Geld verdienen met bloed geven? Dit kun je veel beter doen!

geld verdienen met bloed geven

Kun je geld verdienen door bloed te geven? En zo ja: hoeveel kun je dan verdienen?

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen dan is de kans groot dat je interesse hebt om geld te verdienen door bloed te doneren. Je bent waarschijnlijk op Google gaan zoeken naar meer informatie over dit onderwerp, en bent zo op deze pagina terecht gekomen.

En het is maar goed ook dat je op deze pagina terecht bent gekomen, want op deze pagina zal ik je alles vertellen over geld verdienen met bloed geven + alternatieven waar je wellicht ook eens over na kunt denken om geld te verdienen.

Geld verdienen met bloed geven: wat zijn de eisen?

Laat me je eerst vertellen aan welke eisen je moet voldoen wil je bloed gaan geven.

Om bloed te kunnen geven moet je tussen de 18 en 65 jaar oud zijn. Ook moet je gezond zijn en moeten er geen (bloed)ziektes bij je worden geconstateerd. Hiervoor moet je jezelf natuurlijk eerst laten testen en een medische vragenlijst invullen.

Om bloed te kunnen geven moet je zelf minimaal 50 kilo wegen.

Ook het type bloedgroep wat je hebt is belangrijk. Het is zo dat bloed van het type 0 aan iedereen gegeven kan worden. Als jij dus over bloedtype 0 beschikt, dan kun je het meeste bloed doneren (je bent het meest waardevol).

Kun je geld verdienen met bloed afgeven?

Laat ik maar direct eerlijk zijn: nee. Het is niet mogelijk om geld te verdienen door bloed af te geven.

Bloed afgeven is 100% vrijwillig. Wel geven de meeste bloedbanken een geschenk/cadeau als je een bepaalde mijlpaal hebt bereikt. Als je bijvoorbeeld voor de twintigste keer bloed hebt gegeven, dan is de kans groot dat je (bijvoorbeeld) een speldje of een sleutelhanger krijgt.

Daarnaast voelt het natuurlijk goed als je bloed geeft en als je andere mensen hier enorm mee kunt helpen.

Doordat jij je bloed afstaat, kunnen mensen die bijvoorbeeld een ongeluk hebben gehad en dringend bloed nodig hebben, wellicht enorm veel opschieten!

Wat zijn dan andere methoden om geld te verdienen?

Goed, je weet nu dus dat geld verdienen door bloed af te geven niet kan.

Gelukkig zijn er wel genoeg andere methoden om geld te verdienen. Denk bijvoorbeeld aan geld verdienen op het internet; dat doe ik ook!

Ik verdien momenteel zo’n 7.500 euro per maand op het internet met affiliate marketing.

Affiliate marketing is dat je andermans producten promoot in ruil voor commissie. Zo hoef ik zelf dus geen producten te hebben, en ook niet aan klantenservice te doen.

Affiliate marketing doe je gewoon vanuit huis of op reis

Het mooie van geld verdienen met affiliate marketing is dat je dit gewoon lekker vanuit huis of waar dan ook ter wereld kunt doen.

Het enige wat je nodig hebt is een laptop en een internet verbinding; meer niet! Geen kantoor en je bent dus niet locatie onafhankelijk.

Ook heb je geen diploma of (voor)opleiding nodig. Iedereen kan dit doen!

Begin vandaag nog met geld verdienen

Ik kan me goed voorstellen dat jij na het lezen van dit artikel ook wilt beginnen met geld verdienen op het internet.

En dat kan ook! Ik heb namelijk een stap voor stap videotraining gemaakt waarin ik je precies laat zien hoe ik geld verdien op het internet, en dus een winstgevende website opzet.

Klik hier om zelf ook minimal 7.500 euro per maand te gaan verdienen >>

Je kunt vandaag al starten.

Belangrijk: Als jij van plan was om bloed te gaan geven, en daar geld mee wilde gaan verdienen maar na het lezen van dit artikel teleurgesteld bent omdat je er geen geld mee kunt verdienen: doe het alsnog! Bloed afgeven is enorm dankbaar werk en je zult er veel mensen mee helpen. Niet alles in het leven draait om geld.

3 reacties op “Geld verdienen met bloed geven? Dit kun je veel beter doen!

  1. Niet zo bedoeld geld te verdienen door bloed te doneren maar om gewoon door het doneren mijn zelf dwingen vit vitaal te leven en eten

  2. Een goede eyeliner van het doneren van bloed aan je product, hier kun je alleen maar op kloppen. Over het algemeen zijn er instellingen waar ze voor bloed betalen. Denk je dat bloed sap is in een winkel? Dit “product” is altijd schaars

  3. Ik ga eerlijk met je zijn…

    Toen ik deze site een jaar geleden tegen kwam dacht ik dat het een scam was. Maar nadat ik op de link hebt geklikt ben ik begonnen om stappen te maken in het worden van een succesvolle affiliate marketing expert. Het kost echt veel tijd dus als je gratis geld wilt dan zul je toch echt balletje balletje moeten spelen onder station sloterdijk.

    Sinds ik ben begonnen met Affiliate marketing verdiende ik gelijk meer dan €7.500 p.m. Ik ga niet zeggen hoeveel ik nu verdien, omdat de fiod die informatie kan gebruiken om mijn identiteit te achterhalen. Maar ik kan je met een lach op mijn gezicht vertellen dat ik nu vanuit een niet nader te noemen belasting paradijs slechts 2 uur per dag werk, en de rest van de tijd ben ik aan het zeilen. Ik zou het iedereen aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *