slag
  • Bouw een passief (internet) inkomen wat je elke maand kunt opschalen
  • Prima op te bouwen naast je huidige baan en/of opleiding

Klik hier om naar de Affiliate Marketing Revolutie te gaan.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *