Coronavirus en geld verdienen: wat te doen om toch geld te verdienen?

Het coronavirus houdt Nederland in zijn greep. Elke dag verschijnen er wel tientallen nieuwsberichten over het coronavirus. Scholen die dichtgaan, evenementen die worden afgelast, tientallen nieuwe besmettingen en beurzen die kelderen.

Nederland is aan het hamsteren geslagen om zich voor te bereiden op het ergste.

Veel mensen zullen dan ook (extra) thuis komen te zitten. Veel werkgevers raden al aan om vanuit huis te werken, en dat zorgt er voor dat er extra (vrije) tijd bestaat.

Het leek me dan wel handig om een artikel te schrijven over hoe je tijdens het coronavirus geld vanuit huis kunt verdienen, met alleen maar een internetverbinding en computer als middel.

Dus hierbij: hoe kun je tijdens het coronavirus geld verdienen vanachter je computer?


Geen zin om alles door te lezen? Bekijk hier deze speciale coronavirus geld verdienen video die ik heb opgenomen waarin ik laat zien hoe je thuis geld kunt verdienen.


Inhoudsopgave

Start met affiliate marketing

De manier die ik al jaren toepas om geld te verdienen is affiliate marketing.

Ik ben hier vanaf mijn 18e mee begonnen, en ben nu 29 jaar oud. Ik doe dit dus nu al 11 jaar en verdien hier een meer dan fulltime inkomen mee.

Vorige maand zat ik op de 20.000 euro, met alleen maar affiliate marketing. Dit is natuurlijk niet van de één op de andere dag gekomen – nogmaals, ik doe dit al zo’n tien jaar – maar het laat wel zien wat er mogelijk is.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is het promoten van andermans product.

Je krijgt als affiliate commissie als je succesvol een product promoot. Denk hierbij aan producten van Bol.com en Coolblue, of digitale producten zoals cursussen en ebooks.

Wanneer iemand op jouw unieke affiliate link klikt, en vervolgen het product koopt wat jij promoot, krijg je hier dus commissie over.

Hoe met affiliate marketing starten?

Starten met affiliate marketing is super makkelijk, en kan perfect in deze tijden van het coronavirus. Je kunt het namelijk lekker vanuit huis doen, en je hebt naast een computer/laptop en internetverbinding niks nodig.

Het enige wat je hoeft te doen is:

  • Een product vinden om te promoten
  • Een niche site bouwen waarop je de producten gaat promoten
  • Relevante content schrijven om gevonden te worden
  • Bezoekers krijgen
  • Er voor zorgen dat mensen op je affiliate link klikken

Dit is zo even een korte samenvatting van hoe je met affiliate marketing aan de slag kunt gaan. Natuurlijk komt er wat meer bij kijken en zijn de stappen wat uitgebreider, maar dit is zo samengevat hoe het werkt.

Hoeveel kun je verdienen met affiliate marketing?

Ik krijg regelmarig de vraag hoeveel geld je nu eigenlijk kunt verdienen met affiliate marketing. Dat snap ik ook, want het is ook belangrijk om dit te weten voordat je gaat beginnen zo tijdens het coronavirus.

Het antwoord hierop is helaas niet zwart op wit. Ik ken gasten die miljoenen verdienen met affiliate marketing, maar ik ken ook mensen die niks verdienen met affiliate marketing.

Het is dus met name afhankelijk van hoe jij er mee aan de slag gaat, en hoe hard je door blijft gaan. Ook wanneer het coronavirus weer voorbij is, moet je natuurlijk bezig blijven – maar zo tijdens het coronavirus is het ideaal om hiermee te beginnen.

Of je je nou thuis zit te vervelen, of iets op zit te bouwen wat voor een passief inkomen kan zorgen, is toch een groot verschil.

Gebruik het coronavirus als extra motivatie om te starten

Terwijl ik dit schrijf, bevind ik mij in een restaurant. Ik hoor overal om mij heen dat mensen bang zijn voor het coronavirus, en dat het nog maar de vraag is of ze het restaurant open kunnen houden.

Als affiliate marketeer heb je hier geen ‘last’ van. Je websites blijven wel online, en je kunt altijd gewoon lekker vanuit huis werken.

Affiliate marketing is dus het ideale verdienmodel tijdens het coronavirus. Je hebt sowieso niet te maken met producten uit China die je moet inkopen, en staat niet echt in contact met andere mensen. Alles gaat digitaal en via het internet.

Wanneer je dus nu start met affiliate marketing, kun je alvast iets opbouwen om geld te verdienen en wat passief geld voor jou blijft opleveren – ook als het coronavirus voorbij is.

Stap voor stap videotraining affiliate marketing

Om je op weg te helpen met affiliate marketing tijdens het coronavirus heb ik een stap voor stap videotraining gemaakt. Hierin laat ik je exact zien hoe je met affiliate marketing kunt beginnen en hoe je een winstgevende website op kunt zetten.

Ik doe je alles stap voor stap voor en als je vragen hebt kun je altijd je vragen stellen.

Zo leer je vandaag nog om geld te verdienen via het internet.

geld verdienen met internet marketing

Start vandaag met de Affiliate Marketing Revolutie

Klik op de knop hieronder om naar de introductievideo te gaan.

Bekijk de video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *