Beste Nederlandse affiliate programma?

Ben je op zoek naar het beste Nederlandse affiliate programma? Vast wel! Anders was je niet op deze pagina terecht gekomen.

En dat is maar goed ook. Want op deze pagina zal ik je exact vertellen wat het beste Nederlandse affiliate programma is wat je kunt promoten.

Waarschijnlijk ben jij net begonnen met affiliate marketing, of wil je er mee aan de slag maar heb je geen idee wat nou eens een goed programma is om te promoten.

Wat ik altijd aanraad is om iets te kiezen waar je enige feeling mee hebt. Er bestaat namelijk niet zoiets als een perfect affiliate programma – wel slechte affiliate programma’s.

Ik ben nu al tien jaar met affiliate marketing bezig en verdien er ook meer dan een full time inkomen mee. Wanneer ik een product ga promoten en dus op zoek ga naar een goed affiliate programma, dan let ik op deze criteria.

Kenmerken van een goed affiliate marketing programma

Onderstaand zijn volgens mij de kenmerken van een goed affiliate programma.

  • Het programma is evergreen
  • Er zit genoeg zoekvolume in de markt
  • Het programma converteert goed en is bewezen
  • Het programma heeft upsells zodat ik meer kan verdienen
  • Ideaal gezien heeft het programma wederkerende commissies, zodat ik elke maand opnieuw commissie krijg

Zelf ben ik een groot fan om software producten te promoten. Hiervan is de commissie vaak hoog, en is er wederkerende commissie. Ik krijg dan commissie zolang de aangebracht klant, lid blijft.

Een lijst van Nederlandse affiliate netwerken vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *