Geld verdienen zonder werk? Mijn 10K per maand methode ONTHULD!

geld verdienen zonder werk

Geld verdienen zonder werk… is dat überhaupt wel mogelijk? En zo ja, hoe kan dat dan?

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen dan is de kans groot dat jij geen werk hebt, en dat je toch op zoek bent naar manieren om geld te verdienen.

Misschien kun of mag je niet werken en is daardoor je inkomen minimaal. Het is dan natuurlijk wel lekker om toch een extra inkomen te verdienen; zeker als je er niet al te veel voor hoeft te doen.

Gelukkig dat je op deze pagina terecht bent gekomen, want op deze pagina vertel ik je over de beste manier om (veel) geld te verdienen zonder dat je werk hebt.

Wie ben ik om je dit te vertellen?

Goed, laat me je eerst vertellen wie ik ben – en waarom ik de aangewezen persoon ben om je te vertellen hoe je geld kunt verdienen zonder te hoeven werken.

Ik ben Jacko Meijaard, 26 jaar oud en ik verdien een inkomen van gemiddeld 10.000 euro per maand.

Ik heb geen schooldiploma, heb geen opleiding afgemaakt, ben niet super slim en heb geen werk. Of nou ja, ik werk niet voor een baas, laat ik het zo zeggen.

Met zo’n inkomen moet je natuurlijk wel ‘werk’ hebben, maar zo zie ik het niet. Mijn ‘werk’ is mijn hobby. Voor mijn idee hoef ik eigenlijk nooit meer te werken. Ik doe elke dag wat ik leuk vind, en verdien daar leuk geld mee.

Het enige wat ik hiervoor nodig heb is mijn MacBook Air en een internet verbinding, en that’s it.

Als ik dat maar heb, kan ik vanaf overal ter wereld geld verdienen, en dat is ook het mooie hiervan!

Complete vrijheid dankzij het internet

Jacko Meijaard
Jacko Meijaard.

Dankzij het internet heb ik dus complete vrijheid.

Zo ga ik behoorlijk wat keer per jaar op ‘werk vakantie’ en loopt mijn inkomen gewoon door. Dat komt omdat mijn websites voor mij werken (hierover later meer).

Wat je moet onthouden is dat als jij met mijn methode aan de slag gaat, je complete vrijheid over je leven kunt krijgen. Je kunt dan gewoon vanaf de keukentafel – met je laptop – geld verdienen zonder werk.

Je bepaald zelf waar en wanneer je werkt, en er is niemand die tegen jou zegt wat je moet doen of wanneer je iets moet doen.

Als ik ergens een hekel aan heb, is het wel om voor een baas te werken. En ik kan me voorstellen dat ik niet de enige ben.

Hoe ik dan geld verdien zonder werk?

Goed, ik kan me voorstellen dat je na het lezen van mijn ‘verhaal’ wel benieuwd ben naar mijn methode om geld te verdienen zonder werk.

Ik zal je er alles over vertellen.

Ik verdien mijn geld op het internet. Dat doe ik met affiliate marketing.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is dat je andermans producten promoot in ruil voor commissie.

Hiervoor hoef je zelf dus geen producten te hebben. Je hoeft geen producten op de post te doen, of aan klantenservice te doen. Het enige wat je hoeft te doen is andermans producten promoten.

En nee, hiervoor hoef je niet je vrienden of familie lastig te vallen, je kunt dit volledig anoniem doen en niemand die er van hoeft te weten. Het is ook geen pyramidespel of iets waar je geld voor hoeft te investeren.

Hoe werkt affiliate marketing?

Ik zal je uitleggen hoe affiliate marketing werkt en hoe ik het toepas.

Ik heb bijvoorbeeld een website over de iPhone. Op deze website vind je de goedkoopste iPhone prijzen. Deze heb ik niet handmatig moeten uitzoeken, maar hier zijn verschillende tools voor die dit kunnen doen.

Op mijn website vind je dus de goedkoopste iPhone abonnementen.

Mensen die in Google zoeken op termen als ‘goedkope iPhone kopen’ of ‘iPhone kopen’ kunnen op mijn website terecht gekomen. Als ze dat doen, en vervolgens via mijn website naar bijvoorbeeld KPN.nl of T-Mobile gaan, en daar dan binnen 100 dagen een toestel kopen, krijg ik daar commissie over.

Daar hoef ik dus zelf niks meer voor te doen, en de persoon die het toestel heeft gekocht, weet niet eens dat ik er tussen zit.

Kwestie van opschalen om je inkomen te verg

Met één zo’n website kun je makkelijk 500,- euro per maand verdienen. Dat zijn ongeveer 15 affiliate verkopen per maand.

Dat is natuurlijk wel een mooi extraatje, maar nog niet zo interessant. Daarom is dit ook zo’n leuk verdienmodel: je kunt super eenvoudig opschalen.

inkomen januari internet

Als je met één website 500,- euro per maand kunt verdienen, dan kun je dus met 10 websites zo’n 5000,- euro per maand verdienen. En met 20 van dit soort websites 10.000 euro per maand.

Natuurlijk zul je niet met elke website evenveel verdienen, maar gemiddeld moet 500,- euro per maand wel goed te doen zijn. Ik heb sites waar ik bijvoorbeeld 1000,- euro per maand mee pak, maar ook sites waar ik 100-200 euro per maand mee verdien.

Iedereen kan geld verdienen zonder werk op deze manier

Het mooie van mijn methode is dat iedereen het kan toepassen.

Je hoeft niet bijzonder slim te zijn, of een (voor)opleiding of zelfs een diploma te hebben. Dat heb ik ook niet.

Het enige wat je nodig hebt is de kennis en het doorzettingsvermogen om dit te doen.

Als je eenmaal de eerste verkoop krijgt, zie je dat het niet lang zal duren voordat de volgende verkopen zullen komen.

Ik zal eerlijk tegen je zijn: het duurt de meeste mensen ongeveer 1-2 maanden voordat ze geld verdienen met mijn methode. Dit is dan ook zeker geen ‘wordt-snel-rijk’-scam, maar een echte methode waarmee je zeker in een jaar een prachtig en stabiel inkomen kunt verdienen.

Bekijk mijn stap-voor-stap video instructies

Ik kan me voorstellen dat je na het lezen van deze ‘geld verdienen zonder werken’-tekst ook met mijn methode aan de slag wilt gaan.

Dat kan ook.

Ik heb namelijk een stap voor stap videotraining gemaakt waarin ik je precies laat zien hoe ik vanaf 0 een winstgevende affiliate website opbouw.

Je ziet mijn beeldscherm, en kunt zo alle stappen 1-op-1 overnemen.

Je hebt geen (voor)opleiding nodig en kunt direct van start. Makkelijker kan ik het niet maken.

Klik hier om zelf te beginnen met minimaal 10.000 euro per maand te verdienen >>

Succes!

2 reacties op “Geld verdienen zonder werk? Mijn 10K per maand methode ONTHULD!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *