Infographic: de volledige geschiedenis van Facebook in beeld

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Ik ben me de afgelopen tijd flink aan het verdiepen in Facebook en kwam in mijn zoektocht naar meer informatie over dit gigantische social netwerk een interessante infographic tegen die ik echt even met jullie wil delen.

In deze infographic vind je alle gebeurtenissen en lanceringen van Facebook. Van het begin, tot 4 februari 2013 (de infographic is dus niet helemaal ‘up 2 date’).

Wat deze infographic zo tof maakt is dat hij is opgemaakt in de Facebook stijl, en dat alle gebeurtenissen in de timeline van Facebook staan.

Infogrpahic van de geschiedenis van Facebook

Wat mij opviel:

Ik vind het echt weerzinwekkend om te zien hoe snel Facebook eigenlijk is gegroeid. Facebook bestaat nog maar sinds 4 februari 2004, en is dus in minder dan tien jaar gegroeid naar de gigantische site die het vandaag de dag is.

Daarnaast valt mij op dat er ieder jaar wel nieuwe functies en features geïntroduceerd worden. Kijk maar naar de infographic hierboven; je ziet ieder jaar wel een lancering van een nieuwe functie.

Door niet stil te zitten en achterover te leunen is Facebook zo gigantisch gegroeid en is het vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze samenleving.

Facebook heeft enorm veel gebruikers; doe jij er al wat mee? Lees mijn artikel over geld verdienen met Facebook.

Ook is Facebook niet bang om veranderingen door te voeren, aangezien het uiterlijk van Facebook door de jaren heen enorm veranderd is. En nog steeds voert Facebook veranderingen door.

Wat je hierdoor van kunt leren is dat je website nooit af is. Je gaat altijd nieuwe dingen toevoegen en oude dingen verwijderen. Een ander leerpunt is dat wanneer je aan je business bezig bent, je zult zien dat je business zult groeien.

Het grappigste vind ik eigenlijk de naamswijziging. Toen Mark Zuckerberg in 2004 ‘Facebook’ lanceerde, heette het nog ‘TheFacebook.com’. Het verwijderen van ’the’ is misschien een kleine wijziging, maar wie weet wat er gebeurd (of niet gebeurd) was, als Mark deze wijziging niet had gemaakt.

Hopelijk vind je de bovenstaande infographic net zo interessant als ik dat vind. Laat het even weten in de reacties hieronder!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *