Zo wordt affiliate marketing door veel (reis)websites toegepast!

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Ik denk dat het wel handig is om je een real life voorbeeld van een affiliate website te late zien.

Gister was ik namelijk wat op Google aan het zoeken, en kwam terecht op een site waarvan ik direct zoiets had van: kijk, zo wordt affiliate marketing slim toegepast.

Ik besloot er even kort een video over op te nemen. De video vind je hieronder.

Voorbeeld hoe affiliate marketing wordt toegepast

Wat de webmaster van deze site dus heel slim doet is dit:

  • Maak een website in een bepaalde niche (vakantie Kaapverdië)
  • Maak relevante content over deze niche (beste reistijd, beste hotels etc)
  • Plaats een affiliate link in de content

Op deze manier kun je dus relatief makkelijk commissies scoren, en hoef je er niet eens gek veel voor te doen. Zeker in zo’n evergreen niche (er zullen altijd mensen zijn die op vakantie willen naar Kaapverdië), is het een relatief passief inkomen opbouwen.

Zoals je ziet is affiliate marketing dus echt niet moeilijk, en passen veel sites affiliate marketing als verdienmodel toe.

Ga zelf maar eens op Google zoeken naar bepaalde onderwerpen, je zult ongetwijfeld wel eens een affiliate link tegenkomen.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *