Dit is hoe ‘ze’ geld verdienen aan die vervelende “Bitcoin Code” advertenties

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Je hebt ze ongetwijfeld wel eens voorbij zien komen of over gehoord. De zogenaamde “Bitcoin Code” advertenties; bekende Nederlanders die een nieuwe business zijn begonnen, en zo binnenlopen dankzij de Bitcoin Code.

Op Facebook zie je enorm veel advertenties hierover voorbijkomen…

… en John de Mol heeft er zelfs Facebook voor aangeklaagd.

Het is dan ook niet voor niks dat ik regelmatig de vraag van familie en vrienden krijg “of dit echt is” en “hoe dit nou eigenlijk werkt”.

Sterker nog; sommige mensen die ik ken wilden hier mee instappen, want “John de Mol doet het tenslotte ook!”.

Bizar om te zien hoe goedgelovig of naïef sommige mensen zijn ;-).

Het leek me dan ook wel een goed idee om eens een video op te nemen en te laten zien wat het verdienmodel nou eigenlijk is achter die Bitcoin Code advertenties, en hoe het principe er achter werkt.

Check de video hieronder.

Het principe achter de Bitcoin Code advertenties uitgelegd

Let op: de Bitcoin Code is dus niet echt, en is een pure scam. Trap er niet in, en ga het zelf ook niet promoten.

Vergeet nooit dat lange termijn en eerlijkheid altijd wint.

De persoon die achter de Bitcoin Code zit, verdient zijn geld dus doormiddel van trading software te promoten. Hij krijgt betaald voor iedere persoon die zich aanmeld bij de software die hij promoot.

Dit is een vorm van affiliate marketing.

Voor elke persoon die hij aanbrengt, krijgt hij een kleine vergoeding, en waarschijnlijk ook nog een bonus als de persoon geld stort op de trading software.

Zoals je in de video kunt zien wordt er nadat de persoon een account heeft aangemaakt voor de trading software, helemaal niet meer gesproken over de Bitcoin Code.

De bedoeling is dus simpelweg zoveel mogelijk mensen lekker maken en een account aan te laten maken.

Door het extra aantrekkelijk te maken, en te melden dat zoveel bekende personen er mee aan de slag zijn gegaan, en er ook veel geld mee verdienen, wordt het voor onwetende mensen wel erg aantrekkelijk gemaakt.

Veel mensen zullen dan ook hun geïnvesteerde geld verliezen, want traden doe je echt niet zomaar zonder kennis.

Je weet nu in ieder geval het verdienmodel achter de Bitcoin Code en hoe er op die manier op slinkse wijze geld wordt verdiend.

Begin er dus zeker niet aan.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Één reactie op “Dit is hoe ‘ze’ geld verdienen aan die vervelende “Bitcoin Code” advertenties

 1. Goed dat je hier aandacht aan besteedt! Ik kan nog wel iets meer vertellen over hoe deze scam werkt. Affiliate netwerken benaderen mij regelmatig om dit soort troep te promoten, dus ik heb zelf ook wat onderzoek gedaan.

  Wat ik ervan weet is dat er een aantal hele grote jongens achter deze funnels zitten. Ze bouwen de landingspagina en zetten daar een fake tradingbot achter of een zogenaamde winnende strategie. Vervolgens wordt je toegewezen aan een “broker” waar je een minimaal bedrag moet storten. Deze brokers zijn vaak offshore en niet gereguleerd.

  De mensen achter deze funnels krijgen tussen de $500 en $800 voor elk nieuw slachtoffer die ze op deze manier aanbrengen. De funnels worden gepusht via affiliates en netwerken, die ze $250 tot $400 betalen.

  Uiteraard zijn de tradingbots en strategieën fake en de brokers zijn niet te traceren. Wat het nog erger maakt is dat ze in eerste instantie de boel zo opzetten dat je wint, net als bij het gokspel balletje balletje. Dit uiteraard om je te motiveren om grotere bedragen te storten. Er zitten complete call centers achter die de slachtoffers bellen om ze meer en meer geld uit de zak te praten.

  Er zullen altijd goedgelovigen zijn die hierin trappen en dat is jammer voor de mensen die echt iets te vertellen hebben over traden en beleggen, want het heeft natuurlijk wel weerslag op de hele branche.

  Zie ook dit stukje op mijn blog: https://tradewinst.nl/beleggen-in-bitcoins/#Oppassen_voor_Bitcoin_scams_en_oplichting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *