Crypto blog starten

Gratis crypto's verdienen met jouw eigen crypto blog?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba en Cardano. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele populaire cryptocoins. Deze cryptocoins zijn uiteraard niet zomaar populair; nee, met deze coins is het mogelijk om veel geld te verdienen.

Vind jij het ook leuk om met cryptocurrencies bezig te zijn? Zie je het alleen niet zo zitten om veel geld te investeren in de koop van cryptocurrencies? Dat is op zich goed voor te stellen. De markt blijft immers volatiel, terwijl de macht van overheden ook als een schaduw boven de digitale munten heen hangt. Mocht je liever geen geld in de cryptocoins investeren, kun je gelukkig alsnog geld aan de coins verdienen.

Hoe je dat doet? Dat kun je onder meer doen door een crypto blog te starten. Met een cryptoblog kun je zelfs op meerdere manieren geld verdienen. Op welke manier dit zoal mogelijk is, bespreken wij graag uitgebreid in dit artikel. Daarnaast bespreken wij ook in dit artikel op welke manier je met een eigen crypto blog aan de slag kunt gaan. Als je onze tips opvolgt, ben je in staat om binnen de kortste een winstgevende crypto blog op te zetten. Een crypto blog waar je bovendien met veel plezier aan werkt.

Inhoudsopgave

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Wat is een crypto blog precies?

Een crypto blog is eigenlijk een website waarop je blogartikelen over cryptocurrency plaatst. Dit kunnen informatieve artikelen zijn, maar het kunnen ook overtuigende artikelen zijn. Op die manier kun je bijvoorbeeld producten promoten; ja, je bent in dat geval met affiliate marketing bezig. Dat is echter één van de vele verdienmodellen bij een crypto blog.

Ben je niet de honderdste ondernemer die met een crypto blog start? Wellicht wel. Je kunt echter wel van al deze crypto blogs de beste gaan worden. Tevens is het mogelijk om je op specifieke cryptocoins te richten. Zo kun je bijvoorbeeld een crypto blog over alleen de Bitcoin starten. Of over één van de vele altcoins uiteraard. De digitale wereld ligt aan jouw voeten; je kunt veel kanten op met een crypto blog!

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Waarom met een crypto blog starten?

Vind je de wereld van cryptocurrencies interessant? Dan ben je zeker niet de enige. Met name in de afgelopen jaren zijn de digitale munten bijzonder populair geworden. Dit heeft uiteraard met de koersstijgingen te maken, maar ook met de techniek erachter. Veel mensen zijn geïnteresseerd in de techniek én de bijbehorende mogelijkheden. Geldt dat ook voor jou? Dan kun je mogelijk een crypto blog starten waarbij de focus op de techniek ligt.

Hiermee hebben we direct het eerste voordeel van een eigen crypto blog benoemd: je kunt jouw blog op allerlei manieren invullen. Je kunt je richten op de techniek, op algemeen nieuws, op een specifieke coin of op grappige nieuwsberichten omtrent cryptocurrencies. Juist doordat je zoveel kanten met een blog op kunt, kun je de blog geheel naar wens maken.

Daarbij geniet je direct van een ander voordeel: je kunt iets doen wat je leuk vindt. Als je een crypto blog start, doe je dit immers omdat je interessante in de cryptocurrencies hebt. Of omdat je andere mensen wilt informeren. Of omdat je op een nét iets andere manier geld aan de cryptocurrencies wilt verdienen. 

Ook is het een feit dat je echt veel geld met een crypto blog kunt verdienen. Maar, pas wel op: dit is een kwestie van hard werken. Het geld komt echt niet zomaar jouw kant opwaaien. Als je met een crypto blog van start gaat, wordt het nodige van je gevraagd: geduld, veel inzet en veel doorzettingsvermogen. Alléén op die manier is het mogelijk om (veel) geld met een crypto blog te verdienen.

Tot slot is het ideaal dat je uit meerdere online verdienmodellen kunt kiezen. Op verschillende mogelijkheden kun je met een crypto blog geld verdienen, waarover we je in dit artikel meer vertellen. Hieronder zetten wij deze verschillende mogelijkheden voor je op een rijtje; aan de hand daarvan kun je de juiste keuze voor jezelf maken.

Wat heb je nodig om een crypto blog te starten?

Spreken bovengenoemde voordelen jou aan? En heb je een bovengemiddelde interesse in de wereld van cryptocurrencies? Dan is het interessant om met jouw eigen crypto blog te starten. Twijfel je hier toch nog enigszins over? Dat is eigenlijk nergens voor nodig: nooit geschoten is immers altijd mis. Wij raden je daarom aan om gewoon de sprong in het diepe te wagen.

Om met een crypto blog te kunnen starten, heb je wel enkele dingen nodig:

  • Een goed idee: jouw blog gaat zeker niet de enige blog over cryptocurrency zijn. Het is dan ook van belang om met een goed idee op de proppen te komen. Alleen als je een goed idee hebt, kun je jezelf onderscheiden ten opzichte van de vele andere crypto blogs. Denk dus goed na over de inhoud van jouw blog, over het doel van jouw blog en over de onderwerpen die je op jouw blog gaat plaatsen.
  • Een goede domeinnaam: tevens is het advies om een goede domeinnaam uit te kiezen. Een domeinnaam is belangrijk voor Google, maar ook zeker voor jouw bezoekers. In een ideale wereld laat de domeinnaam dírect blijken waar het op de website over gaat. Ga dus echt uitgebreid op zoek naar een goede domeinnaam.
  • Een hosting: heb je een goede domeinnaam weten te scoren? Dan is het de hoogste tijd om jouw crypto blog online te gaan zetten. Om dát mogelijk te maken, heb je uiteraard een hostingpakket nodig. Je hebt gelukkig de keus uit meerdere pakketten; veel van deze pakketten zijn bovendien behoorlijk gunstig geprijsd.
  • Veel inzet en doorzettingsvermogen: vervolgens is het zaak om vol goede moed aan jouw blog te starten. Werk hard, werk veel en zorg dat je over het gewenste doorzettingsvermogen beschikt. Zoals we eerder in dit artikel al aangegeven hebben, is het immers niet mogelijk om slapend rijk te worden met een crypto blog. Juist door veel inzet en doorzettingsvermogen te tonen, ben je in staat om de concurrentie te verslaan.
  • Voldoende geduld: denk je dat je binnen één week al geld aan jouw crypto blog kunt verdienen? Dan heb je het mis. Het is namelijk zo dat alle websites een langere aanloopperiode kennen; dit geldt ook voor een crypto blog. Verwacht daarom niet al te veel op de korte termijn, maar richt jouw pijlen juist op de langere termijn. Breng voldoende geduld op en creëer daarmee op termijn een succesvol crypto blog.
  • Een goed contentplan: voor alle websites is tegenwoordig goede content van ongekend belang. Alleen als jouw website over de perfecte content beschikt, ben je in staat om de gewenste resultaten met de website te behalen. Dit geldt dus ook voor een crypto blog. Wij raden je daarom graag aan om een goed contentplan op te stellen. Vervolgens is het uiteraard ook zaak om dit contentplan netjes op te volgen!

Beschik je over alle hierboven besproken benodigdheden? Dan kun je in principe van start gaan met jouw crypto blog. Maar, als je met een crypto blog gaat starten, wil je hier uiteraard (op termijn) geld mee gaan verdienen. Daarom is het ook nog noodzakelijk om een keuze tussen de online verdienmodellen te maken.

Op welke manier kun je geld verdienen met een crypto blog?

Heb je oprechte interesse om met een crypto blog aan de slag te gaan? En ben je je er goed van bewust dat het niet gemakkelijk is om hier heel succesvol mee te zijn? Als dat het geval is, is er eigenlijk niks meer dat jou tegen kan houden. Integendeel zelfs; het is te adviseren om maar gewoon met jouw crypto blog aan de slag te gaan.

Als je eenmaal de nodige content op jouw website hebt staan, kun je voor een bepaald online verdienmodel kiezen. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden die je hebt.

Affiliate marketing

Eén van de beste mogelijkheden is toch wel om met affiliate marketing aan de slag te gaan. Bij dit online verdienmodel ga je producten of online diensten promoten. Als je dit succesvol weet te doen, ontvang je hier een commissie voor. Des te meer commissies je weet te scoren, des te hoger jouw verdiensten op gaan lopen. 

Feit is dat je met affiliate marketing heel veel kanten op kunt. Zo kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld brokers te gaan promoten. De bezoekers die op jouw website komen, laat je daarbij kennis maken met de betreffende broker. Uiteindelijk is het doel hierbij dat je de bezoeker weet te overtuigen om een account bij de broker aan te maken.

Klikt de bezoeker op de affiliate link op jouw website? En maakt hij/zij vervolgens een account aan bij de broker? Dan krijg je daar een commissie voor. Sommige brokers hebben echter bepaald dat je ook nog een percentage over alle inleg van de bezoeker krijgt. Als de bezoeker nou bij toeval duizenden euro’s investeert, verdien je al direct het nodige geld. Laat staan als je meerdere bezoekers per dag op zo’n manier weet te overtuigen om een account bij de betreffende broker aan te maken.

In de onderstaande video laat ik zien hoe je gratis crypto’s kunt verdienen door affiliate marketing toe te passen op jouw crypto blog.

Het is daarnaast ook mogelijk om fysieke producten te promoten. In de wereld van cryptocurrencies is een wallet hierbij toch wel het belangrijkste voordeel. Voor de veiligheid van de coins is het cruciaal om een geode wallet te hebben; jij kunt deze wallets op jouw crypto blog gaan promoten. Als je dat succesvol weet te doen, krijg je een bepaalde commissie per order. De totale verdiensten kunnen hiermee behoorlijk hoog oplopen.

Wat ons betreft is affiliate marketing een ideaal verdienmodel. Het brengt weinig risico’s met zich mee, je hebt géén startkapitaal nodig en je kunt heel veel kanten op. De hierboven benoemde mogelijkheden kun je uiteraard ook combineren; zo kun je de brokers én de wallets gaan promoten. Onder aan de streep is het op deze manier écht mogelijk om veel geld te verdienen!

Plaatsen van advertenties

Trekt jouw crypto blog de nodige bezoekers aan? Dan is het wellicht ook interessant om met advertenties aan de slag te gaan. Je kunt hierbij denken aan Google Adsense, maar je kunt de advertentieruimtes op jouw website ook zelf verkopen.

Op zich is Google Adsense vrij ideaal. Je hebt nergens omkijken naar; eigenlijk hoef je alleen maar de blokken en de plaatsing van de blokken te optimaliseren. Wel is het zaak om heel scherp te zijn op de regelgeving van Google Adsense; zo is het verboden om bepaalde content op jouw website te plaatsen. Ga dit goed na, voordat je jouw pijlen volledig op Google Adsense richt.

Als jouw blog de nodige bezoekers aantrekt, wordt jouw blog plots interessant voor bedrijven. Zo willen mogelijk meerdere bedrijven een advertentieruimte op jouw crypto blog kopen. Des te meer bezoekers je aan weet te trekken, des te meer geld je kunt verdienen.

Verder is het ook nog mogelijk om betaalde blogplaatsingen op jouw website te plaatsen. Als bedrijven hun producten willen promoten, is dat uiteraard prima mogelijk via een blog. Voor de plaatsing van een dergelijk blog kun je bijvoorbeeld 100 euro, 150 euro of zelfs 200 euro vragen. Als je wekelijks een paar van dergelijke blogs kunt plaatsen, loop je al aardig binnen.

Naar welke vorm van adverteren gaat jouw voorkeur uit? Ook op dit gebied heb je dus voldoende mogelijkheden!

Aandachtspunten bij een crypto blog

Zo, je weet nu precies welke mogelijkheden je hebt bij een crypto blog. Als afsluiter van dit artikel willen wij je graag nog twee tips meegeven. Met deze tips kun je optimaal profiteren van de hierboven besproken mogelijkheden:

  • Optimaliseer jouw website voortdurend. Allereerst is het advies om jouw website voortdurend de optimaliseren. Daarmee verkrijg je meer en meer bezoekers, ook omdat jouw website hoger in Google naar voren komt. Onder aan de streep draait alles om de hoeveelheid bezoekers die je aan weet te trekken.
  • Zorg voor de perfecte content. Verwelkom je dagelijks veel bezoekers op jouw website? Dan is het uiteraard zaak dat je hen perfect weet te informeren en/of te overtuigen. Zorg daarom voortdurend voor perfecte content. En plaats regelmatig nieuwe content op jouw website; daar is Google dol op! 

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *