6 Beste tips om geld te verdienen in 1 uur

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
Geld verdienen in 1 uur

We kunnen allemaal weleens iets extra’s gebruiken. Maar door de prijsverhogingen en inflatie, is dat niet zomaar vanzelfsprekend. Zit je even krap bij kas en wil je snel boodschappen of eindelijk die aankoop doen? Geen stress. Er zijn een aantal manieren om geld te verdienen in 1 uur. Benieuwd hoe? Lees verder, we helpen je graag op weg met onze 6 tips.

Geld verdienen in 1 uur: is dat realistisch?

Goed. Laten we beginnen bij het begin. Want geld verdienen in 1 uur, dat klinkt misschien niet realistisch. Hoewel er nieuwe verdienmodellen zijn met veel potentie, is het nog maar de vraag of dit op de korte termijn iets oplevert. Is geld verdienen in 1 uur realistisch?

In de praktijk is het niet onmogelijk en er zijn zelfs verschillende methoden waar je je pijlen op kunt richten. Dat klinkt veelbelovend, niet waar? Heb je nu meteen geld nodig? Lenen lijkt makkelijk en er zijn veel mensen die bijvoorbeeld een minilening aanvragen. Dit zijn kleine bedragen die zonder BKR-registratie aangevraagd kunnen worden. Vaak wordt de lening al binnen 1 uur op je rekening gestort. Lekker makkelijk, zou je denken.

Maar onthoud: lenen kost extra. Het geleende bedrag moet altijd terugbetaald worden en dit betekent dat je een verplichting aangaat. Niemand zit echter te wachten op die extra kosten. Maar goed nieuws: er zijn andere manieren om snel wat bij te verdienen, zonder gedoe.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Wil je geld verdienen in 1 uur? Hier moet je op letten

Ieder verdienmodel kent wel valkuilen. Nu is fouten maken niet erg, maar je kunt de meeste wel voorkomen door hier extra rekening mee te houden. Dus als je in 1 uur geld wilt verdienen, zijn deze punten belangrijk:

  • In de eerste plaats hebben enkele verdienmodellen wat meer tijd nodig voordat je binnen een korte tijd geld verdient. Houd er rekening mee dat het niet direct loont, maar dat de potentie er wél zit
  • Blijf daarentegen ook geduldig en geef niet te snel op. Ook als het wat langer duurt dan je had verwacht. Want als je eerder opgeeft, verdien je niks en dat zou zonde zijn van alle energie en ambitie
  • Je hoeft niet te investeren in dure middelen, want ook met geld verdienen met je telefoon kom je een heel eind!

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

6 tips om geld te verdienen in 1 uur

Wil je snel geld verdienen zonder gedoe? Ga niet de foute kant op, maar zoek naar andere manieren. Geld verdienen in 1 uur is niet zo schimmig of vaag als je zou denken. Gelukkig maar!

Hieronder vind je 10 eerlijke manieren om binnen een uur wat bij te verdienen. En weet je wat het mooie is? Je kunt zelf kiezen waarmee je aan de slag gaat. Laten er eens naar kijken.

1.      Ruim op en verkoop

Laten we aftrappen met een makkelijke methode. Heb je nog oude spullen op zolder, in de garage of in de kelder? Waarom laat je ze daar stoffen? Verkoop ze liever en verdien in 1 uur een extra zakcentje.

Zet ze op Marktplaats of social media. Populaire items zijn zo verkocht en jij hebt snel wat extra geld. Makkelijk en slim, toch? Het enige wat je hoeft te doen is een scherpe foto te maken van het product, een leuke beschrijving toe te voegen en de rest gaat vanzelf. Het kan dus zó snel gaan, dat je je spullen in 1 uur kwijt bent.

2.      Help een ander

Ken je “heitje voor een karweitje” nog? Vast wel. Het is een eeuwenoud verdienmodel waarbij je een extra zakcentje verdiend. Het ging om bijvoorbeeld boodschappen doen voor de buurvrouw of de hond uitlaten, maar wist je dat dit vandaag de dag een goede manier is van geld verdienen in 1 uur?

Hoe meer klusjes je doet, hoe meer je verdiend. Als je snel geld wilt verdienen zonder gedoe, dan is het zeker een goed idee om wat klusjes op te pakken. Zo zijn er speciale apps waar je je kunt aanmelden. Het gaan dan om bijvoorbeeld huishoud, schoonmaak- en oppasklusjes. Dat hoeft niet moeilijk te zijn, toch?

En vaak hoef je niet eens te reizen: het zal je verbazen hoeveel buurtgenoten een helpende hand kunnen gebruiken. Vergeet ook niet om op social media te kijken. Maar kijk ook eens op Facebook om te zien wat daar speelt. Schroom ook niet om een advertentie te plaatsen.

Bijkomend voordeel: Ben je handig met computers of technisch aangelegd? Ook deze skills kun je gebruiken. Er is altijd wel iemand die hulp kan gebruiken.

3.      Maak video’s of klim in de pen

Voel je je comfortabel voor de camera? Geweldig! Ook deze skills kun je gebruiken om in 1 uur geld te verdienen. Het vergt weliswaar geduld en doorzettingsvermogen, maar het opzetten van een YouTube-kanaal of website is zonder twijfel lonend. Op een website worden bijvoorbeeld advertenties ingezet of productreviews geplaatst. En als je schrijven leuk vindt, is het zeker geen straf.

En kijk eens naar al die bekende YouTubers, zoals Enzo Knol en Monica Geuze: niet iedereen verdienen zoals zij, maar het kan. Bij YouTube krijg je tussen de 1 en 3 euro per 1000 views. Lijkt weinig? Met miljoenen kijkers tikt dat bedrag al snel aan. Als je YouTube-kanaal eenmaal bekend is, dan lopen de views vanzelf op.

Geld verdienen in 1 uur

4.      Deelnemen aan medische onderzoeken

Wil je iets extra’s verdienen, maar tegelijkertijd iets goed doen? Doe mee aan medische onderzoeken. Het is een manier om snel wat bij te verdienen. Vaak zijn dit programma’s waarbij men nieuwe medicijnen of behandeltechnieken test. Uiteraard onder toezicht van medisch personeel.

En bijkomend voordeel: de dagen dat je deelneemt, word je uitstekend verzorgd. Oké, je hebt het geld niet direct in je hand, maar in korte tijd kun je toch aardig wat verdienen én je houdt er een goed gevoel aan over. Overweeg het eens!

5.      Wordt een Uber-chauffeur

Heb je een auto tot je beschikking? Vind je autorijden het leukste wat er is? Opnieuw heb je een fantastisch verdienmodel in handen, om zo geld te verdienen in 1 uur. Ga aan de slag als Uber-chauffeur!

Anders dan als taxichauffeur, bepaal je zelf je rooster en de tijden dat je beschikbaar bent. Dit is dus een goede combinatie naast je vaste baan of studie. Meld je aan bij Uber en rijd wanneer jij wilt – overdag, ’s avonds of in het weekend. Jij kiest en er is altijd werk, want er is altijd wel iemand die van a naar b gebracht moet worden. Makkelijk toch? En bijkomend voordeel: het levert iedere dag een gezellig praatje op!

6.      Zet affiliate marketing in

Dit is weliswaar geen verdienmodel waarbij je vanaf het begin binnen 1 uur geld verdient, maar dat kan het wel worden. Want één ding is zeker: aan de slag gaan als affiliate heeft veel potentie. Kan dit alleen met een website? Nee, dat is niet nodig. Want ook met social media kom je een eind.

Zet relevante banners of linkjes op je site. Ja, het opstarten kost wat tijd, maar als het eenmaal loopt, verdien je makkelijk geld. Een uurtje per dag aan je site werken kan al genoeg zijn. En als de promoties staan en eenmaal beginnen te lopen, komen de commissies doorlopend binnen. Dit wordt een passief inkomen genoemd.

Zoals je eerder al kon lezen; geld verdienen in 1 uur vergt veel geduld en doorzettingsvermogen. En dat is bij affiliate marketing zeker van toepassing. Maar heb je dat geduld en ben je bereid om je beste beentje voor te zetten? Dan is affiliate marketing het proberen waard!

Conclusie

In een uurtje kun je bijvoorbeeld klusjes doen of oude spullen verkopen. In de buurt waar je woont, is genoeg potentie. En als je niet wilt reizen, is dit natuurlijk een geweldige oplossing. Medische onderzoeken ook een optie en je kunt ervoor kiezen om informatie op te vragen bij een dergelijke instantie.

Binnen 1 uur geld ontvangen, zonder je fysiek in te spannen? Ja, dat kan. Er zijn mensen die bijvoorbeeld een lening aanvragen. Maar of dat verstandig is, dat is een afweging die je zelf moet maken.

Je moet er namelijk rekening mee houden dat leningen veel verplichtingen met zich meebrengen. Zo moet je de lening binnen een bepaalde termijn terugbetalen en je kunt te maken krijgen met rente. Wil je zonder al te veel gedoe iets extra’s verdienen?

We hebben 6 tips methoden voor je beschreven. Van klusjes doen tot YouTube-video’s maken: er staat vast iets voor je bij. Zoek je naar het verdienmodel met de meeste groeipotentie en de grootste kans op passief inkomen? Richt dan je pijlen op affiliate marketing.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Één reactie op “6 Beste tips om geld te verdienen in 1 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *