Domeinnaam die eindigt op .info of .net ook goed?

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Is een domeinnaam die eindigt op .info of .net ook goed? Deze vraag stuurde Peter me, en ik kan me voorstellen dat er meer mensen met deze vraag zitten.

Ik krijg namelijk regelmatig van dit soort vragen in mijn mailbox…

Hi Jacko,
Allereerst complimenten voor je training AMR. Heel interessant!
Dan een vraag: je zegt in een van de modules dat je alleen een domeinnaam moet kiezen die eindigt op nl of com. Maar het probleem is dat die vaak al bezet zijn. Wat is er mis met de extensie info of net?
Bedankt!
Groet, Peter

In de onderstaande video geef ik antwoord en advies op deze vraag.

Kortom:

Is het echt een hele goede domeinnaam en zijn de extensies .nl en .com allebei bezet?

Dan kun je inderdaad overwegen om voor een .info of .net domeinnaam te gaan.

Weet echter wel dat de .nl en .com domeinnaam negen van de tien keer altijd hoger in Google zullen scoren, en dat je heel wat moeite moet doen om daar boven te kunnen komen.

Ook voor directe bezoekers is het minder aantrekkelijk om een .info of .net domeinnaam te kiezen, aangezien de meeste mensen toch ‘automatisch’ .nl of .com intikken.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Geld verdienen met je website?

Ben je op zoek naar een manier om geld te verdienen met je website?

Ik heb een stap-voor-stap videotraining gemaakt, waarin ik je exact laat zien hoe je met meerdere methodes (veel) geld kunt verdienen met je website.

  • Je hebt geen eigen product of dienst nodig
  • Je hebt geen technische kennis nodig
  • Je hebt geen vooropleiding nodig
  • Je kunt direct beginnen!

Klik hier en ga aan de slag met de Affiliate Marketing Revolutie.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *