Affiliate Marketing Fase #2: Tussentijdse update

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Omdat ik zie dat de artikelen uit de casestudy behoorlijk populair zijn (zie 1 en 2), denk ik dat het wel een goed idee is om even een tussentijdse update te plaatsen.

In het laatste artikel vertelde ik dat ik me nu met name bezig hou met het plaatsen van artikelen op de nieuwe affiliate site – uit de casestudy.

Dat is ook wat ik heb gedaan. Elke week heb ik twee artikelen per week geplaatst.

Dit zijn artikelen over inkomens van bekende mensen, maar ook over salarissen van bepaalde beroepen.

In de screenshot hieronder zie je het resultaat wat betreft bezoekers.

In de video hieronder geef ik even tekst en uitleg.

Statistieken

Dit zijn de organische bezoekers; dus echt mensen die in Google een relevante term intypen, en op de site uit de casestudy terecht komen.

In totaal zijn er (tot nu toe) 77 organische bezoekers op de website gekomen.

Het artikel wat het meest is bezocht is het artikel over het inkomen van YouTuber Gio Latooy (19 bezoekers).

Zoals je ziet zijn dit nog geen wereldschokkende resultaten en gaat het erg traag.

Op 24 september ben ik begonnen met deze site, en vandaag is het 30 oktober. Dat betekent dat we dus iets meer dan een maand hebben gedaan om de 77 bezoekers te krijgen.

Onnodig om te zeggen, maar er zijn nog geen inkomsten uitgekomen. Dit kan ook niet, want ik heb er nog geen verdienmodel (affiliate link) opgezet. Ik denk dat ik dit pas over een maand doe, dus als we twee maanden met deze site bezig zijn.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Niet echt spannend

Anyway!

In de afgelopen weken heb ik dus heel simpel (en saai) twee artikelen per week geplaatst.

Ik heb hiervoor niet echt marktonderzoek gedaan, maar ben simpelweg gaan kijken naar leuke namen en interessante beroepen om zo over te schrijven.

Ik denk dat het goed mogelijk is om hier op lange termijn een boel bezoekers op te krijgen – en dus ook mooie inkomsten te realiseren.

Mijn bedoeling van deze casestudy is om je duidelijk te maken dat:

  1. Affiliate marketing eigenlijk heel simpel is
  2. Je geduld nodig hebt

We zijn nu iets meer dan een maand bezig, en zoals je ziet is er eigenlijk heel weinig gebeurd, en doe ik ook heel weinig.

Ik weet dat het op deze manier werkt.

Zoveel mensen stoppen na een paar weken, omdat ze zien dat hun site nog weinig word bezocht, en dat de bezoekersaantallen niet per dag stijgen.

Zo werkt het niet.

Kijk van jaar naar jaar.

Ik hou je op de hoogte!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *